Fitur 11 Top tina Windows 8

jandela 8

Nalika bumi sareng kantor kuring sapinuhna dilengkepan ku Macs, kuring henteu tiasa nyatakeun yén kuring henteu kasohor Windows 8. Kuring terang yén penjualan lemes, tapi kuring yakin éta évolusi wani dina sajarah Windows, kamajuan kagunaan, sareng sistem operasi anu saé. Microsoft mangrupikeun musuh anu pantes ... aranjeunna masih gaduh pasar OS bisnis, aranjeunna masih gaduh pasar kantor, sareng aranjeunna masih gaduh seueur artos kanggo ngagaleuh téknologi anu ngalanggar.

Tim pamasaran anjeun masih kedah merhatoskeun ngembangkeun aplikasi sareng [lebetkeun sumpah] halaman anu cocog sareng Internet Explorer. Panganyarna ieu infographic ti Dot Com Infoway (DCI) nyayogikeun gambaran anu jelas ngeunaan kanyataan, inohong sareng fitur anu bakal ngabantosan pangguna pikeun kenal kana OS énggal.

Kuring ngan ukur masalah sareng hiji opini… yén Windows 8 ngagaduhan kurva diajar anu lungkawing. Upami anjeun henteu tiasa kéngingkeun klik alun-alun dina layar, anjeun panginten kedah nyerah kana téknologi! Aspék karesep kuring tina Windows 8 nyaéta anjeun kéngingkeun pangalaman anu sami - naha anjeun dina telepon, tablet, layar rampa atanapi laptop.

Windows 8 Fitur

2 Komentar

  1. 1

    Sakumaha kuring satuju sareng kaseueuran poin anu anjeun damel dina tulisan anjeun (sareng hal-hal anu disebatkeun dina infographic) kuring kedah henteu satuju sareng anjeun nunjuk dimana anjeun nyarios: "Aspék karesep kuring Windows 8 nyaéta anjeun kéngingkeun pangalaman anu sami - naha anjeun dina telepon, tablet, layar rampa atanapi laptop. ” Nyaan kuring henteu nyangka yén anjeun kéngingkeun pangalaman anu sami dina sababaraha platform hardware. Naha anjeun leres-leres ngémutan nganggo Windows 8 dina laptop anu sami sareng nganggo Windows 8 dina tablet? Kuring boro mikir kitu. Cara ngoperasikeun alat-alat ieu ngan béda pisan nyaéta Windows 8 kedah ngalakukeun pangorbanan, hanjakalna, langkung milih tablet sareng ngirangan pangguna-ramah dina PC sareng laptop. Naha anjeun henteu?

    • 2

      Éta eupan balik anu saé, Michael. Masing-masing pasti dioptimalkeun pikeun pakakas khusus na. Intina kuring langkung aya hubunganana sareng kurva diajar ... Upami anjeun ngawasaan Windows 8 dina tablet, contona, nyokot alat sélulér atanapi luncat kana laptop bakal lancar.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.