Rencana Cadangan WordPress… Meunang?

repono

CATETAN: Ti saprak ngagunakeun MyRepono, kuring parantos ngalih VaultPress. Rada langkung mahal tapi éta asalna tina WordPress (ditulis ku Automattic) sareng henteu ngagaduhan masalah paket funky anu MyRepono.

Kuring henteu ngagaduhan plugin cadangan WordPress salami sababaraha waktos. Janten ... pertama kalina kuring kaleungitan database WordPress kuring éta ngimpina! Éta kalepatan kuring nyalira ... Kuring ngadamel sababaraha pembaruan kana pangkalan data sareng ngarontok sakabéh database ku teu dihaja. Kuring panasaran kumaha di dunya kuring bakal kéngingkeun tulisan blog kuring kusabab kuring henteu gaduh cadangan. Abdi gering kana beuteung kuring sadidinten.

Dina waktos éta, kuring sareng a host béda saha, syukur, kagungan darurat balikkeun fitur pikeun loka. Éta mangrupikeun pamulihan anu mahal, hargana mangratus-ratus dolar, tapi kuring salamina sukur yén kuring tiasa nampi sadayana tapi tulisan blog terakhir disimpen dina 24 jam. Mangtaun-taun saurna sareng kami parantos nyebarkeun langkung ti 2,775 tulisan blog. Éta seueur data (470Mb). Éta seueur teuing data ngan ukur masang cadangan murah sareng ngarepkeun éta tiasa dianggo unggal dinten kalayan teu aya masalah. Janten, kuring parantos milarian sareng milarian anu plugin cadangan WordPress anu pangsaéna - sareng mendakanana.

Kuring parantos terang sababaraha urang anu masang cadangan langsung dina wéb na… ieu henteu ngabantosan anjeun nalika host anjeun ical situs anjeun! Sacara manual nyokong WordPress ogé nyeri kusabab anjeun kedah nyadangkeun file boh basis data. Réréncangan kuring anu sanés parantos nyadangkeun file tapi nganggurkeun nyadangkeun database… éta dimana sadaya kontén anjeun! Anjeun peryogi a Plugin cadangan WordPress anu ngagabungkeun sadaya fitur ieu - sareng seueur deui.

setting myreponoKami parantos dipasang sareng diuji myRepono, layanan cadangan anu didukung ku awan. myRepono mangrupikeun jasa anu saderhana pisan, ngeusi batre ku bandwidth anu anjeun anggo tibatan lisénsi parangkat lunak atanapi biaya bulanan ageung. Ieu artos sasasih kanggo situs alit sareng sahandapeun 10 cents per cadangan kanggo situs abdi.

Fitur MyRepono kalebet:

  • Cadangan pamasangan WordPress tanpa wates
  • Cadangan sadaya file WordPress
  • Cadangan database mySQL lengkep
  • Énkripsi file anu aman
  • Parabot Pamulihan File
  • Komprési File Cadangan
  • Manajemén Dumasar Wéb - tiasa diaksés tina browser naon, dimana waé
  • Rojongan Online

Pamaca blog Tech Tech tiasa daptar pikeun myRepono dinten ayeuna nganggo tautan afiliasi kami sareng anjeun bakal kéngingkeun kiridit kanggo cadangan $ 5 munggaran anjeun. Éta pisan! Plugin na nyandak kirang ti menit pikeun masang sareng ngonpigurasikeun.

Hiji catetan - ieu mangrupikeun sistem anu saé pikeun hijrah situs WordPress anjeun atanapi blog ogé!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.