Pidéo 3 Mnt anjeun tiasa Menangkeun 50 ″ HDTV

530140

Éta moal janten gampang ti ieu! Kaluar kaméra Flip anjeun sareng tembongkeun bakat anjeun dina Youtube. Asosiasi Electronics Consumer gaduh kontes anu ditilik pikeun na TV Digital: Ngarobih Ayeuna! Kontes, mikeun 50 ″ HDTV, pamuter Sony Blu-Ray sareng sistem Pioneer Surround Sound.

Kontes réngsé kaping 10 Désémber sareng pidéo 3 menit anjeun bakal diadili pikeun kaaslian sareng kreativitas, daya tarik éstétis, sareng hubungan konténna sareng téma (konversi tipi digital). Sadaya entri kedah dipasang dina Transisi DTV Youtube situs. Lebetkeun ayeuna!

Télévisi Digital aya di dieu dina 17 Pébruari.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.