Saha sih Paul Boutin?

Klién naros ka kuring dina telepon ayeuna, "Naon anu dimaksud blog?". Kuring ngantepkeun anjeunna terang yén éta pondok pikeun log wéb, sareng ngajanggélék jadi singkatan blog. Sababaraha menit saatos nelepon, kuring nampi catetan ti sobat dalit kuring, Dr. Thomas Ho, anu naros, "Kumaha pendapat anjeun ngeunaan ieu?" sareng anjeunna ngantunkeun kuring tautan ka Paul Boutin urang Karangan kabel, Twitter, Flickr, Facebook Ngadamel Blog Anu Katingali 2004.

Kuring maca ésai sareng henteu ngan ukur henteu katerlaluan, kuring kuciwa kana kabel bahkan pikeun nampi drivel ieu sakumaha masuk akal. Bener ngaganggu kuring yén aya anu nyandak mimbar bully sareng nyerat ésai - sareng henteu aya data pendukung.

Saha sih Paul Boutin, Kuring panasaran? Naha ieu mangrupikeun jenis nabi média sosial? Guru pamasaran? Ahli komunikasi? Henteu.

Paul Boutin Bio: Dina kecap na… Abdi angkat ka MIT. Abdi henteu lulus. Abdi ageung di kelas damel Maine, tapi cicing di kelas luhur San Fransisco. 20 taun pangalaman téknologi inpormasi sareng nyerat 12 taun nyerat pikeun publikasi nasional. Ieu ngajelaskeun sadayana perkawis kuring anu anjeun kedah terang.

paul boutinWah. Paul Boutin mangrupikeun koréspondén pikeun Situs gosip Silicon Valley Valleywag.

Naon Valleywag? Ahem… éta mangrupikeun… blog.

Kuring ngarepkeun jalma anu gaduh Valleywag geuwat narik colokan dumasar kana umpan balik Paul anu henteu pati terang. Paul… nempel kana topi koboi cheesy, kacamata hideung, pinggel sareng gosip. Sareng ngajauhan Maké kabel, anjeun nuju ngajantenkeun aranjeunna katingalna goréng.

Entong Narik Colokkeun dina Blog Anjeun

Kami ngalaman masalah anu luar biasa pikeun sababaraha taun. Kami ngagaduhan perusahaan nyumput di tukangeun iklan lucu, slogan, atanapi jingles ti konsumen anu disayogikeun. Kami henteu kantos ngagaduhan médium umum pikeun ngantepkeun perusahaan terang urang pendapat. Kami henteu kantos gaduh tempat nempatkeun urang sora. Blog parantos nyayogikeun média ieu pikeun urang.

Sora urang parantos banter, nembé, yén perusahaan sareng politikus ayeuna ngupingkeun sareng ngaréspon. Blog parantos muncul di panjuru dunya. Perusahaan sareng politikus ditahan dina standar anu langkung luhur sareng diperyogikeun transparan. Dunya barobah. Sareng sora urang anu ngalakukeun éta.

Sedengna parantos mekar cukup ku perusahaan mendakan nilai di jerona. Aranjeunna ayeuna sadar yén strategi akuisisi ngalangkungan mesin pencari mangrupikeun strategi anu luar biasa murah. Aranjeunna ayeuna sadar yén transparansi sareng paguneman anu lumangsung sareng klien sareng prospek ayeuna janten alat ingetan anu épéktip. Perusahaan, sapertos aplikasi blogging perusahaan anu kuring damel, tungtungna ngadangukeun ... sareng ngaéksekusi.

Kami ngarobih dunya, tapi ieu ngan ukur mimiti. Entong ngupingkeun linkbait Paul sareng tarik colokan na dina prosés anu ngagaduhan pangaruh anu luar biasa!

Facebook sareng Twitter

Paul kedah terang yén urang hirup salami tahap dina Internét dimana salah sahiji konglomerat nyayogikeun gerbang pikeun sadaya inpormasi - éta AOL, kadang katelah AOhelL. Facebook mangrupikeun vérsi AOL anu modéren, sosial. Pasti éta gaduh tempat éta. Abdi dina Facebook sareng saha waé anu kuring kenal.

Sadayana ogé aya di AOL.

Batur bakal nyiptakeun anu langkung saé tibatan Facebook, kuring janji. Abdi aya ayeuna dugi ka 'hal ageung salajengna' muncul. Facebook mangrupikeun épolusi, sanés tujuan, téknologi. Ngan sapertos MySpace sateuacanna, Facebook ogé bakal lulus.

Twitter mangrupikeun médium anu hébat ogé. abdi resep twitter sareng gaduh bari. Mangrupikeun medium anu unik kalayan ton poténsial. Sigana mah urang henteu aya di satengah jalan kumaha éta tiasa dimanfaatkeun pinuh. Twitter mangrupikeun médium, sanaos henteu sanés deui.

Raja sareng ratu Internét masih Milarian sareng Email. Duanana téknologi ieu yuswa dasawarsa sareng ngagaduhan masa depan anu teu aya watesna. Blogging ngamangpaatkeun Milarian sareng mangrupikeun média komunikasi anu henteu ngaganggu sapertos Email. Mangrupikeun medium anu luar biasa sareng anu masih berkembang.

Taroskeun ka kuring naon anu kuring pikir bakal lakukeun dina 5 taun - Milarian, Blogging sareng Email masih bakal aya dina daptar. Facebook sareng Twitter moal janten.

10 Komentar

  1. 1

    Abdi teu tiasa satuju sareng anjeun langkung Doug! Saatos maca tulisanana sigana anjeunna pait kusabab anjeunna henteu tiasa nyerat blog cekap pikeun kéngingkeun réngking naon waé. Meureun anjeunna kedah langkung merhatoskeun naon anu nyeratna tibatan ngarenghik yén anjeunna moal tiasa kéngingkeun pangkat sahingga blogging henteu pantes.

  2. 2

    Hei Doug - Kuring maca karangan Wired ayeuna, éta dipidangkeun dina salah sahiji buletin email poean Smart Brief anu kuring tampi. Nalika kuring maca, kuring langsung mikiran anjeun sareng terang yén anjeun bakal aya di mana-mana! Pasti, kuring leres. Sareng anjeun ogé.

  3. 3

    "Waktos anu dibutuhkeun pikeun karajinan prosa blog anu seukeut sareng lucu langkung saé waktosna dikedalkeun dina Flickr, Facebook, atanapi Twitter."

    Suuuuure, hayu urang pundung nyerat tulisan tradisional - sabab saha deui anu peryogi ITU? Memang, kuring parantos ningali jalma-jalma ngalakukeun sababaraha hal anu cukup berkesan dina 140 karakter atanapi kirang, tapi kumaha éta tiasa ngagantikeun kabébasan éksprési jalma dina nyebarkeun blogna?

    Bisi wae, sigana rada munafik pikeun Wired pikeun nyebarkeun ieu nalika aranjeunna nembé nampilkeun Julia Allison dina sampéan, ngagem naékna status D-list ku blogging. Angka inohong!

  4. 4

    Kuring henteu acan maca tulisanana, tapi kanyataanna nyaéta blog kanggo jalma sepuh sapertos kuring anu biasa maca koran. Tweens sareng nonoman dinten ieu silih téks. Aranjeunna henteu maca tulisan blog anu panjang (kuring henteu gaduh data anu sesah pikeun nyokong éta, éta ngan ukur nyandak kuring). Nalika tweens sareng nonoman ieu aya 20 somethings sareng 30 somethings, aranjeunna masih bakal ngagaduhan kabiasaan olahtalatah téks sareng aranjeunna.

    Entong salah sangka, blog moal ngaleungitkeun, sapertos TV henteu ngagentos radio. Émut iraha pidéo bakal musnah bioskop? Éta henteu kajantenan ogé.

  5. 5

    Éta gumantung kana definisi 'ganti.' Internét parantos ngagentos 99% nonton TV kuring ka tempat kuring bahkan henteu linggih ningali Daily Show deui; Kuring ngan ukur ningkatkeun volume nalika damel dina blog abdi. Upami kuring hoyong pisan ningali naon-naon, kuring Netflix, buka situs perusahaan (pikir Pahlawan), atanapi ngan saukur mésér DVD. Televisi, radio, sareng internét anu saé pisan tina komérsial anu kuring janten teu paduli. Saé pisan, kanyataanna, yén kuring henteu bakal nonton paling tivi pikeun nyegah iklan. Teu masuk akal pikeun kuring sabab kuring ngan ukur mésér pilem sareng video game anu dipeunteun pisan, henteu nganggo tetes panon, sareng teu paduli kumaha lemesna tisu wc kuring tibatan biruang Charmin anu bodo. Kanyataanna, nyaéta upami komérsial henteu sacara mandiri ngahibur tina siaran éta napel na, sareng ogé napel kana siaran anu saé, éta sacara dasarna ngaganggu. Sedengkeun pikeun Wired, saha anu masih kénéh maca majalah? Henteu aya anu tiasa aranjeunna laksanakeun pikeun kuring yén internét henteu tiasa ngalakukeun tanpa saratus halaman iklan.

  6. 6
  7. 7

    Abdi nyarios kuring satuju yén Facebook sarimbag sareng naon anu AOL 7 taun ka pengker sareng kitu ogé yén Facebook bakal jalan AOL pas aya anu ngarancang anu langkung saé. Sapertos anu dilakukeun ku broadband ka AOL, média interaktif bakal dilakukeun kana Facebook.

  8. 8
  9. 9

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.