WordPress: Pariksa upami pangguna parantos lebet

John Chow kagungan tip anu saé dina situs na dinten ayeuna dina ngeposkeun link iklan dina situs anjeun sareng mastikeun yén éta henteu diindeks nganggo nofollow. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku halaman pangalihan saderhana anu dipasang John kode pikeun.

Abdi hoyong ngalakukeun ieu rada béda. Dina ménu horisontal kuring di luhur, real estate at premium. Kuring gaduh link admin di ditu upami kuring lebet… tapi kanggo anu sanés, éta tempat kosong. Kuring mutuskeun, naha henteu ngagentos eusi bar éta upami éta tamu sareng sanés kuring? Kalayan WordPress, ieu cukup saderhana:


get_currentuserinfo ();
global $ user_level;
upami ($ user_level> 0) {
wp_register ('> li class = "menuitem">', '> / li>');
} Sejenna {
echo "> li class = 'menuitem' >> a href = '/ go / tla.html' title = 'Ngaiklan dina Situs Wéb ieu'> Ngaiklan> / a >> / li>";
}
?>

Abdi teu acan damel récéh Iklan Tautan Téks acan tapi kuring hoyong masihan shot alus. Éta lumayan mahal kanggo situs abdi ... $ 35 per bulan sareng kuring nampi langkung ti 500 pengunjung sapoé. Kuring ngarep pisan ngalayanan sababaraha hal ieu!

5 Komentar

  1. 1

    Gagasan anu saé!

    Sanaos kuring badé ngarévisi tautan anu ditunjuk - ayeuna naroskeun anjeun pikeun detil log-on anjeun. Henteu jinis halaman anu kuring hoyong disambut, upami kuring calon pangiklan 😉

  2. 3

    Pasti sapotong kode ieu bakal langkung éfisién sareng gaduh pangaruh anu sami?

    /* If a browser has a user ID they must be logged in */
    if ( $user_ID ) :
    echo "I am logged in";
    /* For everybody that doesn't have one */
    else :
    echo "I am logged out / not logged in";
    endif;

  3. 4
  4. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.