WordPress Ngembangkeun kana CMS Powerhouse

wordpress

WordPress leres-leres ngembang kalangkungan aplikasi blog sareng ngalih kana sababaraha fitur anu luar biasa anu ngaburukeun anu khas CMS. Kuring bener-bener kagum kana kumaha gancangna pembaruan WordPress datang ogé fitur-fitur akalna anu ditambihan.

Ayeuna upami aranjeunna tiasa tetep sareng paménta

Ieu layar anu kuring tinggalkeun nalika kuring nyobian ngaunduh WordPress 2.6 énjing-énjing. Henteu kunanaon, sanaos… Abdi ngantosan.
goshdarnit

4 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Hai Douglas !, Abdi resep pisan kana blog anjeun; sanaos kuring henteu persis dina daérah bisnis anu sami, kuring resep maca pangalaman batur, sareng kuring resep seueur inpormasi. Ok, ayeuna cekap kanggo pujian :), dinten ieu kuring pencét kana judul RSS tina tulisan ieu kanggo kadieu sareng ngagaduhan kasalahan, sareng sanés mangrupikeun pertama kalina. Tautan dina RSS ngirim ka feedburner teras ka "wordpress-26-is-here", sedengkeun tautan anu leres nyaéta "wordpress-evolving-into-a-cms-powerhouse". Kuring henteu terang upami éta tina konfigurasi anjeun panginten tiasa ngarobih.

    Salam,
    Tatus.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.