Tautan Eupan Otomatis WordPress

rss bodas

rss bodasBrennan Knotts tanya kuring dina Twitter dinten ayeuna upami anjeunna tiasa kéngingkeun eupan khusus tina tulisan blog Mobile Marketing hungkul. Woohoo! Salah sahiji faktor desain ulang kami nyaéta ngawangun kategori khusus ieu sahingga para tamu ngan ukur tiasa maca inpormasi anu aranjeunna pikahoyong, tanpa kedah ningali unggal tulisan dina blog.

WordPress terus ningkatkeun platformna ku seueur fitur anu henteu seueur diperhatoskeun. Nanging, kalayan ngaleupaskeun WordPress 3, aranjeunna nambihan dukungan téma pikeun tautan feed otomatis dina lulugu anjeun. Ieu hartosna anjeun tiasa ngaleungitkeun naon waé tautan RSS / feed tina file header.php anjeun sareng kantun nambihan kode ieu kana file functions.php anjeun dina téma anjeun:

upami (function_exists ('add_theme_support')) {add_theme_support ('otomatis-feed-link'); }

Naon anu dilakonan ieu nyaéta nempatkeun tautan RSS anu dihasilkeun sacara dinamis dina lulugu anjeun anu sacara otomatis dideteksi ku aplikasi feed luar atanapi platform anu sanés anu nyéépkeun eupan anjeun. Ieu fitur anu saé pisan pikeun pemirsa anjeun.

Ayeuna anjeun ngan saukur tiasa maca eupan khusus kana kategori blog:

Digabungkeun sareng feed kategori khusus, sadaya feed blog ogé didaptarkeun dina lulugu.

Kuring yakin seueur jalma anu bakal ngaregepkeun - naha anjeun nyayogikeun leuwih saeutik eusi pikeun pemirsa anjeun ... moal éta ngahasilkeun kirang pangunjung? Éta panginten… tapi nyayogikeun langkung seueur pilihan di dunya ieu dimana sadayana mangrupikeun panyayogi kontén mangrupikeun hal anu saé dilakukeun pikeun pemirsa anjeun. Ayeuna hirup terus Martech Zone! Pencét kana salah sahiji tautan navigasi kategori - sareng anjeun tiasa nambihan feed anu anjeun pikahoyong kana pamaca feed anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.