WordPress 2.1 aya di dieu… Hmmmm

Juri kaluar ... Kuring badé ngantosan anu sanésna ngadu ka WordPress 2.1 tapi ieu mangrupikeun awal kuring:

  • Bungah aranjeunna ngaganti nami sababaraha pilihan ménu - blogroll langkung raos tibatan tautan sareng koméntar langkung saé tibatan diskusi.
  • Abdi dina OSX sareng nyobian 3 panyungsi, Safari, Camino sareng Firefox 2 sareng teu aya anu ngamungkinkeun kuring pikeun ngotéktak gambar anu kuring unggah. UPDATE: Ogé nyobian Internet Explorer 7 dina Windows XP sareng ngagaduhan masalah anu sami.
  • Ummmm… pastikeun anjeun nganonaktipkeun plugins anjeun sateuacan ditingkatkeun. Duh ... situs abdi rada samar-samar di dinya salami sajam atanapi langkung sapertos damel sababaraha pangwangunan.
  • Kuring henteu ngagaduhan plugin tunggal anu peupeus… tapi kuring ngan ukur ngaktipkeun unggal jalma pikeun situs éta tiasa dipasang deui.
  • Admin sigana rada lesu ... ngan ukur kuring. Abdi resep fungsi otomatis !!!
  • Upami kuring klik Atur Unggah… layar kosong ogé.

WordPress 2.1

Naon anu anjeun pikirkeun? Henteu tiasa ngotéktak teras nyelapkeun gambar leres-leres bakal maéhan kuring. (Kuring tiasa unggah aranjeunna tanpa masalah). Kuring henteu ngamutahirkeun palanggan naon waé dugi ka kuring nguping deui.

3 Komentar

  1. 1

    Kuring nahan paningkatan bari sakedap dugi ka nguping deui. Kuring parantos maca sababaraha carita horor anu ningkatkeun ngeunaan seueur plugins anu henteu tiasa dianggo deui.

  2. 2
  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.