Tambihkeun Média kana Situs Anjeun Gampang nganggo Wimpy Player

Sababaraha taun ka pengker, kuring milari pamuter MP3 Flash anu saé supados putra abdi tiasa nambihan anakna musik ka blog na gampang. Pamaén flash pikaresepeun diterapkeun sabab tiasa ngalirkeun musik tibatan ngajantenkeun pangguna unduh sakaligus. Saatos kuring milarian sareng milarian, kuring tungtungna kajantenan di Pamuter Wimpy.

Akhir minggu ieu, wawancara anu kuring lakukeun pikeun NPR ngeunaan ngagunakeun sumberdaya online pikeun ningkatkeun kompensasi anjeun dipasang online. Tempat éta saé pisan anu ku kuring hoyong dipasang dina alat wéb anu kuring bina, Kalkulator Payraise.

Pamaén Wimpy

Wimpy ngagaduhan sababaraha pamaén, tombol saderhana, pamuter audio, sareng pamuter pidéo. Bisa waé ciri anu paling saé pikeun tilu nyaéta sipatna meujeuhna sareng tiasa disaluyukeun. abdi designed the player on my son's site sakitar 30 menit.

Kuring ngarancang hiji pamuter pikeun Jones Soda yén aranjeunna diulas dina halaman wéb na taun ka tukang. Kamari, kuring ngarancang pamuter tombol saderhana pikeun Kalkulator Payraise dina sakitar sapuluh menit.

Audio is a fantastic tool for websites. I don't believe it should be overused or automatically started (I hate being surprised by audio online!), but it can really add a lot to the website – providing personality just as a photo or video does. For an information or web tool, an audio clip can provide some authority to the site as well.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.