WordPress pikeun Usaha Leutik

wordpress

Sedengkeun aya hiji ton jalma dina industri anu ngadorong WordPress, éta tiasa ngaheureuykeun pikeun usaha alit tanpa téknologi pikeun nyandak conto WordPress na. Ieu mangrupikeun infographic anu hébat anu ngalangkungan jalma atanapi tim ngalangkungan naon anu aranjeunna kedah ngartos sareng atur nalika ngarencanakeun sareng ngalaksanakeun situs WordPress na. Kuring ogé resep infographic ieu kusabab éta ngabutuhkeun pangguna pikeun klik-liwat ka microsite interaktif pikeun ningali jawaban na.

Numutkeun kuring, ngan aya hiji rekomendasi anu leungit tina saran - sareng éta pikeun dibarengan ku jasa hosting WordPress perdana sapertos Flywheel. Ku margi sareng host anu saé, usaha alit tiasa ngetrok sakitar satengah masalah ieu tina daptar mariksa, kalebet cadangan, kaamanan, perawatan, kinerja, sareng dukungan!

wordpress pikeun usaha leutik

3 Komentar

  1. 1

    YA ALLAH! Cinta pernyataan "Dina Pamadegan Kuring" paling sadaya! Saha anu leres-leres bakal nganggap ieu nalika urang ayeuna gaduh solusi SaaS anu saé sareng murah? Di dieu di Tyner Tambak Ladang (a jelas leutik usaha .) Urang make duanana Compendium na Hubspot. Éta gampang, tiasa diukur sareng murah. Taya dimana on infographic ieu kuring ningali nanaon tentang analytics atawa ngukur ROI.

    • 2

      Jalma pasti nganggap enteng sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngawangun palaksanaan profésional WordPress. Aranjeunna nganggap éta "gratis" teras aranjeunna lalaunan mendakan sadaya masalah sareng kustomisasi, plugins, arsitéktur, cadangan sareng kaamanan. Kami resep WordPress tapi kami ngagaduhan pangembang sareng desainer WordPress full-time dina staf… teu seueur teuing usaha anu gaduh sumber-sumber éta!

  2. 3

    Héi anu di dinya,

    Hatur nuhun ngajarkeun kuring ngeunaan cara ngajalankeun usaha leutik. WordPress leres-leres tiasa dipercaya sareng gaduh infographic pamahaman. Éta mangrupikeun hal anu bakal nguntungkeun seueur usaha, sabab éta tiasa janten faktor tambahan pikeun jalma anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.