Formulir Kontak WordPress sareng Perlindungan Spam

Update: Abdi nyarankeun pisan Bentuk Gravitasi ti RocketGenius pikeun integrasi formulir anu mantap pisan sareng WordPress!

EMAIL sampahUjug-ujug, kuring meunang gede pisan volume spam Bentuk Kontak anu dianggo Ryan Duff urang hébat Formulir Kontak WordPress plugin.

Kuring parantos ngantunkeun koméntar dina situs Ryan sareng IM sareng ngawartoskeun anjeunna yén kuring tiasa ngalereskeun masalah ku nambihan a Patarosan Tantangan, tapi sigana kuring henteu tiasa kontak sareng anjeunna. Janten ... ieu plugin Ryan sareng Perlindungan Spam anu anyar sareng ningkat. Kuring nganggo dina situs abdi sareng éta jalan hébat.

Plugin ayeuna tiasa diunduh ngalangkungan Halaman Proyék: Bentuk Kontak WordPress sareng Halaman Proyék Plugin Protection Spam

179 Komentar

  1. 1

    Kuring ngan ukur hoyong ucapkeun ageung hatur nuhun kanggo mod ieu. Kuring nganggo plugin bentuk kontak Dagon Design sabab nawiskeun verifikasi anti spam tapi henteu trampil pisan dina masalah CSS, henteu tiasa ngajantenkeun sakumaha anu kuring pikahoyong. Kuring kantos nganggo plugin Ryan sateuacanna tapi parantos dibom ku spammers nga-email ka kuring nganggo éta. Anti-spam kuring - Paripolah Goréng sareng Spam Karma - nyangkut seuseueurna tapi masih nyeri.

    Hormat mangrupikeun paningkatan anu anggun, rapih sareng kuring nganggap Ryan kedah ngadopsi mod anjeun sareng masihan anjeun ko-kiridit pikeun nyandak plugin salajengna ku cara anu mangpaat.

    Janten hehehe. Hatur nuhun! Formulir kontak sapertosna kumaha anu kuring pikahoyong ayeuna. x

  2. 2

    Nuhun, Andy! Kuring diideuan ku Seth Godin sareng buku Crypto. Seth nunjuk situs (baheula) anu ngagaduhan patarosan 2 + 2 = 4 tangtangan anu henteu pernah robih.

    Nalika kuring maca buku Crypto, salah sahiji potongan konci éta nyaéta kumaha anjeun tiasa ngalirkeun sakedik inpormasi antara 2 jalma anu ngumbar masalah ... tanpa aya anu di tengah tiasa nyadar.

    Masalah sareng kaseueuran 'spamware' nyaéta komputer ngitung patarosan tantangan. Éta mangrupikeun kalemahan anu alami, sabab éta bakal janten komputer anu nyobian ngaruksak éta.

    Ku ngajantenkeun patarosan tangtangan mangrupikeun aspek anu katingali tina halaman kuring dina basa Inggris, kuring nyingkahan patarosan komputer sareng solusina. Sareng… ngan ukur pastikeun, kuring ngantep jalma éta ngarobih patarosan sareng ngajawab iraha waé anu dipikahoyong.

    Kuring pikir éta modél anu saé sareng kuring ngaharepkeun nempatkeun koméntar kuring salajengna. Kuring kenging ton spam dina koméntar kuring tapi henteu nampi sapotong SPAM dina formulir kontak kuring.

    Ngahargaan koméntar nanaon anjeun!
    Doug

  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Doug, anjeun purun sareng sarjana! Kami nembé dibom sababaraha dinten ka pengker ku Kontak Formulir spam sareng google forum pangrojong WP ngiringan kuring langsung ka dieu. Kuring parantos masang plugin anu anyar sareng tiasa dianggo sapertos pesona. Kuring ogé pencét tombol PayPal anjeun pikeun ngahargaan plugin nyalametkeun ieu / modifikasi!

    Formulir ieu tiasa tungtungna janten kakuatan pendorong tunggal dina pamustunganana kuring meunang ngomean blog pribadi kuring di joniverse.com ti WP 1.5.x ka WP 2!

  6. 6
  7. 7

    Solusi saderhana pikeun masalah ageung. Sadayana kedah disandi ku cara kieu, sanés plugin 50 KB ka hal-hal anu moal anjeun anggo atanapi fitur anu anéh (AJAX pikeun Formulir Kontak? Naon?).

    Thanks.

  8. 8
  9. 9
  10. 10

    Héy. Hatur nuhun plugin na. Anjeun batu!

    Kuring parantos nyobian nganggo Formulir Kontak WP asli Ryan Duff, tapi sok ngalaman kasalahan sareng blog kuring (dikabulkeun, sigana konflik téma). Sareng Phrixus WP Plugin henteu kantos damel ogé.

    Naon anu anjeun lakukeun? Naha jalanna? Kunaon

    Kumaha waé ogé, hatur nuhun man! Sumbangan parantos di jalan.

  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14

    Hapunten perkawis Mei C éta!

    File na aya ayeuna. Anjeun kajantenan dina situs nalika kuring ngalih-ngalih sababaraha domain. Kuring ogé ngintunkeun anjeun catetan ku email yén file na parantos aya ayeuna.

    Doug

  15. 15

    Nuhun parantos ngalereskeunana! Kuring milarian sadidinten, mikir yén éta bakal aya hubunganana sareng pangotéktak kuring jadi kuring nyobaan sababaraha panyungsi kalayan hasil anu sami.

    Dina hiji waktos kuring henteu tiasa ngagentoskeun, tapi sigana tiasa dianggo ayeuna! Éta saé! Mimitina, Paripolah Goréng ngahalangan kuring tina situs abdi. Abdi henteu percanten! Sigana rada agrésip janten kuring parantos nambihan alamat ip kuring nyalira kana daptar bodas sabab kuring henteu tiasa néwak pangembang pisan (sadaya email dipulangkeun deui).

    Mudah-mudahan kuring tiasa ngirangan jumlah email spam anu kuring nampi tina formulir kontak. Kuring périodik bakal ngarobih patarosan tantangan pikeun ngagagalkeun spammers manusa anu maca.

    Waktos bakal terang naha ieu mangrupikeun pancegahan anu saé. Abdi ngajaga ramo. Hatur nuhun pikeun plugin hébat!

  16. 16
  17. 17

    Hatur nuhun hatur nuhun hatur nuhun. Urang kedah ngarobih sérver, sareng ujug-ujug sadayana anu kuring anggo pikeun formulir kontak sateuacanna ditémbak janten h. Formulir anjeun tiasa dianggo kalayan saé, kecuali kuring peryogi ngarobih gaya supados nami / daérah téks dijejeran dina IE (éta henteu kunanaon dina Firefox). Kuring ngan saukur ngaganti .contactright pikeun ngambang kénca. Kuring ogé kedah ngarobih ukuran téks janten pas blog kuring, tapi éta saderhana. Gawe sareng impian!

  18. 18

    Wilujeng pisan, Linda! Kuring ogé, parantos ngarobih HTML saleresna tina bentuk kanggo tata perenah anu langkung saé (anjeun tiasa ningali dina halaman kontak kuring dina situs ieu). Sabenerna kuring ngagaduhan seueur masalah sareng kasaluyuan cross-browser anu kuring nyerah sareng ngadamel méja! Kuring terang éta kedahna henteu-henteu ... tapi katingalina langkung saé.

  19. 19

    Kuring parantos nyobian nganggo éditan kontak anu diédit anjeun, tapi kuring henteu tiasa ngajantenkeun tata perenahna leres. Sahenteuna di IE, Firefox jalan sampurna tangtosna. Eusian blok-blok ngambang sareng kuring peryogi aranjeunna dijejeran. Dupi anjeun masihan kuring petunjuk kumaha ngalakukeunana?

    http://www.ans-online.nl/anstiplijn

  20. 20

    Teun,

    Kuring parantos ngarobih plugin sareng nambihan versi perenah tabel. Kuring lumpat kana masalah anu sami anu anjeun lakukeun sareng kuring nyerah dina nyobian ngajantenkeun ngagunakeun CSS / HTML. Kadang tabél mangrupikeun pendekatan anu pangsaéna.

    Doug

  21. 21

    Hai Teun - gaya ieu mangrupikeun Doug's "wp-contactform" dina folder wp-contact. Kuring ngan ukur ngarobih dua hal, saur kuring (kuring henteu émut naon éta!) Sareng kuring nambihan gaya pikeun tombol kirim. Doug - Abdi kedah ngarobih px ka ems, punten!

    Gaya na diterapkeun dina awal halaman wp-contactform anu sami ieu, dimana anjeun bakal ningali sababaraha garis anu ngandung panjang pikeun téks. Ieu dimana anjeun tiasa nambihan gaya kana tombol kirim. (Kuring miharep sadayana ieu masuk akal). Kuring henteu acan nyobian parobihan gaya ieu di sadaya panyungsi sareng sadaya résolusi, tapi katingalina saé dina Firefox sareng di IE. Upami anjeun nyobian sareng mendakan quirk, punten wartosan kuring:

    / * Ngawitan Bentuk Kontak CSS * /
    .kontak {
    posisi: statik;
    ngabahekeun: disumputkeun;
    }
    .kontak {
    rubak: 25%;
    text-align: bener;
    jelas: duanana;
    kumalayang: kénca;
    mamerkeun: inline;
    padding: .4em;
    margina: .5em 0;
    }
    .contactright {
    rubak: 70%;
    téks-ngajajar: kénca;
    kumalayang: kénca;
    mamerkeun: inline;
    padding: .4em;
    margina: .5em 0;
    }
    .contactror {
    wates: .1em solid # ff0000;
    }
    .contactubmit {
    téks-align: tengah;
    }
    / * Bérés Kontak Wangun CSS * /

  22. 22
  23. 23
  24. 24
  25. 25

    Kuring parantos nyobian nerapkeun sababaraha bentuk kontak, kalebet Ryan.

    Nalika kuring nganggo formulir kontak, kuring ngagaduhan téks anu tumpang tindih, nami, sareng sajabana langkung luhur tibatan kotak, sareng pangguna henteu tiasa ngalebetkeun data dina kotak téks.

    Naha aya cara saha waé anu tiasa ngabantosan? Ieu sapertosna:

    http://www.michelledear.com/?page_id=48

    Kuring pastikeun pikeun ngabersihan naon waé anu didaptarkeun per "upami anjeun nganggo vérsi sateuacana" inpormasi.

    Sagala pitulung bakal greatly ngaapresiasi.

    Thanks!

    Michelle Dear

  26. 29
  27. 30

    Hai Doug
    Kuring nembé masang sareng ngaktipkeun plugin hébat anjeun, nyiptakeun halaman Kontak, tapi, naon anu kuring kedah lakukeun pikeun formulir kontak anu katingali dina halaman kontak kuring, peryogi lebetkeun sababaraha kode? sareng upami enya, dimana? sareng atanapi kumaha?
    Kuring parantos maca file readme anu milarian ku pitunjuk, tapi, henteu aya gunana di dinya.
    Hapunten tapi abdi énggal, naha anjeun tiasa ngajelaskeun undak-usukna, punten.

    hatur nuhun

    Dr PennyStock

    • 31

      Halo Dr.,

      Henteu masalah! Ngawangun diri halaman anyar teras nambihan potongan di handap ieu dimana anjeun hoyong formulir na kanggo muncul:

      Pastikeun pikeun nyetél pilihan pikeun formulir!

      Doug

  28. 32
    • 33

      Anjeun leres-leres wilujeng sumping! Kuring ogé parantos nambihan catetan kana halaman sahingga upami anu sanés peryogi panangan, pitunjukna aya. Abdi kedah ngalakukeun éta tiheula, nuhun!

  29. 34
  30. 36

    Howdy,

    Kuring parantos nyobian seueur bentuk kontak tapi teu saurang ogé dianggo dina Godaddy kecuali anu ieu !!! Éta batu pisan. Ogé, éntri patarosan tantangan dina formulir tiasa ngadamel gambar! Parios halaman wéb kuring dimana kuring dasarna nempatkeun gambar captcha dina usaha katingali langkung propésional. Leres pisan, hatur nuhun pisan!

    • 37

      Gerald, éta sora hébat; Kuring gaduh klien anu badé ngamankeun formulir kontak na. Naha anjeun kersa bagikeun kumaha anjeun damel captcha dina halaman anjeun bari ogé ngalaksanakeun plugin Kontak Douglas anu ningkat?

      • 38

        Howdy Joni,

        Éta pisan gampang. Ngadamel gambar tipe-captcha alit sareng sababaraha karakter supados katingali sah. Ngarasa Luncat ka nyalin milik abdi sareng unggah éta. Teras lebet kana wp-admin-> options-> formulir kontak.

        Dina "Naon patarosan tangtangan anjeun?" kotak téks didieu anu kuring nempatkeun:

        Verifikasi kecap: (img style = "float: right;" src = "http://www.yoursite.com/images/captcha.jpg" border = "0 ″ alt =" "Verifikasi kecap: Mangga lebetkeun hurup-hurup ieu kana kotak téks di belah katuhu gambar. ”)

        ganti ")" ku ">" tangtosna!

        Naon waé téks anu aya dina gambar dilebetkeun kana kotak téks "réspon anu leres". Simpen ku pencét "Pilihan pembaruan" sareng anjeun parantos réngsé.

        Upami aya kumaha waé waé masalah spam maka anjeun ngan ukur ngarobih gambar sareng réspon anu leres. Kuring miharep éta hasil pikeun anjeun sareng wilujeng sumping sareng klien anjeun.

  31. 39

    Doug,
    Kuring pikir WordPress nyerat tulisan anjeun sakedik. Kodeu pikeun ngalebetkeun formulir kontak sami sareng koméntar HTML, nganggo dua 'dash'. Kodeu dina situs ieu anu kuring salin & témpél mangrupikeun emdash! Jalma anu nyalin sareng nempelkeun bakal mendakan yén emdash moal jalan…

  32. 42

    Hapunten anu nyusahkeun deui ka dulur. Plugin na hébat sareng kuring henteu ngagaduhan spam ngalangkungan teu sapertos sateuacanna nalika kuring nganggo plugin PXSMail.

    Ngeunaan pindingna lapangan pikeun IE, kuring tiasa ningali yén batur parantos nyayogikeun kode pikeun plugin tapi kuring henteu yakin persis dimana kuring kedah nyelapkeunna. Naha aya anu tiasa ngabantosan? Atanapi, kumaha upami tabel hiji? Kumaha béntenna sapertosna? Naha format tabel bakal ngaleungitkeun masalah viewability sacara lengkep? Hatur nuhun pikeun input naon!

    • 43

      Hai May C,

      Anjeun tiasa nyobian salah sahiji waé - éta gumantung kana téma anjeun kumaha tampilanana. Anjeun moal nganyenyeri nanaon ku nyalin hiji file kana file anu sanés. Upami anjeun nyetél halaman anyar (conto: Kontak), anjeun tiasa nyerat perkenalan halaman anjeun teras turutan nganggo kode bentuk…. Conto:

      Ngarasa Luncat ka drop kuring garis ngaliwatan formulir ieu:
      <!-- contactform -->

      Éta pisan anu aya! Kodeu éta bakal diganti ku bentuk nalika ningali éta.

      Doug

  33. 44

    Kuring nembé ningkatkeun 4 blog ka WP2.1, sareng ayeuna bentuk kontak kuring salah laku.
    2 tampilan ok. 1 henteu némbongan pisan sareng hiji nembongkeun kasalahan anu ngulang deui ngeunaan tumpukan hayam kosong dina pormat.php.

    Tag gancang bentuk kontak teu ditampilkeun dina layar éditan dina salah sahiji blog. (Sareng kotak ditancebkeun sadayana).

    Aya ideu saha?

  34. 45

    OK.
    Kuring parantos nangtoskeun kasalahan tumpukan jerami mangrupikeun masalah PHP saliwat, janten henteu aya kasalahan tina plug-in.
    Anu henteu némbongan pisan ngagaduhan panyiapan anu sami sareng anu AYEUNA jalan, janten panginten salah sahiji file na korup. (Baris lengkep ngahapus sareng pasang deui).
    Masih henteu terang naha tag gancangna henteu ditampilkeun. (Jigana 2.1 panginten gaduh pérsi TinyMCE anu diénggalan, naha éta tiasa?)

  35. 46
  36. 48
  37. 50
  38. 51
  39. 54

    Ngan ukur pamundut fitur pikeun ngarobah pananganan atanapi nambihan pilihan pikeun réspon tantangan janten kasus henteu peka. Upami anjeun nganggo patarosan logika sareng jawabanana nyaéta "foo" sareng saha waé masukan "Foo", éta gagal 🙁

    Lian ti éta quibble minor, plugin hébat 🙂 Ngahargaan éta!

  40. 55

    Saé pisan - Abdi ogé hoyong ningali pilihan pikeun muterkeun antara sababaraha patarosan sacara acak.

    Nunjukkeun patarosan anu rada acak bakal langkung jauh pikeun ngahalangan spammers, kuring nyangka.

    Sareng kanggo bitbybit, kantun ngarobih garis dina wp-contactform.php anu maos if($input == $answer) {

    ka if(strtolower($input) == strtolower($answer)) {

    • 56

      Nuhun, Geoff. Sigana mah kuring bakal ngawangun pilihan pikeun sensitipitas kasus dina aplikasi. Kuring ogé resep ideu patarosan / jawaban acak; tapi kuring leres-leres henteu kantos ngagaduhan kontak spam sabab ngan saukur nerapkeun solusi ieu. Urang bakal ningali sabaraha lami éta!

  41. 57

    Tuan Karr
    Hatur nuhun pisan pikeun solusi ieu. Teu sangka nganggo plugin gambar CAPTCHA, tapi ieu milik anjeun langkung saé pisan pikeun kesederhanaan.

    Abdi leres-leres ngaapresiasi éta sareng kuring ngagunakeun dina halaman wéb.

    salam hormat

    • 58
      • 59

        Halo deui !!
        Kuring maca téks presentasi plugin ngeunaan manajemén plugin wordpress kuring. Di ditu aya kamungkinan ngagunakeunana dina pos koméntar, naha leres?
        Naha anjeun gaduh conto, kumaha kuring tiasa ngahijikeun plugin dina koméntar ogé?

        Kuring nyerat tulisan pikeun wordpress ngeunaan portal di dieu di Brazil sareng éta bakal nguntungkeun pikeun seueur jalma anu tiasa nempatkeun formulir dina koméntar.

        Wasalam

        • 60

          Hai Israel,

          Abdi hoyong nerapkeun téknik anu sami ieu kana koméntar tapi kuring henteu acan ngawangun éta ... mudah-mudahan éta bakal gancang, sanaos!

          Hatur nuhun,
          Doug

  42. 61
  43. 62
  44. 64

    Éta leres-leres lumayan éta ngirangan formpam kuring janten nol.
    Ayeuna kuring ogé mendakan solusi pikeun spamming koméntar (kumargi akismet jauh tina sampurna).

    Kuring ngajalankeun pilihan tantangan dina wordpress ayeuna sareng batu éta! Koméntar spam sareng trackback spam ogé ical. Blogging janten pikaresepeun deui!

    ngarampog
    Tingali; http://www.robberthamburg.nl/home/wordpress-plugin-challenge jeung
    http://www.robberthamburg.nl/home/akismet-in-combination-with-challenge-plugin

    • 65

      Robert,

      Kuring diuji ieu sareng resep pisan solusi na! Hanjakalna, éta henteu saé pisan sareng plugin Threaded Komentar anu kuring jalankeun. Kuring badé ningali naha kuring tiasa nyungkeun solusi di antara keduanya. Hatur nuhun pikeun ieu!

      Doug

      • 66

        Abdi mendakan éta ogé. Kuring nyobian ngarobih deui anu rada kitu, dugi ka kuring mareuman koméntar anu utas.

        Hayu atuh terang upami anjeun hasil sateuacan kuring ngalakukeun, bakal ngalakukeun hal anu sami 🙂

  45. 67

    Hai Doug,

    nalika nganggo formulir komentar spam anu dirobih anjeun tiasa dianggo pisan sanaos upami diaktipkeun tulisan admin sareng pandangan halaman kuring henteu jalan, ngan ukur tampilan kode.

    Saran.

  46. 69
  47. 70

    Hatur nuhun plugin na, lumayan beresih sareng efektif.
    Salah sahiji saran, kumargi éta henteu cocog sareng plugin wpPHPMailer, Abdi ngaganti fungsi mail () ku sapertos kitu:


    if ( function_exists('wp_mail') ) {
    wp_mail($recipient, $subject, $fullmsg, $headers);
    } else {
    mail($recipient, $subject, $fullmsg, $headers);
    }

    Dina arsitéktur dimana host SMTP kaluar perenahna dina mesin anu sanés tibatan wéb, anjeun kedah nyayogikeun fungsi pangiriman SMTP éksternal, anu dilakukeun plugin wpPHPMailer.

    pfm

  48. 71
  49. 72
  50. 73
  51. 74

    Kuring ngan ukur badé nyarios "Nuhun" ka Douglas sareng Ryan pikeun plug-in ieu. Kuring ayeuna gaduh formulir kontak dina blog kuring sareng éta tiasa dianggo kalayan saé. Gampang dipasang. 🙂

  52. 75

    Upami anjeun angkat ka situs abdi, patarosan tantangan henteu ditingalikeun sareng upami kuring ngajawab éta leres nyatakeun:
    Anjeun salah ngajawab patarosan tantangan.

    Naon waé pikiran?

    hatur nuhun
    Tim Gorman

  53. 76
  54. 77
  55. 79
  56. 81
  57. 83
  58. 84

    Ngan ukur catetan pikeun saha waé anu ningali topik ieu. Kuring parantos nyerat deui plugin sareng nambihan seueur fungsionalitasna. Versi 2.0.0 tina Wangun Kontak WordPress sareng Perlindungan Spam ayeuna sayogi.!

  59. 85
    • 86

      Hai Paul,

      Saperti programmer anu goréng, éta ayeuna dikulitan di ditu. Milarian vérsi kapayunna kalayan langkung seueur pilihan dina sababaraha minggu. Kuring ngan ukur hayang kaluar ieu gancang-gancang.

      Anjeun tiasa ngarobih font ngalangkungan CSS, tapi warna latar ayeuna disandi. Anjeun tiasa ngédit plugin na mendakanana upami anjeun wawuh kana PHP sareng HTML.

      Thanks!
      Doug

  60. 87

    Hatur nuhun pikeun ieu, tapi saatos kuring aktipkeun sareng angkat ka Pilihan pikeun ngarobih inpormasi (e-mail sareng sajabana) tombol "Opsi Pembaruan" sigana henteu jalan. Kuring klik, tapi henteu aya kajadian. Teu aya halaman anu nyegerkeun nunjukkeun yén parobihan parantos réngsé atanapi naon waé. Naha anjeun terang naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun ngalereskeunana?

    • 88

      Hai Mikki,

      Hayu atuh marios kode na. Kuring henteu ngagaduhan masalah éta sareng parantos aya ton unduhan. Dupi anjeun ngantep kuring terang naon Sistem Operasi sareng Browser anu anjeun anggo? Éta bakal ngamungkinkeun kuring nyobian nyalin masalah.

      Thanks!
      Doug

  61. 89
  62. 90
    • 91
      • 92

        Ah, éta gancang !! Kuring nganggo Internet Explorer tapi kuring henteu terang vérsi mana atanapi kumaha parios vérsi mana. Sistem Operasi nyaéta Windows XP.

        Hatur nuhun pisan.
        Craig

        • 93

          Haturan Kang Craig,

          Sigana mah kuring pasti aya masalah sareng IE7. Kuring bakal ngalereskeun ieu dinten sareng ngaleupaskeun pembaruan mini-versi. Hatur nuhun pikeun anu nyandak ieu perhatian kuring!

          Doug

          • 94

            Nuhun juara, jalma sapertos anjeun ngaheéat kahirupan pikeun urang téknologi jalma ditantang !! Hatur nuhun pikeun balesan gancang anjeun ogé, bener-bener ngahargaan naon anu anjeun lakukeun.

            Craig

          • 95
  63. 96

    Kuring nembé menerkeun bug kuring dimana bentuk pilihan henteu leres dikintunkeun dina Internet Explorer! Panganyarna sareng pangageungna tiasa diunduh tina halaman proyék. Nuhun parantos masihan terang kuring!

    Doug

    • 97

      Doug anjeun mangrupikeun asét pikeun komunitas WP sareng modél pikeun pamekar plugin sadayana. Kalayan sababaraha pengecualian (sareng anjeunna terang saha anjeunna), sababaraha pangembang plugin ngalakukeun seueur pisan tindak lanjut sareng ngatasi masalah plugin sapertos anjeun. Ieu program sakedik saé sareng kuring keukeuh yén sadaya klien kuring anu ngajalankeun WP masang éta; ngajantenkeun kahirupan urang sadayana langkung gampang (kecuali anu pasti spammer)!

      Joni

  64. 99

    Plugin anu hébat, kumaha mungkin sareng cukup gampang pikeun nambihan bidang input tambahan?

    Abdi hoyong nambihan bidang input deui kana formulir pikeun kaperluan kuring jadi upami dimungkinkeun éta bakal saé.

    • 100

      Hai Shaun,

      Kuring leres-leres damel dina versi anyar anu bakal ngamungkinkeun pilihan langkung mantep, sapertos ngawangun lapangan tambahan. Henteu aya perkiraan dina peluncuran!

  65. 101
  66. 103

    Nuhun Douglas pikeun plugin ieu. Kuring parantos maca di luhur, yén anjeun henteu kapikiran upami kuring ngarobah kelir.
    Janten kuring bakal ngalakukeun, kuring henteu resep pisan sareng anu konéng.

    Tapi sésana saé pisan! Nuhun sakali deui!

  67. 104
  68. 105
  69. 106

    Hei Doug. Hebat mod! Sababaraha patarosan upami kuring tiasa:

    - Naha waleran henteu raoseun?
    - Naon waé rencana pikeun kéngingkeun sababaraha patarosan / jawaban kanggo didamel sareng sacara acak dimuat unggal waktos halamanna dimuat?
    - Kumaha carana kuring tiasa ngadamel bidang tambahan upami kuring hoyong pangguna nyayogikeun inpormasi tambihan (entri téks, tombol radio, ménu lungsur, kotak centang)? Aya rencana pikeun ngadukung jenis fungsionalitas ieu dina waktos anu caket? Teraskeun karya anu saé!

    • 107

      Hai steve,

      1. Aya kotak centang pikeun milih sensitipitas kasus dina patarosan janten anjeun tiasa ngagaduhan cara anu mana waé.

      2. Abdi henteu kantos ngémutan patarosan acak… naha anjeun hartosna pikeun tantangan Spam? Jujur, kuring henteu kantos kantos ngirimkeun formulir kontak spam janten panginten henteu perlu.

      3. Henteu aya, tapi leres, kuring pastina hoyong nambihan jinis fungsina.

      Thanks!
      Doug

      • 108

        1. Barang anu saé ... bungah ningali éta!

        2. Leres, kuring ngarujuk kana tantangan spam. Sakumaha ayeuna aya hiji patarosan / jawaban statis tapi bakal langkung saé upami admin situs tiasa nyiptakeun daptar patarosan sareng jawaban anu bakal dipilih sacara acak nalika halaman dimuat.
        Aya plugin sapertos Vbulletin (NoSpam - gaganti capcha) anu ngan ukur kitu.

        3. Kuring parantos ningali sababaraha situs wordpress di sakitar anu ngagaduhan bidang khusus anu saé upami anjeun hoyong pangguna pikeun nyayogikeun sakumpulan réspon kana patarosan anu khusus. Kuring kantos trolling tapi henteu mendakan plugin anu ngalakukeun ieu. Kuring anggap anu kuring ningali éta jobbies khusus. Miharep ningali éta dina siaran hareup milik anjeun! =)

  70. 109

    Hatur nuhun pikeun plugin hébat!

    Kuring gaduh pamundut anu gancang, naha mungkin pikeun nyetél plugin pikeun ngirim sababaraha jalmi? Abdi hoyong formulir kontak kuring pikeun ngirim pesen dua dua atanapi langkung jalma nalika dikintunkeun, naha éta tiasa dilakukeun?

  71. 112
  72. 113

    Hai Douglas,

    Kumaha héséna pikeun ngagaduhan hal-hal ieu:

    Plugin Default:

    Ngaran anjeun: (diperyogikeun)
    Email Anjeun: (diperyogikeun)
    Kecap pamungkas dina judul blog kuring? (diperyogikeun)
    Website anjeun:
    taluk
    Pesen Anjeun: (diperyogikeun)

    Adat:

    Ngaran anjeun: (diperyogikeun)
    Email Anjeun: (diperyogikeun)
    Kecap pamungkas dina judul blog kuring: (diperyogikeun)
    Website anjeun:
    Subject:
    Ngaran Produk:
    kolom téks:
    kolom téks:
    Pilihan anu tiasa dipilih:
    Pilihan anu tiasa dipilih:
    kolom téks:
    kolom téks:
    kolom téks:
    kolom téks:
    Pesen Anjeun: (diperyogikeun)

    Sadaya variabel lapangan khusus tambihan anu dilebetkeun ku pangguna bakal nembongan dina awak surat sakumaha diasupan.

    • 114

      Hai Steve,

      Kuring bakal ngaleupaskeun rilis énggal pas anu ngamungkinkeun sababaraha bidang anu ditetepkeun ku palanggan. Ieu sakedik saluareun ruang lingkup plugin aslina, sanaos! Éta henteu kedah janten aplikasi ngawangun-ngan ukur formulir kontak.

      🙂
      Doug

  73. 115
  74. 116

    Hai Douglas, kuring parantos nganggo plugin hébat ieu dina hiji halaman wéb kuring sareng Abdi ayeuna badé nganggo éta dina anu sanés!

    Nanging, dina situs ieu kuring peryogi pilihan pikeun pangguna pikeun ngalebetkeun formulir ka jalma anu sanés. Salaku conto, dina formulir kontak bakal aya menu turun jalma anu tiasa dikirim kana formulir, sapertos Paul, John, Michael. Pangguna tiasa milih nami anu dipikahoyong, teras ngalebetkeun pesenna ka jalma éta.

    Naha tiasa sapertos kitu?

    Hatur nuhun,
    Parm

  75. 117

    Kuring masih gaduh daptar paningkatan panjang pikeun plugin ieu pikeun nembus - kalebet internasionalisasi - tapi kuring ngalakukeun sababaraha éditan minor dinten ieu sareng masang vérsi 2.0.6.

  76. 118

    Leres, kuring kedah satuju sareng Steve di luhur ... Sigana kuring henteu mendakan formulir kontak pikeun WordPress anu ngamungkinkeun lapangan khusus! Maksad abdi, sahenteuna hiji lapangan tambahan anu disaluyukeun bakal langkung saé tibatan nanaon. Éta bakal saé upami anjeun tiasa nambihan fitur ieu pikeun pembaruan salajengna.

    Hatur nuhun pikeun plugin hébat ieu.

  77. 119

    @ Jeff KOpp:
    Anjeun tiasa mariksa Delicious Days. Kuring parantos nganggona salaku bagian tina tés béta internal anu kami lakukeun dina sababaraha situs. Éta alat anu saé pisan, ngamungkinkeun sababaraha bidang khusus, lapangan tangtangan, sareng kamampuan ngadamel sababaraha bentuk anu tiasa anjeun tambahkeun ku potongan kode gancang anu ditambihkeun kana halaman atanapi postingan mana waé. Bagian tina uji béta éta nyaéta nyungsi plugins anu pantes pikeun organisasi pikeun anggo nalika situs anyar dibuka. Formulir kontak, jelas, mangrupikeun bidang anu matak hariwang.

    Salah sahiji anu kuring mendakan sababaraha bulan kapengker, anu tiasa dianggo kalayan saé, gampang pisan ngaropea, sareng nawiskeun seueur fitur tambahan, kalebet kamampuan ngadamel (sareng duplikat) bentuk, ngagaduhan sababaraha bentuk kontak - atanapi variasi hiji, tapi dianggo pikeun khusus hal-hal. Kocapkeun anjeun gaduh manggung anu bakal datang dina 8 Agustus sareng anjeun hoyong formulir kontak kanggo acara éta. Nya, anggo formulir kontak khusus anu parantos anjeun gaduh, duplikatna nganggo fungsi DUPLICATE internal, pasihan nami, simpen, teras tambahkan bidang kustom anu anjeun pikahoyong, sapertos tag pikeun Acara 8 Agustus. Voila. Anjeun parantos bérés.

    Nambahkeun bentukna saderhana. Sapertos tag sanés dina WP, anjeun netepkeun bentuk mana anu anjeun badé némbongan - sareng dimana. Anjeun tiasa ngajantenkeun bentuk kontak di halaman atanapi postingan nganggo simple –contact1– atanapi paréntah anu sami. Sadayana saé didaptarkeun dina software.

    Plugin na disebat cforms II, sareng dipungut gratis ku DeliciousDays.com, sareng dijaga kalayan saé. Pariksa inpo di http://www.deliciousdays.com/cforms-plugin.

    Kuring teu ngagaduhan afiliasi atanapi koneksi kana situs DeliciousDays, ogé kuring henteu kéngingkeun artos atanapi anu sanésna ti aranjeunna. Éta ngan saukur produk anu kuring mendakan - saatos seueur fretting - anu kuring anggo, sareng nambihan kana blog anu sanés kuring ngan ukur leres sabab tiasa dianggo saé.

  78. 120
  79. 121

    Plugin anu saé tapi kuring henteu tiasa nganggona dina hosting Yahoo. Diusahakeun ngamanipulasi kode sapertos anu dicarioskeun dina bentuk diskusi wordpress tapi teu aya gunana!

  80. 122

    Ieu hébat Doug! Kuring parantos kéngingkeun spam ngalangkungan kontak kuring dina blog abdi anyar.

    Milarian gancang dina Google ngabimbing kuring ka halaman ieu. 10 menit engké kuring ngagaduhan formulir anu diénggalan. Dina 24 jam kapengker kapayun - henteu aya deui spam (mugia tetep waé!).

    Hatur nuhun pisan pikeun plugin anu saé! Kuring resep cara anjeun tiasa ngarobih patarosan tangtangan kana naon waé anu manusa bakal tiasa jawab tapi sanés robot!

    Cheers

    Imran

  81. 123
  82. 124

    hé,

    ideu hébat, sampurna pikeun tujuanana.

    Sedihna kuring peryogi langkung bél sareng wisel, nyaéta antar muka anu ngamungkinkeun kuring ngarobih kolom input. Janten kuring badé ngabentuk II.

    atoh hatur nuhun pikeun ngalakukeun ieu, kuring yakin kuring bakal ngagunakeunana pikeun kaseueuran blog klien kuring anu sanés.

  83. 125
  84. 126
  85. 127

    Douglas Sigana mah kuring henteu tiasa ngajantenkeun formulir kontak wp anjeun tiasa dianggo. Abdi unggah plugin na. Diaktipkeun na. Tapi nalika kuring angkat ka pilihan> formulir kontak kuring ngagaduhan halaman HTTP 404. Naha anjeun terang kunaon kuring nampi kasalahan ieu.

    Nuhun sateuacana

  86. 128
  87. 129
  88. 131

    Éta henteu. Sareng éta gampang pikeun digawe.

    Kumaha kuring tiasa ngarobih kecap-kecap tina téks ieu anu muncul di luhur formulir kontak: "Bidang anu disorot diperyogikeun"?

    Howard

  89. 132
  90. 133

    Hapunten anu dicarioskeun ka anjeun:

    1) Halaman ieu nabrak peramban kuring (beku pikeun 15 + detik)
    2) Boro-boro teu tiasa ngagulung halaman ieu kusabab seueur sampah di dinya - PLEASE SAVE ME !!!!!!! Pasihan abdi kontrol BROWSER kuring deui !!!! PUNTEN!!!!! … Oh muhun -> maksakeun mundur!

    Sumping deui bébéja ka anjeun ... dude pribadi dude!

  91. 135

    Kuring parantos nambihan %% wpcontactform %% kana halaman kontak kuring… tapi teu aya anu némbongan. Naon anu kuring salah lakukeun? Parentah henteu jelas ngeunaan éta. Mudah-mudahan anjeun tiasa ngabantosan kuring.

  92. 136

    Hai anu didinya!
    Kuring ningali anjeun sadayana mendakan akhir anu bahagia sareng plugin ieu!
    Abdi gaduh masalah!
    Kasalahan fatal: Teu tiasa ngulang deui wpcf_is_malicious () (saacanna dinyatakeun dina /home/.beachwood/f4rrm800n/coolcrazystuff.com/wp-content/plugins/wp-contactform-akismet/wp-contactform.php:60) dina / home / .beachwood /f4rrm800n/coolcrazystuff.com/wp-content/plugins/wp-contact-form/wp-contactform.php dina garis 32
    Usulan?
    Tnx sateuacanna!
    Barang Crazy Tiis

  93. 137
  94. 138

    Doug,
    ieu mangrupikeun kaping 3 kuring dina situs anjeun ayeuna!
    abdi nuju ngalakukeun sababaraha pembaruan kana blog kuring sareng situs ieu ngan saé pisan mangpaatna ..

  95. 139

    Éta mangrupikeun hal anu saé upami aranjeunna nambihan panyalindungan spam kana formulir kontak. Éta bakal ngahemat seueur jalmi kasulitan. Upami leres nyegah ngalawan spam kedah ngahemat jalma seueur spam merjuangkeun kasusah.

    Kuring nembé ngadamel formulir kontak kuring langkung aman pikeun nyalindungan diri blog abdi

    Kalayan apdet plugin anu anyar masalahna kedah janten kirang nyusahkeun. Nuhun kana tulisan.

    Mateus Corgan

  96. 140
  97. 141

    plugin anu saé pisan. abdi nyobian nempatkeun tautan dina halaman 404 abdi kana formulir kontak anu ngawartosan formulir na parantos ngagaduhan url halaman anu teu tiasa dipendakan dina textarea sareng subjek subjek 404 dipilih salaku pilihan tapi kuring ngan ukur henteu tiasa damel kumaha ngadamelna.
    éta kumaha bae mungkin ku kawas kitu Report this page?

    oscwood

  98. 142
  99. 143
  100. 144

    Kuring parantos nganggo formulir ieu sareng tiasa dianggo saé pisan. Kuring parantos nempatkeun kana awak paged anu diédit dina halaman anu ngatur. Kuring gaduh halaman statik anu kuring hoyong gaduh tampilan bentuk tapi pikeun kahirupan kuring kuring henteu tiasa terang kumaha. Aya ideu?

  101. 145

    @Wayne, Upami anjeun ngan ukur badé nempatkeun formulir dina halaman statis anu kedah anjeun lakukeun nyaéta klik katuhu dina halaman blog kalayan formulir na, pilih "view source" teras salin sareng témpél kode kana halaman statis anjeun.

  102. 146

    Akhirna, saatos lami milarian skrip formulir ieu, kuring mendakannana di dieu ... Hatur nuhun abdi leres-leres bakal nganggo ..

  103. 147

    [?] Wangun Kontak WP - Nyiptakeun formulir kontak pikeun anggota pikeun ngahontal anjeun. Anggo ieu pikeun ngajual iklan, ngalaporkeun masalah, atanapi ngan pikeun kontak umum. [?]

  104. 148
  105. 149
  106. 150
  107. 151

    Naon ari "teu jalan" Arham? Naha anjeun tiasa langkung khusus? Naha anjeun masang plugin dina folder wp-content / plugins anjeun? Naha anjeun nempelkeun kode anu saé dina halaman kontak anjeun?

  108. 152
  109. 153

    Hai Doug,
    hatur nuhun parantos ngajantenkeun formulir kontak anu gampang dianggo. Kuring ngan ukur nganggo wordpress pikeun anu munggaran dina minggu ieu sareng kuring resep.

    Kuring ngalaman masalah pormat anu kuring ngan ukur henteu tiasa kéngingkeun dasarna. Kumaha waé kode na nambihan anu kedahna teu aya saatos unggal input input. Punten tingali http://www.mariahbuzz.com.au/contact

    Kuring henteu tiasa milarian kumaha jalanna aya sabab bentuk anjeun henteu katingalina sapertos kieu sareng kuring henteu acan ngaédit kode anjeun.

    Dupi anjeun punten ngabantosan formulir kuring katingali kacau di ayeuna.

    hatur nuhun pisan

    Nicole

    • 154

      Hai Nicole,

      Masalahna saleresna saring aneh pisan dina WordPress (di luar plugin). Cara ngurilingan éta nyaéta leres-leres lebetkeun kode kana téma anjeun tibatan nempatkeun kana konténna.

      Doug

  110. 155
  111. 156
  112. 157

    Plugin hébat!

    Kuring ngalaman sababaraha kasusah pikeun ngamimitian damel. Sadayana sigana tiasa dianggo saé tapi kuring henteu nampi béwara yén email dikirim, ogé kuring henteu nampi email. Najan kitu, upami kuring nga-refresh halaman na, kuring nampi bewara sareng email na dikirim.

    Aya ideu kumaha ngalereskeun masalah kuring?

    Ngan pikeun najongna, kuring parantos ngaktipkeun sababaraha bentuk kontak sanés pikeun mastikeun yén éta tiasa dianggo dina situs abdi sareng aranjeunna tiasa dianggo? tapi kuring resep milik anjeun anu hadé! Kuring ngagunakeun WP 2.5.1

  113. 158

    Hatur nuhun pisan! Abdi nganggo ver anu langkung lami. sareng mimiti meunang spams ngan sababaraha dinten deui sareng saprak éta ningkatna unggal dintenna, sadayana diantarana tina poker sareng kasino 🙁

  114. 159

    Kuring ogé ngagaduhan halaman wordpress tapi sigana henteu tiasa unggah plugins naon waé!

    Nalika kuring maca FAQ na, ieu anu kuring peroleh:

    Dimana tab plugins kuring?
    Hanjakalna, teu aya anu mendakan!

    Kusabab sababaraha alesan kami henteu kéngingkeun muatkeun sareng panggunaan plugins di dieu di wordpress.com.

    Kumaha anjeun ngalakukeun éta?

    nuhun sateuacanna

  115. 160

    Naha aya anu tiasa masihan naséhat ngeunaan plugin wordpress 1 klik? Kuring kantos nguping anu tiasa masang plugin nganggo 1 kali klik!

  116. 161

    Henteu aya dadu pikeun kuring. Kuring nyobian nyobian, tapi éta masihan sababaraha kasalahan anu anéh. Sanaos abdi ngeusian sadayana.

  117. 162

    Hatur nuhun pikeun plugin hébat!

    Ngan ukur hoyong ngabéjaan anjeun, kuring ngerjakeun masalah anu dipikaterang:
    "Nalika ngagunakeun metode string substitusi pikeun ngalebetkeun formulir kana eusi halaman, saringan WordPress nambihan linebreak antara labél sareng unsur-unsur bentuk."

    ku nambihan gaya "inline" kana halaman, misal

    label { position:relative; right:3em; }
    span.challenge { position:relative; left:-2.5em; }
    input.field { position:relative; top:-1.5em; left:9em; }
    textarea { position:relative; left:-3em; }
    input#copy { position:relative; top:-1.5em; left:8.5em; }
    input#contactsubmit { position:relative; top:-1.5em; left:-2.5em; }

    %%wpcontactform%%

    Catetan: henteu yakin naha nilai-nilai posisi kedah diluyukeun gumantung kana téma anu dianggo.

  118. 163
  119. 164
  120. 165

    Dear Sir,
    Kumaha kuring tiasa ngarobih bahasa téma wordpress kana basa lokal kuring sareng ngadamel situs wéb dimana seueur jalma tiasa ngadamel blog WordPress nyalira dina Bahasa na nyalira?
    Punten pédah kuring

  121. 166
  122. 167
  123. 168

    Mod kontak ageung mod. Ngan dipasang ayeuna sareng jalan sampurna. Nuhun mil !!!

    1 patarosan kitu.
    Naha aya cara pikeun ngagaduhan alamat email "kirim ka" salaku bcc?
    janten upami kuring netepkeun langkung ti 1 alamat unggal jalma anu nampi email moal ningali alamat sanésna éta ogé dikirim ka?

    Thanks.

  124. 169
  125. 170

    Douglas Karr parantos bageur pikeun nyayogikeun vérsi anu dirobih tina plugin WP-ContactForm anu parantos kuring anggo pikeun ngatur formulir kontak kuring. Parobihan saderhana pikeun nerapkeun, sareng upami anjeun ngagaduhan spam ngalangkungan WP-ContactForm anjeun, ieu bakal ngahémat anjeun seueur nyeri sirah. Éta konsép anu langkung saderhana tibatan gambar CAPTCHA - éta ngabuktikeun kamanusaan ngalangkungan patarosan tantangan anu saderhana. Sacara standar, ieu "2 + 2 =" (4). Cukup gampang pikeun saha waé anu ngajawab - kecuali bot! Disarankeun.

  126. 171

    Nalika damel dina situs WordPress, plugin anjeun disayogikeun salaku bagian tina témplat.

    Tapi, kuring gaduh situs sanés anu sanés situs WP. Éta situs kelas SMA kuring. Anyar-anyar ieu, SPAMMERS mendakanana sareng kuring kéngingkeun ngeusian anu sami 2-3 kali sajam. Éta nyababkeun kuring gélo. Kuring mikir kuring bakal nempatkeun anu saderhana dina situs (sapertos 2 + 2 anjeun) tapi henteu terang kumaha cara ngalakukeun éta saatos seueur milarian wéb. Teras kuring ngalangkungan anjeun nalika damel dina situs énggal dina WP.

    Kuring henteu terang pisan ngeunaan bentuk tapi kumaha waé ogé ngagaduhan ieu dina sababaraha taun ka pengker. Kuring panginten parantos dimimitian ku Matt atanapi sababaraha situs sanés.

    Bentukna at http://www.pacificgrovehighschoolclassof1966.com/...
    Naha aya cara anu kawilang saderhana pikeun kuring ngalebetkeun kode 2 + 2 anjeun?

  127. 172

    Hai, upami kuring badé nyetél formulir ieu dina wordpress kuring - kuring nganggo versi pangénggalna - éta nyarios ka kuring yén kuring henteu ngagaduhan cukup hak pikeun ngalakukeunana. Kumaha ieu tiasa dilakukeun? Éta henteu masihan kuring halaman setélan pikeun éta. Ukur halaman kosong sareng dina tabel ieu kecap tangtu dina basa kuring. Abdi kuciwa ku éta. Dupi aya bantosan?

  128. 173
  129. 174

    hatur nuhun kanggo modifikasi kana plugin na..tapi kuring ningali anjeun henteu nganggo deui… naha anjeun ngalih?

  130. 175
  131. 176

    Kusabab anu lami teu aya deui, Naha anjeun nganggo Captcha sateuacan sapertos ayeuna? Kuring henteu ngagaduhan masalah spam sareng kontak 7 bentuk nalika nganggo Captcha.

    Kuring ngan ukur ningali koméntar anjeun sareng ningali ayeuna yén tulisan ieu umurna ampir sataun (ogé henteu sataun tapi nebak.) 🙂

  132. 177

    Hai Richard! Abdi leres-leres anti Captcha jadi jawaban na henteu, kuring henteu. Abdi resep ngagaduhan pilihan tina patarosan tantangan dina hiji ieu.

  133. 178

    Kuring yakin pisan upami anjeun parantos nganggo contact form 7 captcha sigana bakal sami épékna sareng Captcha ieu. Abdi resep padika anu sanés nalika dimungkinkeun sabab kuring hate captchas ogé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.