Tambihkeun Latar Adat kana WordPress 3

latar custom WordPress

Bulan ieu . majalah sumping sareng bagian anu saé dina fitur WordPress 3. Salah sahiji fitur nyaéta kamampuan ngarobih gambar latar anjeun dina téma anjeun. Kodeu na saderhana. Dina file functions.php téma anjeun, tambahkeun garis ieu:

add_custom_background ();

Upami téma anjeun henteu ngagaduhan file téma fungsi.php, tambihan waé! Éta mangrupikeun file téma standar anu bakal dilebetkeun ku WordPress sacara otomatis. Hasil réngsé nyaéta ayeuna anjeun ngagaduhan pilihan ménu latar dina bagian Penampilan administrasi:

latar tukang wp s

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.