WordPress 3.3 Kadatangan

wordpress

WordPress 3.3 parantos sumping! Kagunaan antar muka administrasi mangrupikeun paningkatan. Nalika WordPress mukaan ménu, sigana saolah-olah unggal pamekar Plugin di ditu mutuskeun nyandak ménu anu énggal. Ieu ngajantenkeun sistem ménu dina WordPress rada nguciwakeun. Menu gaya mouseover anyar ngajantenkeun langkung saderhana ngagulung sareng mendakan naon anu anjeun peryogikeun. Antarmuka Administratif ayeuna ogé dianggo dina tablet ogé.

Hiji fitur anu pikaresepeun ditambihkeun kana API nyaéta kamampuan pikeun Lebetkeun éditor téks WordPress. Ieu ngabuka kasempetan pikeun pangembang pikeun ngahijikeun halaman administrasi nyalira sareng éditor. Éditor na nyalira parantos disampurnakeun kanggo ngiringan antar muka sered sareng serelek, ngamungkinkeun sababaraha file tiasa lungsur!

multi file uploader

Sigana mah tumuhna Tumblr ogé ngarobah sababaraha sirah dina WordPress… importir Tumblr ayeuna hirup :). WordPress parantos masang daptar sadaya paningkatan dina WordPress 3.3 dina situs na.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.