Wishpond: Ngadamel Gelombang dina Generasi Diterangkeun sareng Otomatisasi

analytics wishpond

Aya badai dina cakrawala dina industri otomatisasi pamasaran. Halangan pikeun lebet pikeun platform énggal janten langkung handap sareng handap, platform anu asak nuju ditelan ku platform pamasaran perusahaan, sareng anu ditingali di tengahna aya di sagara anu sagara. Boh aranjeunna neneda aranjeunna tiasa gumantung kana basis pelangganna pikeun katingal pikaresepeun pikeun anu mésér, atanapi aranjeunna kedah turunna harga - seueur pisan.

Hiji gangguan di industri anu urang resep nyaéta Wishpond. Kunaon Nya, kumaha upami urang kabuka yén éta gratis dianggo pikeun usaha alit kalayan kirang ti 200 kontak dina basis data na. Sareng sacara gratis, urang nuju teu nyarios fungsionalitas terbatas - éta ngagaduhan alat impor, pamasaran email, halaman badarat, otomatisasi pamasaran, popup situs web, bentuk, sareng manajemén kalungguhan.

Tingkat dibayar salajengna kalayan 1,000 kontak nambihan sinkronisasi CRM, alat ékspor, promosi sosial, uji coba A / B, sareng kamampuan ngarobih gaya anjeun sareng Javascript. Kengingkeun tingkat pro - anu $ 77 per bulan kalayan lima pangguna sareng 2,500 kontak, sareng anjeun parantos pinuh API aksés. Sareng ngalangkungan 10,000 kontak anjeun tiasa ngagaduhan pangguna anu teu terbatas, sareng sistem harga anu berjenjang kanggo jumlah kontak anu anjeun gaduh.

Anjog disimpen sareng unggal tingkah laku dilacak:

Kontak Wishpond

Sareng tindakan gampang ditetepkeun dina antarbeungeut pangguna anu logis:

sapuan-kalakuan

Janten dasarna - kirang tina biaya platform email anu hébat, anjeun ngagaduhan aksés ka sistem pamasaran anu lengkep. Ieu ars sababaraha alat konci anu sayogi:

  • badarat Kaca - Ngawangun, nyebarkeun & A / B split test mobile-responsive Landing Page dina sababaraha menit.
  • Website Popup - Ngarobih deui pangunjung halaman wéb janten lead kalayan bentuk halaman wéb.
  • Bentuk - Lebetkeun-Wangun Generasi Diterangkeun dina halaman wéb sareng blog anjeun.
  • Kontes & Promosi - Ngajalankeun Sweepstakes Facebook, Kontes Poto, Kontes Hashtag Instagram sareng seueur deui.
  • Automation Pamasaran - Pemicu email anu dipersonalisasi ka Leads anjeun dumasar kana kagiatanana sareng detil pribadi.
  • surélék Marketing - Personalisasi surélék anjeun ka masing-masing Kalungguhan dumasar kana kagiatan naon waé atanapi detil pribadi.
  • Manajemén Kalungguhan - Nyiptakeun Daptar dumasar kana kagiatan Anjog anjeun dina situs & kampanyeu.
  • Nyetak timbal - Nyetak kalungguhan anjeun dumasar kana kagiatanana sareng detil pribadi pikeun ningali mana anu siap mésér.
  • Mingpin Propil - Kéngingkeun wawasan kana Ngarah anjeun. Tingali kagiatan halaman wébna, email anu parantos dibuka & seueur deui.

Upami anjeun agénsi, Wishpond ogé ngagaduhan program agénsi.

Integrasi WishPond

Henteu disebatkeun, aranjeunna ogé gaduh integrasi anu diproduksi sareng Salesforce, Infusionsoft, Insightly, Batchbook, Highrise, Pipedrive, Contactually, Base CRM, SalesforceIQ, OnePage CRM, Close.io, sareng Clio. Integrasi pamasaran email kalebet Mailchimp, AWeber, GetResponse, Kontak konstan, Patokan, Monitor Kampanye, VerticalResponse, Eventbrite, Mad Mimi, ActiveCampaign, sareng Emma. Éta ogé ngagaduhan integrasi aplikasi méja pitulung sareng Uservoice, integrasi survey sareng SurveyMonkey, sareng integrasi aplikasi wébinar sareng ClickWebinar, sareng GoToWebinar. Henteu kakantun Slack integrasi.

Sareng Wishpond nembé ngumumkeun integrasi Twilio na kanggo telepon sareng SMS.

Upami anjeun pangguna WordPress, aranjeunna ngagaduhan plugin kanggo Halaman Pendaratan, Punculan Website, Wangun Halaman Wéb, sareng Kontes Sosial!

Ngadaptarkeun Akun Wishpond GRATIS

Panyingkepan: Kami mitra apiliasi sareng Wishpond sareng nganggo tautan afiliasi kami salami tulisan ieu.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Tulisan anu saé, hatur nuhun Douglas! Naon pikiran anjeun ngeunaan pembina Halaman Landasan Wishpond? Éta gampang ngagunakeun?

  3. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.