WordPress: Lacak Pilarian Situs sareng Google Analytics

Depositphotos 12483159 s

Google Analytics ngagaduhan fitur anu saé, kamampuan pikeun ngalacak pamilarian internal dina situs anjeun. Upami anjeun ngajalankeun blog WordPress, aya sababaraha cara saderhana pikeun nyetél Milarian Situs Google Analytics:

  1. Pilih situs anjeun dina Google Analytics teras pencét Édit.
  2. Arahkeun kana pintonan anu anjeun badé nyetél Pilarian Situs.
  3. Pencét Tingali Setélan.
  4. Dina Setélan Milarian Situs, atur Lacak Milarian Situs ka HIRUP.
  5. Dina kolom Paraméter Query, lebetkeun kecap atanapi kecap-kecap anu nunjukkeun parameter pamundut internal, sapertos "istilah, milarian, pamundut". Kadang-kadang kecap na ngan ukur hurup, sapertos "s" atanapi "q". (WordPress mangrupikeun "s") Lebetkeun dugi ka lima parameter, dipisahkeun ku tanda koma.
  6. Pilih naha anjeun hoyong Google Analytics ngaleupaskeun parameter pamundut tina URL anjeun. Ieu ngan ukur parameter anu anjeun sayogi, sareng sanés parameter sanés dina URL anu sami.
  7. Pilih naha anjeun nganggo kategori atanapi henteu, sapertos ménu turun-handap pikeun nyaring pamilarian situs.
  8. Pencét Panawaran

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Hatur nuhun Tip! Kuring parantos dipasang ieu sababaraha dinten ka pengker sareng henteu yakin kana parm milarian sareng heran naha éta henteu acan ngalaporkeun. Anjeun kajawab duanana masalah!

  4. 4

    Hatur nuhun kanggo inpormasina, kuring ngan ukur ngalakukeun éta! 🙂  

    Aya ogé plugin SiteMeter, anjeun tiasa nganggo pikeun ningali kecap konci naon sareng sabaraha kali milarian dina blog anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.