Aya Hiji Majalah Kuring mayar: Kabel

Babaturan kuring terang yén kuring tukang buku. Abdi resep buku hardcover. Teu aya anu sapertos retakan tulang tonggong parawan sareng aroma halaman anu garing kalayan tinta seger dina na. Buku anyar asa teras-terasan janten hadiah pikeun kuring ... sareng éta milik abdi, sadayana milik abdi!

Kuring nuju ngagarap snobbishness hardcover kuring, sanaos! Abdi teu tiasa teu ngaraos salah pisan dina buku-buku anu tihang di sekitar apartemen kuring anu pantes dibaca ku anu sanés anu henteu resep pisan nampi harga hardcover. Abdi badé dugi ka dinya, kuring janji. Dina saminggu atanapi langkung, kuring badé ngajalankeun kontes sareng mikeun sakotak hardcovers anu teu kabaca ... masih dina plastik. Lengket kira-kira!

Pokokna… sapertos resep pisan kana kertas, kuring lirén maca koran sababaraha taun ka pengker. Abdi nyarios John Ketzenberger, reporter Bisnis Star (pun dihaja) perkawis saminggu atanapi kapengker. Kuring lirén mésér koran nalika jurnalisme robih tina produk janten pangeusi antara iklan.

Kuring lirén mésér koran nalika koran ngamimitian iklan sabaraha kupon anu édisi Minggu tibatan sabaraha carita anu aranjeunna terang. Éta masih sedih kuring. Upami sanés kanggo kolom John, kuring henteu yakin kuring kantos maca The Indianapolis Star online ogé.

Maké kabelMasih aya hiji publikasi cetak anu kuring teu sabar pikeun muka baju sareng kabuka, sanaos… sareng éta Majalah kabel. Kuring lirén ngalanggan sababaraha taun ka pengker nalika aranjeunna ngalih kana gambar ageung, cetak alit ... tapi sababaraha taun ka pengker luar biasa. Henteu aya deui kembang alus - unggal tulisan mangrupikeun halaman. Aya sakedik édisi anu kuring henteu tuang ti payun dugi ka tutup. Kuring maca deui taun kamari sareng bahkan merhatoskeun kuring blog ngeunaan Tulisan kabel unggal 2 ka 3 sasih sakali.

Majalah Kabel Bulan Ieu:

Kusabab tulisan ieu ayeuna online, kuring leres-leres nangtang anjeun maca tulisan ieu. Upami dinten anjeun dipinuhan ku maca tulisan blog sareng anjeun salah sahiji jalma anu heran naha urang peryogi wartawan deui, salah sahiji tulisan ieu kedah ngarobih pikiran anjeun. Perhatosan sareng tulisan kana unggal tulisan ieu ngaluncat tina halaman ... layar….

Nalika kuring mikirkeun sabaraha kuring mayar buku hardcover anu saé, sareng sabaraha biaya Majalah Kabel - kuring heran naha kuring henteu mayar langkung seueur pikeun langganan kuring. Teu aya hiji majalah di pasar anu narik perhatian kuring sareng ngalaporkeun pisan ngeunaan séktor téknologi ogé kabel.

Abdi henteu tiasa ngantosan dugi ka kabel bulan payun!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kabel mangrupikeun hiji-hiji anu kuring ogé parantos tancep. Kuring tukang game sanajan parantos ngagaduhan Game Informer salami 2 taun ka pengker, tapi éta ngan ukur kusabab éta ngagaduhan kartu diskon Game Stop.

  3. 3

    Pamiarsa biasa tina blog urang (www.inmedialog.com) bakal terang yén kami panyokong anu gairah pikeun kaunggulan dina jurnalistik henteu paduli formatna. Kuring simpati ka jalma anu kudu ngalaman koran harian kadua kota tingkat kadua atawa katilu; éta pasti kajadian di dieu di Ottawa, Kanada, dimana rag lokal mangrupikeun kasus anu teu jelas tina kapamilikan média perusahaan balap dugi ka handap.

    Kami untung, tapi, yén kami ngagaduhan koran harian nasional anu paling luhung, nyaéta Globe and Mail, anu badé di panto kuring mimiti unggal énjing. Éta parantos payun-kanggo-tukang ngabutuhkeun maca dina kahirupan kuring langkung ti 25 taun éta sayogi. Éta pangkat salaku salah sahiji koran basa Inggris anu pangsaéna di dunya.

    Maca Globe unggal dinten ninggalkeun kuring sakitar seueur waktos pikeun périodik anu sanés salaku kecanduan diri anjeun anu ngaku-ngaku, Douglas, tapi kuring ngabagi rasa sayang anjeun ka Wired Éta parantos janten majalah téknologi nomer hiji kuring saprak Business 2.0 angkat. (Anjeun tiasa maca obit kuring pikeun 2.0 di dieu: http://inmedialog.com/index.php/archives/a-business-20-titan-bows-out/) Éta ngagaduhan langkung seueur barang-barang gadget-na-geek sareng kirang tina usaha anu dikirut ti 2.0, tapi nyeratna luar biasa, fitur-fiturna biasana ditalungtik sareng dipikir-pikir sareng ku kuring réngsé ku éta, unggal masalahna gaduh sababaraha sudut halaman ngagulung deui pikeun ngingetan kuring pikeun mariksa langkung seueur naon waé anu ditulis dina halaman éta.

    Kami nampi skor majalah anu dikirimkeun ka agénsi PR anu fokus kana téknologi kami unggal minggu; Kabel mangrupikeun hiji-hijina staf anu dipesen kedah ditampi dina méja kuring pas dugi.

    • 4

      Hai Francis,

      Abdi damel sareng The Globe and Mail sakitar 5 atanapi 6 taun ka pengker sareng satuju sareng penilaian anjeun. Globe, dina waktos éta, prihatin pisan ngahontal éta panongton katuhu… Henteu ngan ukur ngahontal saha waé anu mésér kertas. Aranjeunna nyingkahan diskon ogé - sadayana ieu nyayogikeun koran sareng nilai anu langkung seueur. The Globe and Mail tiasa ngalangkungan Wall Street Journal salaku koran bisnis pangalusna di dunya. Éta makalah anu saé sareng organisasi anu saé!

      Hatur nuhun parantos nambihan paguneman!
      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.