Upami Anjeun Teu Nyaho Naon Téma Anak WordPress nyaéta…

téma anak wordpress

Anjeun leres-leres ngarobih téma WordPress.

Kami parantos damel sareng puluhan klien sareng ngawangun ratusan situs WordPress salami sababaraha taun. Sanés padamelan kami nyaéta nyiptakeun situs WordPress, tapi kami ngalakukeun éta pikeun seueur klien. Klién henteu sering ngagunakeun situs WordPress. Aranjeunna biasana datang ka kami pikeun ngabantosan ngaoptimalkeun situsna pikeun milarian, sosial, sareng konvérsi.

Langkung sering tibatan henteu, urang nampi aksés kana situs pikeun ngaoptimalkeun témplat atanapi ngawangun témplat halaman badarat énggal, sareng kami mendakan hal anu matak uih. Kami sering mendakan téma anu didesain ku leres, anu didukung kalayan leres anu dipésér salaku pondasi situs teras dirobih pisan ku agén klien sateuacanna.

Ngédit téma inti mangrupikeun latihan anu pikasieuneun sareng kedah lirén. WordPress dikembangkeun Téma Barudak sahingga agénsi tiasa ngarobih téma tanpa némpél kode inti. Numutkeun kana WordPress:

Téma murangkalih nyaéta téma anu ngawariskeun fungsionalitas sareng gaya téma anu sanés, anu disebat téma induk. Téma murangkalih mangrupikeun cara anu disarankeun pikeun ngarobih téma anu aya.

Nalika téma janten seueur pisan kalibet, téma na sering dijual sareng sering diénggalan pikeun ngurus bug atanapi liang kaamanan. Sababaraha désainer téma malah teras-terasan ningkatkeun fitur dina téma na ku sababaraha waktos atanapi ngadukung téma ngalangkungan pembaruan versi WordPress. Kami mésér seueurna téma kami tina Themeforest. Anjeun bakal mendakan yén téma top dina Themeforest dijual puluhan rébu kali sareng gaduh agénsi desain lengkep anu nuluykeun ngadukung aranjeunna.

Nalika urang damel sareng klien, urang kedah aranjeunna marios téma pikeun ningali fitur sareng fungsionalitas anu aranjeunna pikaresep. Kami mastikeun téma responsif dina alat sélulér sareng gaduh kalenturan anu hadé pikeun perenah sareng kode pondok pikeun kustomisasi. Urang teras masihan lisénsi sareng ngaunduh téma na. Seueur téma ieu parantos dibungkus ku a Téma anak. Masang duanana Téma anak jeung Téma Kolot, teras ngaktipkeun Téma anak ngamungkinkeun anjeun damel dina Téma Anak.

Ngaropea Téma Budak

Téma Anak biasana dikemas sareng téma induk sareng dingaranan téma kalayan Child dina na. Upami téma kuring nyaéta Avada, Téma Anak biasana dingaranan Avada Child sareng aya dina avada-anak folder. Éta sanés konvénsi namina pangsaéna, janten kami ngaganti nami téma dina file style.css, ngaganti nami folder saatos klién, teras kalebet tangkepan layar situs pamungkas anu khusus. Kami ogé ngaropea detil lambar gaya sahingga klien tiasa ngaidentipikasi saha anu ngawangun éta di payun.

lamun Téma anak henteu kalebet, anjeun masih tiasa nyiptakeun. Conto ieu nyaéta Téma Anak anu urang ngembangkeun pikeun agénsi. Kami namina téma Highbridge 2018 saatos situs kami sareng taun éta dilaksanakeun sareng nempatkeun Téma Anak dina folder hiji-dalapan. Lembar gaya CSS diénggalan sareng inpormasi kami:

/ * Ngaran Téma: Highbridge 2018 Pedaran: Téma murangkalih pikeun Highbridge dumasar kana panulis Avada téma: Highbridge
Panulis URI: https://highbridgeconsultants.com Citakan: Vérsi Avada: 1.0.0 Domain téks: Avada */

dina Téma anak, anjeun bakal ningali kagumantungan téma induk anu diidentifikasi salaku template.

Di luar sababaraha éditan CSS, file témplat anu mimiti anu kami badé ngarobih nyaéta footer na. Kanggo ngalakukeun ieu, kami nyalin file footer.php tina téma induk teras disalin kana hiji-dalapan folder. Urang teras ngédit file footer.php kalayan kustomisasi kami sareng situs éta nganggap hal éta.

Kumaha Téma Budak Gawé

Upami aya file dina Téma anak sareng Téma Induk, file Téma Anak bakal digunakeun. Pengecualianna nyaéta functions.php, dimana kode dina kadua téma bakal digunakeun. Téma Anak mangrupikeun jalan kaluar anu hadé pikeun masalah anu sesah pisan. Ngédit file téma inti mangrupikeun no-no sareng henteu kedah ditampi ku klien.

Upami anjeun milari agénsi pikeun ngawangun situs WordPress pikeun anjeun, paménta éta ngalaksanakeun Téma Anak. Upami aranjeunna henteu terang naon anu anjeun carioskeun, milari agénsi énggal.

Téma Budak Kritik

Anjeun parantos nyéwa agénsi pikeun ngawangun situs kanggo anjeun, sareng aranjeunna parantos ngalaksanakeun Téma Kolot anu didukung kalayan leres sareng Téma Budak anu dikustomisasi pisan. Saatos situs dileupaskeun sareng anjeun ngalengkepan kontrak, WordPress ngaleupaskeun pembaruan darurat anu menerkeun liang kaamanan. Anjeun ngamutahirkeun WordPress sareng situs anjeun ayeuna rusak atanapi kosong.

Upami agénsi anjeun parantos diédit Téma Kolot, anjeun bakal leungit. Komo upami anjeun mendakan Téma Induk anu diénggalan, anjeun kedah nga-unduh sareng ngungkulan parobihan kode kanggo nyobian ngaidentipikasi koréksi mana anu ngalereskeun masalah. Tapi kumargi agénsi anjeun damel padamelan anu hébat sareng ngembangkeun Téma anak, anjeun unduh anu diénggalan Téma Kolot tur masangkeunana dina akun hosting anjeun. Refresh halaman sareng sadayana ngan ukur jalan.

Panyingkepan: Kuring nganggo abdi Themeforest tautan afiliasi dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.