Naskah Sandi Darurat WordPress

wordpress

Sakali-sakali, urang pendak sareng perusahaan anu gaduh WordPress host dina sérver anu henteu tiasa ngirim email. Ieu mantra kaluar kiamat nalika anjeun kaleungitan kecap akses ka WordPress sareng anjeun kedah login pikeun nyandak éta. WordPress nyimpen kecap akses énkripsi, janten sanajan aksés kana pangkalan data henteu ngabantosan. Tapi upami anjeun gaduh aksés ka server ngalangkungan FTP, anjeun leres tiasa unggah skrip anu ngamungkinkeun anjeun ngareset kata sandi administrasi ngalangkungan halaman. Ieu inpormasi tina situs:

warnings

  1. Meryogikeun anjeun terang nami pangguna administrator.
  2. Éta ngamutahirkeun kecap konci administrator sareng ngirim email ka alamat email administrator.
  3. Upami anjeun henteu nampi email, kecap akses na masih dirobih.
  4. anjeun entong kedah lebet supados dianggo. Upami anjeun tiasa lebet, anjeun moal peryogi skripna.
  5. Tempatkeun ieu dina akar pamasangan WordPress anjeun. Entong unggah ieu kana diréktori Plugins WordPress anjeun.
  6. Hapus skrip nalika anjeun atosan alesan kaamanan.

Arah pikeun pamakéan

  1. Simpen skrip di handap salaku file anu disebut emergency.php kana akar pamasangan WordPress anjeun (diréktori anu sami anu ngandung wp-config.php).
  2. Dina pangotéktak anjeun, buka http://example.com/emergency.php.
  3. Sakumaha paréntah, lebetkeun nami pangguna (biasana admin) sareng kecap akses énggal, teras pencét Pilihan Perbarui. Pesen ditampilkeun nyatet kecap konci anu dirobih. Surélék dikirim ka pangurus blog kalayan inpormasi kecap akses anu dirobah.
    Hapus emergency.php tina sérver anjeun nalika anjeun parantos beres. Entong ngantepkeun kana sérver anjeun sapertos anu tiasa dianggo ku batur pikeun ngarobih kecap akses anjeun.

Ieu kode dina file téks. Ngaganti nami darurat.txt ka emergency.php teras lebetkeun kana akar pamasangan WordPress anjeun. AS DITINGKAT: Cabut file saatos dianggo!

2 Komentar

  1. 1

    Telepon saé dina ngahapus file saatos dianggo. Kuring ngan ukur tiasa ningali bot scanning kanggo emergency.php

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.