Upami Tim Eusi Anjeun Ngan Henteu Ieu, Anjeun bakal Tien Juara

Meunang

Aya seueur tulisan di luar sana tentang kumaha seueurna eusi na. Sareng aya jutaan tulisan ngeunaan kumaha nyerat eusi hébat. Nanging, kuring henteu percanten salah sahiji jinis tulisan hususna ngabantuan. Kuring yakin akar eusi goréng anu henteu ngajalankeun ngan ukur hiji faktor - panalungtikan goréng. Goréng nalungtik topik, pemirsa, tujuan, kompetisi, sareng anu sanésna ngahasilkeun eusi anu pikareueuseun anu henteu ngagaduhan unsur anu diperyogikeun pikeun meunang.

Pemasar hoyong nyéépkeun langkung seueur pikeun pamasaran kontén, tapi aranjeunna masih bajoang ngahasilkeun kontén anu pikaresepeun (60%) sareng ngukur kinerja (57%). Sujan Patel

Henteu ngan urang berjuang pikeun ngahasilkeun sareng ngukur strategi kontén kami, urang saéstuna ngahasilkeun langkung seueur kontén tibatan anu tiasa dikonsumsi. Sobat dalit kuring Mark Schaefer, nelepon ieu eusi ngajempolan.

Kuring terang yén anjeun dina kaayaan gangguan ti eusi anu langkung endah. Pikeun kuring ngan saukur ngajaga "mindshare" anu kuring gaduh sareng anjeun dinten ieu dina blog ieu, kuring badé nyiptakeun kontén anu langkung saé, anu tangtosna bakal langkung seueur waktos. Kuring sigana kedah mayar Facebook sareng anu sanés pikeun masihan anjeun kasempetan pikeun ningali éta kusabab persaingan kontén ieu pikeun diperhatoskeun. Mark Schaefer

Masalahna terus ngaganggu pemasar sababaraha taun ka pengker, janten kuring kantos damel sareng lembaga pendidikan anu sanés dina ngembangkeun kurikulumna pikeun pamasaran kontén. Sacara umum, kuring parantos ngembangkeun urang perjalanan pamasaran lincah, sareng palatihan dina kalebet prosés pikeun tim kami pikeun ngembangkeun kontén pikeun klien kami sareng pasipatan urang nyalira.

Éta henteu saderhana sareng meryogikeun usaha, tapi ieu daptar pikeun mastikeun yén tim anjeun badé ngahasilkeun kontén anu pangsaéna:

Daptar Tiasa Eusi Unggul

  1. gol - Naon anu anjeun nyobian ngahontal ku kontén anjeun? Naha éta diterbitkeun pikeun ngawangun kasadaran, Dursasana, wibawa, ngadorong konvérsi, ningkatkeun ingetan, ngajungjung klien, atanapi ningkatkeun pangalaman palanggan sacara umum? Kumaha anjeun ngukur naha leres atanapi henteu?
  2. nu haladir - Saha anjeun nyerat sareng dimana aranjeunna? Ieu henteu ngan ukur nandeskeun kumaha anjeun ngembangkeun kontén anjeun, éta ogé bakal ngakibatkeun anjeun nyebarkeun sareng ngamajukeun kontén anjeun dina platform anu béda atanapi dina medium anu béda.
  3. pasar - Kumaha eusi anjeun bakal ngajantenkeun industri anjeun? Naon anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun perhatian sareng Dursasana?
  4. panalungtikan - Naon statistik di luar sana anu nyadangkeun eusi anjeun? Statistik ampir sok gampang sareng gampang dipanggihan. Ngagunakeun Google, salaku conto, urang milarian statistik pamasaran kontén pikeun mendakan kutipan Sujan di luhur.Statistik Kinerja Eusi
  5. lomba - Naon kontén anu dihasilkeun persaingan anjeun dina topik? Kumaha anjeun tiasa ngaoptimalkeun kontén na? Kami sering ngalakukeun SWOT saderhana (Kakuatan, Kalemahan, Kasempetan, Ancaman) tina klien kami sareng topik pikeun ngahijikeun pembedaan sareng leres-leres ngajalankeun tujuanana ka bumi. Ngagunakeun Semrush sareng Buzzsumo, urang tiasa nganalisis réngking anu pangsaéna sareng paling seueur eusi dina topik éta.
  6. banda - Gambar, diagram, tangkepan layar, audio, video… naon waé aset sanés anu tiasa anjeun gabungkeun kana kontén anjeun pikeun mastikeun éta eusi unggul?
  7. tulisan - Gaya tulisan urang, tata basa, éjahan, ngahartikeun masalah, ngesahkeun naséhat urang, ngembangkeun ajakan-to-action ... sadayana diperyogikeun pikeun ngahasilkeun kontén anu pantes diperhatoskeun ku pemirsa.

Henteu paduli naha éta mangrupikeun tweet, tulisan, atanapi kertas bodas, urang teras-terasan ningali kasuksésan nalika ngembangkeun garis pamasangan pikeun ngembangkeun kontén kami. Dina seueur proyek, kami damel sareng tim anu misah ti sakumna dunya pikeun ngahijikeun aset anu diperyogikeun pikeun ngahasilkeun kontén anu hébat. Kami ngagaduhan tim panaliti pikeun néwak statistik sareng pangaruh, magang pikeun analisis, tim desain pikeun grafik, sareng pilihan panulis anu dipilih sacara manual pikeun gaya sareng katerampilanna dina topik.

Optimasi Eusi

Sareng bahkan saatos urang nyebarkeun konténna, kami henteu acan réngsé. Kami nonton kumaha kinerjaana dina pamilarian sareng sosial, nyaluyukeun judul sareng pedaran meta pikeun pagelaran anu langkung ageung, ningkatkeun kontén anu langkung lami ku grafik sareng pidéo, sareng sakapeung malah nyebarkeun deui tulisan salaku tulisan énggal nalika masuk akal. Unggal kaputusan ngeunaan eusi kami dilakukeun pikeun mastikeun éta meunang, henteu ngan ukur diterbitkeun.

One comment

  1. 1

    Hei, Douglas.

    Kuring satuju sareng anu anjeun tunjuk. Panilitian anu jero mangrupikeun prasyarat utami pikeun ngarobih tulisan anu luar biasa anu condong nambihan nilai pikeun jalma. Téhnik pencakar langit ku Brain Dean mangrupikeun conto. Nyiptakeun tulisan anu jero fokus utamina kana pinpoint khusus tina Ecological sasaran bakal masihan hasilna langkung saé. Éta ogé ngabantosan pikeun ngagambarkeun bisnis salaku mérek dipercaya / berwibawa.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.