Tambihkeun Média kana Situs Anjeun Gampang nganggo Wimpy Player

Sababaraha taun ka pengker, kuring milari pamuter MP3 Flash anu saé supados putra abdi tiasa nambihan anakna musik ka blog na gampang. Pamaén flash pikaresepeun diterapkeun sabab tiasa ngalirkeun musik tibatan ngajantenkeun pangguna unduh sakaligus. Saatos kuring milarian sareng milarian, kuring tungtungna kajantenan di Pamuter Wimpy.

Akhir minggu ieu, wawancara anu kuring lakukeun pikeun NPR ngeunaan ngagunakeun sumberdaya online pikeun ningkatkeun kompensasi anjeun dipasang online. Tempat éta saé pisan anu ku kuring hoyong dipasang dina alat wéb anu kuring bina, Kalkulator Payraise.

Pamaén Wimpy

Wimpy ngagaduhan sababaraha pamaén, tombol saderhana, pamuter audio, sareng pamuter pidéo. Bisa waé ciri anu paling saé pikeun tilu nyaéta sipatna meujeuhna sareng tiasa disaluyukeun. abdi ngarancang pamuter dina situs putra abdi sakitar 30 menit.

Kuring ngarancang hiji pamuter pikeun Jones Soda yén aranjeunna diulas dina halaman wéb na taun ka tukang. Kamari, kuring ngarancang pamuter tombol saderhana pikeun Kalkulator Payraise dina sakitar sapuluh menit.

Audio mangrupikeun alat anu saé pikeun halaman wéb. Kuring henteu percanten éta kedah dianggo teuing atanapi otomatis dimimitian (kuring héran kaget ku audio online!), Tapi éta leres-leres tiasa nambihan seueur halaman wéb - nyayogikeun kapribadian sapertos poto atanapi pidéo. Kanggo inpormasi atanapi alat wéb, klip audio tiasa nyayogikeun otoritas kana situs ogé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.