Windows Live Panulis pikeun WordPress

windows live panulis wordpress

Sababaraha urang ngan saukur teu tahan ngamangpaatkeun alat éditan basis wéb anu disarengan ku aplikasi sapertos WordPress. Kuring henteu nyalahkeun aranjeunna ... Kuring nyerah dina pakakas ngédit euyeub taun ka pengker sareng ngan saukur nyerat HTML kuring sorangan dina tulisan blog kuring. Aya alternatif anu sanés pikeun pangguna Microsoft Windows anu kuring ningalikeun klien wengi ayeuna, sanaos… Windows Live Panulis.

Windows Live Writer parantos aya sababaraha taun ayeuna sareng WordPress parantos diwangun API pikeun ngaktipkeun komunikasi. Anjeun bahkan tiasa ngaunduh téma anjeun ka Windows Live Writer janten katingalina anjeun nyerat langsung kana tampilan sareng rasana blog anjeun.

Léngkah munggaran nyaéta nyetél kamampuan pikeun nyebarkeun draf sareng tulisan anjeun ngalangkungan Internet. Hal ieu dilakukeun dina bagian Setélan> Nulis tina administrasi WordPress:
pilihan nulis wordpress

Salajengna, anjeun bakal hoyong unduh Windows Live Essentials 2011. Aya sababaraha sababaraha aplikasi anu badé disetél pikeun dimuat sacara standar nganggo Live Essentials… Abdi hapus centang sadaya aplikasi opsional sahingga anjeun ngan saukur tiasa masang Live Writer:

nulis 1

Sakali dipasang, buka Live Writer sareng pilih platform blogging anjeun - WordPress dina hal ieu:
nulis 2

Léngkah pamungkas nyaéta nyambung sareng blog anjeun. Anjeun kedah ngan ngetik URl blog anjeun, ngaran pangguna sareng kecap akses anjeun sareng éta kedah nyambung saé. Nalika ditaros, kuring bakal nyarankeun pikeun ngunduh téma blog anjeun sahingga anjeun tiasa ningali tampilan anu leres sareng anu raos kana tulisan blog anjeun nalika nyerat.

Sakali Live Panulis unduh téma sareng katégori anjeun, anjeun kedah saé pisan!
windows live panulis wordpress

Masihan uji coba dijalankeun ku milih blog anjeun tina ménu sareng nambihan tulisan blog. Teras kirimkeun kana blog salaku draf. Login kana WordPress, pencét dina Tulisan sareng anjeun kedah ningali draf anjeun di ditu!

2 Komentar

  1. 1

    sadayana jalan saé pikeun windows kuring langsung ka wordpress, nanging nalika kuring ngalebetkeun gambar sareng unggah kana blog, dina sisi wordpress kuring ngan saukur resep kode HTML. Dupi anjeun ngajelaskeun kumaha ngalereskeun ieu ???

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.