Wireframing Gratis sareng Gampang nganggo Wireframe.cc

mobile wireframe

Meureun urang kedah mimitian ku naon wireframing! wireframing mangrupikeun cara pikeun désainer pikeun gancang prototipe tata perangka kana hiji halaman. Wireframes nampilkeun objék dina halaman sareng hubunganana séwang-séwangan, éta henteu nembongkeun desain grafis literal anu dilebetkeun. Upami anjeun leres-leres hoyong ngajantenkeun desainer anjeun, pasihkeun ku aranjeunna kawat tina paménta anjeun!

Rahayat nganggo sadayana ti pulpen sareng kertas, dugi ka Microsoft Word, dugi ka aplikasi wireframing kolaborasi canggih mendesain sareng ngabagi wireframes na. Kami teras-terasan milari pakakas anu hébat sareng sigana pamekar kami, Stephen Coley, mendakan anu minimal minimal anu gratis kanggo dianggo - Wireframe.cc

wireframe-cc

Wireframe.cc ngagaduhan fitur ieu

  • Pencét teras sered pikeun ngagambar - Nyiptakeun elemen tina wireframe anjeun moal langkung gampang. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngagambar bujur dina kanvas sareng pilih jinis sténsil anu bakal dilebetkeun didinya. Anjeun tiasa ngalakukeun éta ku nyéred beurit anjeun kana kanvas sareng milih pilihan tina ménu pop-up. Upami anjeun kedah ngédit naon waé cukup ku dua kali klik éta.
  • Antarbeungeut super-minimal - Daripada seueur tulbar sareng ikon anu urang sadayana terang tina alat sareng aplikasi Wireframe.cc anu sanés nawiskeun lingkungan anu teu rame. Anjeun ayeuna tiasa difokuskeun ideu anjeun sareng gampang nyusunna sateuacan aranjeunna luntur.
  • Anotasi kalayan gampang - Upami anjeun hoyong yakin yén pesen anjeun ngalangkungan anjeun tiasa teras-terasan masihan komentar kana wireframe anjeun. Anotasi diciptakeun sami sareng obyék sanés dina kanvas sareng obyék tiasa diaktipkeun sareng pareuman.
  • Palét kawates - Upami anjeun hoyong wireframes anjeun janten garing sareng jelas anjeun kedah tetep saderhana. Wireframe.cc tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahontal éta ku maturan palette pilihan anu kawates pisan. Éta lumaku pikeun palét warna sareng jumlah stensil anu tiasa anjeun pilih. Ku cara ieu hakekat ideu anjeun moal leungit dina hiasan anu teu perlu sareng gaya anu mewah. Sabalikna anjeun bakal kéngingkeun wireframe kalayan jelas tina sketsa anu digambar tangan.
  • Saran pinter - Wireframe.cc nyobian nebak naon anu anjeun badé gambar. Upami anjeun ngamimitian ngagambar unsur lébar sareng ipis éta bakal janten judul tibatan ngagugulung nangtung atanapi bunderan. Ku sabab éta, ménu pop-up bakal ngandung ikon-elemen anu tiasa nyandak bentuk ieu. Nya kitu ogé pikeun ngédit - anjeun nampilkeun ukur pilihan anu lumaku pikeun unsur anu ditangtoskeun. Éta hartosna ikon anu béda dina bilah alat pikeun ngédit paragrap sareng béda pikeun sagi opat saderhana.
  • Wéb wébframe sareng aplikasi mobile - Anjeun tiasa milih tina dua témplat: jandela pangotéktak sareng telepon sélulér. Versi mobile asalna dina orientasi tegak sareng bentang. Pikeun ngalih antara témplat anjeun tiasa nganggo ikon di belah kénca luhur atanapi ngan ukur ngarobih ukuran kanvas nganggo gagang di juru katuhu handap na.
  • Gampang dibagikeun sareng ngarobih - Unggal kawat anu anjeun simpen kéngingkeun URL unik anu tiasa anjeun tetengger atanapi bagi. Anjeun bakal tiasa neraskeun damel deui desain anjeun iraha waé di pikahareupeun. Unggal unsur kawat anjeun tiasa diédit atanapi bahkan dirobih janten hal anu sanés (mis. Kotak tiasa janten paragraf).

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.