Kumaha Meungpeuk Mesin Milarian tina Indexing WordPress

WordPress - Kumaha Meungpeuk Mesin Milarian

Sigana unggal klién kadua urang gaduh situs WordPress atanapi blog. Kami ngalakukeun seueur pamekaran khusus sareng desain dina WordPress - sadayana ti ngawangun plugins kanggo perusahaan dugi ka ngembangkeun aplikasi alur kerja pidéo nganggo jasa awan Amazon. WordPress henteu salawasna solusi anu leres, tapi lumayan fleksibel sareng urang cukup saé.

Sakali-kali, urang maénkeun situs supados palanggan tiasa nga-preview sareng ngritik padamelan sateuacan urang hirupkeun. Kadang-kadang urang bahkan ngimpor kontén klien ayeuna sahingga urang tiasa ngerjakeun situs nyata sareng eusi langsung. Kami henteu hoyong Google janten bingung ngeunaan situs mana éta asli situs, kitu we pundung mesin pencari tina ngaindéks situs nganggo téknik standar.

Kumaha Meungpeuk Mesin Milarian Dina WordPress

Terus di pikiran eta Blok bisa jadi istilah anu kuat teuing. Aya cara pikeun ngahalangan crawler mesin pencari tina leres-leres ngaksés situs anjeun ... tapi anu nuju kami lakukeun di dieu nyaéta ngan ukur nyungkeun aranjeunna henteu indéks situs dina hasil pamilarianna.

Jang ngalampahkeun ieu dina WordPress rada saderhana. Dina Setélan> Maca ménu, anjeun ngan ukur tiasa cek kotak:

wordpress ngahalangan indéks mesin pencari 1

Kumaha Meungpeuk Mesin Milarian Nganggo Robots.txt

Salaku tambahan, upami anjeun ngagaduhan aksés kana diréktori wéb root situs anjeun aya, anjeun ogé tiasa ngarobih robot anjeun.txt berkas ka:

Agén-pangguna: * Ngidinan: /

Modifikasi robots.txt sabenerna bakal dianggo pikeun halaman wéb naon. Deui, upami anjeun nganggo WordPress, éta Pangkat WordPress SEO Plugin nyandak kamampuan pikeun ngapdet file Robots.txt anjeun langsung ngalangkungan antarbeungeutna ... anu sakedik langkung gampang tibatan nyobian FTP kana situs anjeun sareng ngédit file nyalira.

Upami anjeun ngembangkeun aplikasi anu henteu acan réngsé, pementasan parangkat lunak dina domain anu béda atanapi subdomain, atanapi ngembangkeun situs duplikat ku sababaraha alesan - éta saé pikeun meungpeuk mesin pencari tina ngaindeks situs anjeun sareng nyandak pangguna mesin pencari ka lokasi anu salah!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.