WordPress: Kumaha Ngawangun Tag Cloud Page

Salah sahiji fitur anyar téma kuring nyaéta halaman tag tag. Abdi resep méga tag, tapi sanés kanggo tujuan saleresna. Awan tag anu kuring tampilkeun saleresna mangrupikeun cara pikeun kuring pikeun ngaidentipikasi naha kuring tetep dina topik atanapi pesen blog abdi robih dumasar kana waktos.

Gaul blogger Anyar Al Pasternak, naroskeun kumaha ngawangun halaman Tag nganggo Ultimate Tag Warrior Plugin.

Kieu carana: Saatos masang plugin sareng ngarobih pilihan anjeun, anjeun cukup lebetkeun kode ieu dina Citakan Halaman anjeun dimana eusi anjeun ditampilkeun. Anjeun henteu hoyong nempatkeunana di tempat eusi anjeun… Ngan caket na.

Tambihkeun halaman anu disebat "Tag" sareng tinggalkeun konténna kosong. Voila! Ayeuna halaman bakal nembongkeun awan tag anjeun!

12 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Salaku saran anu ramah, kuring nyarankeun pikeun standar kotak "Ngalanggan koméntar via email" pikeun henteu dipilih.

    Seueur jalma koméntar gancang sareng henteu perhatikeun yén pilihan anu alit. Nalika aranjeunna mimiti 'spammed' sareng e-mail sareng henteu ngartos kunaon, éta tiasa ngaganggu pisan.

    Ngan dua sén kuring! 🙂

  3. 3

    Hatur nuhun, Tony!

    Abdi nampi sinyal anu dicampur dina tanda centang langganan… sababaraha jalma anu ngirim email ka kuring sareng nyarios ka kuring yén aranjeunna ngarep-arep dipilih supados aranjeunna henteu hilap ngalanggan. Abdi langkung resep lepat dina sisi preselecting. Upami aya anu ngaréspon kana koméntar anjeun, tangtos anjeun badé kéngingkeun béwara. Tur éta cukup basajan pikeun milih kaluar.

    Salam,
    Doug

  4. 4
  5. 5

    Kuring kudu kadua alesan Doug di dieu.

    Nalika nulis komentar, hiji gabung / ngamimitian sawala. Ku kituna kuring pikir éta lumrah, nu hiji bakal hoyong dibere beja.

  6. 6
  7. 7

    "Alus katingal" awan!

    Anjeun tiasa nganggo langkung ti hiji warna kalayan kawijaksanaan.

    Hiji cara ngagunakeun warna dina tag awan anjeun:
    - pilih warna utama, pasangkeun kana font anu paling ageung;
    - "campur" warna ieu pikeun fon leutik.
    Hiji conto "ngawarnaan" di

    Tag awan

  8. 8
    • 9

      Pikaresepeun, Tom. Ku teu sangka solusi ieu bakal dianggo saprak éta ngan saukur narik tina tag nu geus ditambahkeun dina blog ieu nyalira. Nanging, tiasa waé pikeun narik sareng ngahijikeun tag nganggo API Technorati upami unggal blog aya dina Technorati.

      Hurung kawas proyék programming saeutik fun!

  9. 10

    Hai Tuan Doug
    Kuring nganggo Jerome's Keywords Plugin pikeun nyiptakeun tag-awan. Abdi nyarankeun ngagunakeun Jerome's Keywords Plugin tinimbang Ultimate Tag Warrior.
    Jigana Ultimate Tag Warrior teuing pajeulit ngagunakeun. nuhun wae.

  10. 12

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.