Wipster: Pidéo Pidéo sareng Platform Persetujuan

wipster ulasan video

Kami parantos damel sareng réréncangan di 12 Bébas Média (pameget sareng réréncangan anu lami!) dina pidéo klién. Éta pidéo anu canggih, ngalibetkeun intro, outros, b-roll, rekaman pelanggan, sareng wawancara sadayana dibungkus langkung ti 2 menit.

Aranjeunna ngirimkeun tautan pikeun kami tiasa ngaksés pidéo éta ngalangkungan Wipster, tinjauan video sareng platform persetujuan. Éta panganteur anu intuitif pisan dimana unggal pemirsa warna-kode sareng tiasa masihan koméntar kana dimana waé lokasi iraha waé dina timeline. Antarbeungeut na nyertakeun antar muka sered sareng lungsur pikeun sacara intuitif unggah sareng ngatur pidéo anjeun.

Platform ngagaduhan daptar hal anu kedah dilakukeun dimana koméntar sacara otomatis dijantenkeun tugas sareng tiasa diparios. Anjeun ogé tiasa ngaunduh PDF atanapi nyitak salinanna, atanapi ngalanggan feed aktipitas. Platform ogé ngamungkinkeun anjeun ngadamel polder anu dibagikeun sareng pangguna anu dioténtikasi pikeun ngawatesan aksés antara klien atanapi bahkan anu diulem kanggo eupan balik.

Tinjauan sareng Nyatujuan ngalangkungan Adobe Premiere Pro

Panel Ulasan Wipster pikeun Adobe premiere ngamungkinkeun anjeun ngirim éditan anjeun ka palanggan kanggo eupan balik tanpa ngantepkeun éditan suite anjeun, nalika Wipster ngodekeun, unggah, ngabagi sareng ngempelkeun umpan balik dina layar. Kolaborator tiasa nonton nalika koméntar sacara otomatis némbongan salaku spidol dina timeline Adobe Premiere Pro.

Tinjauan sareng Nyatujuan ngalangkungan Mobile

Upami éta henteu cekap gampil, Wipster dioptimalkeun pikeun mobile janten anjeun sacara gampil marios, mairan sareng nyatujuan pidéo nalika nuju di perjalanan, nganggo alat naon waé.

Harga teuing gampang - ngan $ 15 per pangguna per bulan. Butuh sadayana sababaraha detik pikeun ngamimitian.

Ngadaptarkeun 14 dinten gratis di Wipster

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.