Ganti Milarian WordPress sareng Google Custom Search

hasil pamilarian khusus google

Hayu urang nyanghareupan éta, WordPress Milarian lambat sareng akurat pisan. Untungna, Google duanana ngabebela gancang sareng akurat. Salaku tambahan, Google Pilarian Google Adat parantos mekar pikeun dilebetkeun kana blog anjeun nyalira (atanapi situs wéb).

Permalinks sareng Google Custom Search

Pikeun situs anu permalink sapertos milik kuring, kuring kedah ngalakukeun hiji modifikasi tambahan. Kuring kedah ngalakukeun tindakan dina tag bentuk relatif tibatan nyayogikeun sadayana URL nganggo domain.

<form action="/query/"...

Google Custom Search ngagaduhan fitur anu saé ... éta bakal narik gambar anu diulas upami situs anjeun ngamangpaatkeunana sareng anjeun parantos ngaoptimalkeun header nganggo microdata saluyu sareng schema.org. Kuring ngamangpaatkeun éta Yoast WordPress SEO plugin pikeun ngurus éta - sareng situs abdi diénggalan sareng gambar anu diulas pikeun unggal tulisan.

hasil pamilarian khusus google

Ngadamel Citakan Halaman Hasil Pilarian

Daripada ngaretas téma anjeun atanapi ngaco sareng Javascript anu ditempelkeun dina eusi halaman anjeun, kuring ogé bakal nyarankeun ngawangun témplat pikeun Halaman Hasil Milarian Khusus Google. Pikeun ngalakukeun ieu, kantun ngawangun halaman anu terstruktur sapertos halaman téma Halaman Tunggal anjeun. Gut sadayana sakumpulan anjeun teu kedah teras selapkeun kode Google. Tambihkeun halaman kana témplat anjeun sareng nyauran éta sapertos googlecse.php kalayan kode ieu di handapeunana:

 Hasil Pamilarian: [Lebetkeun Kode Hasil Pamilarian Adat Google Di dieu]

Ayeuna, nalika anjeun nambihan halaman énggal pikeun hasil anjeun, pilih ieu salaku témplatna:
template halaman milih

Kuring moal ragu ngalakukeun ieu kana blog naon waé - henteu ngan ukur pikeun paningkatan anu gancang tapi ogé pikeun hasil anu aya hubunganana. Anjeun bahkan tiasa ngadamel sababaraha artos di gigirna ogé! Tingali pikeun diri anjeun sareng pasihkeun Formulir milarian anu anyar pikeun muter! Anjeun moal kuciwa!

Hiji catetan: Upami anjeun ngajalankeun téma sapertos ieu Dua puluh Sawelas téma, anjeun kedah ngamutahirkeun lapangan milarian css sareng! penting dina masing-masing gaya lapangan pamundut supados anjeun jaga tampilan sareng raos! Anjeun ogé kedah kode-kode lebar CSS iframe dina lambaran gaya anjeun (sacara opsional netepkeun lébar dina JavaScript sigana henteu aya pangaruhna).

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.