Nyetél Promosi dina Seuneu sareng WildFire

Parangkat Layar FB

Pemasar duanana resep sareng benci kana undian sareng kontes. Sedengkeun alat anu épéktip pikeun ngawangun kasadaran mérek sareng ngahasilkeun daptar prospek, éta pikaboseneun, nyéépkeun waktos, sareng nangtang pikeun ngatur. Janten iraha  Daniel Herndon ti Beureum Tembok Live datang sareng ideu anu hebat pisan pikeun promosi sakola deui pikeun klien kami Dr. Jeremy Ciano of RevolutionEyes Kuring gumbira ngeunaan ideu éta, tapi prihatin ngeunaan pelaksanaannana.

Kontesna saderhana:

  1. Kolot ngalebetkeun poto murangkalihna nganggo kacamata sareng kacamata hideungParangkat Layar FB
  2. Teras aranjeunna kéngingkeun réréncangan sareng kulawarga pikeun milih.
  3. Budak anu paling sering meunangna naék helikopter, tikét ka buruan És sareng naék mesin zamboni, sareng wisata di kebon binatang.

Tujuan di tukangeun kontes, henteu pati saderhana:

  1. Kumpulkeun gambar anu tiasa kami anggo pikeun ngawangun kasadaran ngeunaan prakték murangkalih
  2. Ngawangun pameget pikeun halaman facebook
  3. Kumpulkeun alamat email

Pamaréntahan éta nyingsieunan. Tapi ieu mangrupikeun umur internét sareng iPhone, sareng sok aya "Aplikasi" kanggo éta. Dina hal ieu aplikasi na Wildfire. Naon anu kuring resep ngeunaan ngagunakeun Wildfire:

  • Rélatif gampang pikeun ngawangun kampanyeu. (Gumantung kana sabaraha waktos anu anjeun peryogikeun dina grafik anjeun tiasa dugi kirang ti sajam)
  • Kami ngagaduhan pilihan: undian, kupon, poto sareng kontes ésai
  • Lebetkeun gampang kana halaman kipas.
  • Facebook henteu diperyogikeun -Wildfire ogé nawiskeun ngan saukur widget pikeun halaman wéb sareng microsite anjeun tiasa ngarahkeun kontestan ogé.
  • Antarbeungeut pangguna saderhana matak ngamudahkeun pikeun jalma pikeun ngundang babaturanana sareng mekarkeun kontes sacara virally.
  • Hargana lumayan. Gumantung kana panjang kampanye, sareng jumlah kustomisasi anu anjeun peryogikeun, anggaran administrasi anjeun bakal mangrupikeun bagian tina naon anu biayana pikeun ngajalankeun program sapertos kieu. (Anggaran Dr. Ciano nyéépkeun sakitar $ 200 kanggo program genep minggu ieu)

Anu kuring henteu resep ngeunaan Wildfire: (Nyanggakeun, teu aya anu sampurna)

  • Ngan ukur hiji kintunan per komputer - Kuring ngarti alesanana, tapi ieu nyegah urang ngadaptarkeun jalma nalika aranjeunna sumping ka kantor Dr. Ciano. Sanaos urang tiasa nyungkeun panginget, henteu sadaya jalma bakal balik ka bumi sareng ngalaksanakeunana.  (saatos kuring nyerat tulisan ieu, kami mendakan cara pikeun ningkatkeun jumlah kiriman, janten hiji hal anu kirang resep)
  • Urang tiasa néwak email ti saha waé anu ngirim, tapi henteu sadayana anu milih. Kauntungan nyata tina kampanye ieu nyaéta ngembangna milis. Janten urang hoyong o kolot JEUNG kabéh babaturan jeung anggota kulawarga. Pikeun ngalaksanakeun ieu, urang bakal ngalih ka Formstack kanggo pamilihan sora

Intina ... Kuring resep pisan ngeunaan Wildfire, sareng bakal nguji sababaraha variasi pikeun klien dina sababaraha bulan ka payun. Kalebet urang sorangan: Biz Kartu Makeover Dupi anjeun nganggo Wildfire? Naon pangalaman anjeun gaduh dina produk?

Tong hilap - tuliskeun anak anjeun atanapi incu pikeun menangkeun a naek kana helikopter, mesin zamboni sareng seueur deui!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.