Kumaha Ngamutahirkeun Sidebar Acara WordPress tina iCal nganggo Google Kalénder (sareng Google Fun sanés!)

Minggu ayeuna kuring asup situs pribadi kuring pikeun Google Aplikasi. Abdi ngagaduhan gunung Spam kumargi alamat email abdi henteu robih mangtaun-taun sareng host kuring (sanaos kuring resep ka aranjeunna) bakal ngeusi batre $ 1.99 per alamat email pikeun Spam Protection, hal éta Gmail teu gratis. Ogé, ku Gmail, anjeun damel sareng algoritma anu diwangun ku jutaan pangguna sanés janten rada akurat!

Google Talk Badge

Aya kauntungan tambahan pikeun ngalih kana Google Apps anu kuring henteu sadar, sanaos! Anu kahiji nyaéta kamampuan ngahijikeun aplikasi Instant Messaging Google, disebat Talk, langsung dina sidebar kuring ngalangkungan a Google Talk Badge.

Google Notifier

Ogé, kuring ayeuna ngagaduhan Google Notifier, anu ngabéjaan kuring nalika kuring gaduh email sareng, dugi ka ayeuna, ngahiji sareng Google Apps sareng ngingetkeun kuring nalika kuring ogé ngagaduhan acara almenak. Mangrupikeun aplikasi anu saé.

Google Kalénder iCal Singkronisasi

Bisa jadi beja pangageungna minggu ieu nyaéta nalika sobat kuring, Bill, ngirimkeun ngeunaan pangrojong Google Kalénder CalDav sareng kamampuan nyingkronkeun iCal sareng Google Kalénder. Éta saderhana:

  1. Buka iCal Preferensi
  2. Tambihkeun Akun
  3. Lebetkeun Alamat Email sareng Kata Sandi Google anjeun
  4. Lebetkeun alamat Kalénder anjeun:
    https://www.google.com/calendar/dav/youremail@
    yourdomain.com/user

google ical

Kuring henteu hoyong bagikeun almenak utami kuring dina sidebar WordPress kuring, janten kuring nambihan Kalénder anu sanés kana Kalénder Google kuring teras nambihan kana iCal ogé. Nyaéta pitunjuk pikeun nyinkronkeun kalénder sekundér anjeun sareng iCal. Éta ngan saukur URL anu sanés.

Integrasi Google Kalénder WordPress

Léngkah pamungkas nyaéta masang Plugin WordPress Kalénder Google pikeun nambihan widget ka Sidebar anjeun anu ngupas sareng nembongkeun kajadian tina Kalénder anjeun. Aya sababaraha nuansa sareng plugin ieu, sanaos, anu kedah diperhatoskeun:

  1. Ngadaptarkeun a Data Google API Konci, anjeun peryogi pikeun lebet kana setélan Plugin.
  2. Nalika anjeun ngalebetkeun alamat XML pikeun feed Kalénder anjeun, pastikeun anjeun ngaganti titik terakhir url ku 'pinuh' sahingga alamatna sapertos kieu:
    http://www.google.com/calendar/feeds/youremail@
    yourdomain% 40group.calendar.google.com / publik / pinuh
  3. Widget nembongkeun bulan sareng tanggal anu saé pisan. Ieu kusabab pormat dina JavaScript sareng éta tiasa gampang dirobah. Dina functions.js dina garis 478, anjeun bakal mendakan pormat tanggalna. Upami anjeun hoyong nunjukkeun tanggal dina format anu sanés, anjeun tiasa ngarobih senar kaluaran. Conto:
    dateString = displayTime.toString ('dddd, MMMM dd, yyyy');
  4. Judul widget henteu ditampilkeun saluyu sareng WordPress API sareng fungsionalitas widget standar. Batur cukup saé pikeun ngirim koréksi pikeun ieu dina Google Code tapi éta henteu acan dileupaskeun. Ieu petunjuk ngeunaan kode naon ganti pikeun menerkeun masalah judul widget.

Kalayan sapinuhna terintegrasi, ayeuna kuring tiasa ngamanpaatkeun Google Notifier atanapi iCal sareng nambihan hiji acara anu bakal ditampilkeun dina sidebar kuring! Jumlah waktos anu diperyogikeun gumantung kana pangaturan sinkronisasi anjeun antara iCal sareng Google.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Éta saé. Diusahakeun seueur kalénder acara, teu aya anu cocog. Plugin Google wpng idéal kecuali pikeun poin-poin di luhur. Sareng, kuring ngagaduhan nol pangaweruh ngeunaan skrip. Janten…
    Syukur haté kuring.
    Anand.

  3. 3

    … Nambihan hatur nuhun kana poster di luhur….

    Conto visual anu gancang sareng épéktip anjeun tiasa ngabantosan pisan pikeun wéb anu ngalih tina html kana wordpress.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.