WordPress: Saatos Postingan Mimiti ukur dina Halaman Utama

logo wordpress ditumpuk rgb

Anjeun bakal nyatet saatos halaman kahiji saatos tulisan munggaran dina halaman bumi kuring yén kuring parantos nambihan kartun Blaugh. Kuring kantos salah sahiji waktos terang kumaha ngan saukur nunjukkeun kartun dina hiji tempat dina situs tanpa ngadorong kana sidebar anu éta sanés. Janten ... kuring ngalakukeun sababaraha cara ngali sareng mendakan sababaraha téma anu ngamangpaatkeun sababaraha kode pikeun ngalakukeun ieu. Kodeu na tiasa dianggo pikeun nyorot atanapi nunjukkeun postingan anjeun anu terakhir… atanapi ngan saukur nambihan sababaraha eusi dina loop WordPress.

Kieu kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta:


Eusi anjeun anu anjeun pikahoyong di dieu!

Pikeun kartun Blaugh:



Didinya anjeun angkat! Ngan pastikeun yén anjeun nempatkeun kontén ieu dina loop. Kuring nempatkeun éta saacan payuneun garis ieu, janten kuring tiasa ngalacak na:


		

14 Komentar

  1. 1

    Douglas,

    Kuring ngan hayang leupaskeun anjeun gancang hatur nuhun pikeun tip ieu. Kuring kungsi nulis artikel kalawan métode rada béda éta kirang éféktif batan anjeun sarta salah sahiji pamiarsa kuring nunjuk kaluar artikel anjeun ka abdi.

    Kuring geus saprak dirobah artikel abdi sarta dibéré kiridit dimana kiridit téh alatan.

    Nuhun sakali deui,

    John

    • 2

      Hatur nuhun John! Kitu ogé, ieu mangrupikeun panginget anu saé… Kuring parantos ngahapus bLaugh sababaraha perenah ka tukang sareng henteu kantos nempatkeun deui. Nepi ka kiwari!

  2. 3

    Anjeun nyalametkeun kuring seueur waktos, kuring nembé badé ngamimitian tweeking loop nalika kuring ningali tulisan ieu, kuring nganuhunkeun pisan. hatur nuhun pikeun babagi eta.

  3. 4

    Naha kuring tiasa nerapkeun kode ieu dina sidebar supados iklanna ukur muncul dina sidebar dina halaman utama?
    Upami henteu, tiasa anjeun terangkeun kumaha kuring tiasa ngalakukeun ieu?
    Hatur nuhun!
    Tyler

  4. 5

    Pikeun kéngingkeun kode ieu tiasa dianggo dina sidebar, atanapi dimana waé di luar loop bari, miceun sadaya barang ngeunaan $ pos sareng $ halaman tina kode supados anjeun gaduh ieu;

    barang indit ka dieu

  5. 6
  6. 7
  7. 9

    Hatur nuhun pisan pikeun tip ieu Douglas. Aya cara pikeun nambahkeun Iklan dina kaca husus tinimbang homepage? Kuring unggal kaca boga pageId sarta kami bisa nangtukeun kaca dimuat dumasar kana éta..i keur pilari kaluar pointers husus.

    nuhun sateuacanna
    Vaibhav

  8. 10

    Kode anu bener-bener mangpaat, sareng kuring parantos lami dianggo. Naha aya cara pikeun ngalebetkeun pernyataan 'sejenna' supados anjeun tiasa gaduh iklan anu dijalankeun dina halaman utama, teras anu sanésna dijalankeun dina unggal halaman sanés?

    Abdi parantos milarian umur sareng teu tiasa mendakan!

    Miharep batur bisa mantuan.

    Nuhun sateuacanna.

    James

  9. 12

    Salam Douglas…

    Kuring damel sakedik plugin dina halaman utama kuring… Tapi dokumen coderguidelines ngagaduhan larangan pikeun henteu nyabak kode téma inti… janten kuring nganggo fungsi add_filter…

    lamun (is_home ()) add_filter ( 'the_content', 'myfunction');

    Tapi éta henteu jalan leres…. saringan ieu nunjukkeun ka kuring eusi pluging dina unggal tulisan dina halaman utama kuring… naon anu kuring tiasa laksanakeun? naha aya pancing anu sanés ngan ukur pikeun eusi halaman utama?

    Nuhun ...

  10. 13

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.