Ngatur CTAs atanapi Iklan nganggo WordPress

plugin manajer iklan wordpress

Kami ngajalankeun kombinasi pameseran iklan dina situs kami - kalebet spanduk panggero pikeun aksi promosi jasa kami, iklan afiliasi perusahaan anu kami percanten, sareng iklan anu disponsoran ku perusahaan anu kami pilih pikeun pasangan. Kombinasi bénten anu béntenna cekap rumit, janten kami ngahijikeun titik iklan kana téma kami pikeun ngatur iklan tampilan.

Digabungkeun sareng Pilihan pisibilitas Jetpack kalayan widget, nempatkeun panggilan-to-aksi atanapi iklan anu relevan sareng dinamis gampil pisan dilakukeun ku WordPress ayeuna. Situs WordPress anjeun moal nawiskeun iklan luar atanapi meryogikeun pilihan anu kami laksanakeun. Nyatana, anjeun ngan ukur hoyong ngatur CTA anjeun nyalira. AdPress mangrupikeun plugin WordPress diwangun khusus pikeun ieu.

AdPress mangrupikeun plug-in premium pikeun ngatur Iklan. Mangrupikeun platform anu kuat sareng lengkep pikeun ngajual sareng ningalikeun iklan pikeun blog WordPress anjeun:

  • Gampang Setup - Nyiptakeun kampanye anjeun dina sababaraha klik sareng AdPress Ad Designer. Sebutkeun kumaha Iklan anjeun bakal ditingalikeun, Call To Action Ad, kontrak jual ... Ngahijikeun Zona Iklan anjeun dina blog anjeun cukup saderhana. AdPress ngagaduhan widget, kode pondok sareng dukungan fungsi.
  • Ngajual otomatis - Pangguna daptar sareng mésér Tempat Iklan tina dasbor profilna. Pamayaran sacara otomatis diurus ku PayPal. Nalika pangguna mésér, anjeun bakal dibéjaan dina dasbor anjeun, sareng anjeun tiasa nampi atanapi nolak Iklanna. PayPal refunds didukung ogé.
  • Analytics Iklan - Iklan Stats tiasa dianggo pikeun Admin sareng klien anu ngagaleuh Iklan éta. AdPress nyayogikeun statistik anu lengkep sareng CTR, Rata-rata sareng bagan anu saé.
  • Sejarah, Impor / Ékspor, Kustomisasi - AdPress nyatet riwayat pameseran unggal Iklan. Éta ogé ngagaduhan fitur Impor sareng Ékspor anu kuat anu nyadangkeun sadaya atanapi sabagéan data anjeun kana file cadangan. Iklan AdPress tiasa disaluyukeun sacara lengkep. Kodeu HTML sareng CSS anu dihasilkeun pikeun Iklan tiasa dirobih tina panel setelan.
  • Pitulung jeung Rojongan - AdPress hadir nganggo file pitulung anu lengkep. Aranjeunna ogé nawiskeun pangrojong anu gancang pisan (forum + email). Nyangka réspon dina hiji atanapi dua dinten.

Anggo tautan afiliasi kami sareng anjeun tiasa unduh AdPress pikeun situs anjeun ngan ukur $ 35. Plugin na ngagaduhan peringkat anu luhur sareng ampir sarébu mésér dugi ayeuna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.