Ngagunakeun Wangun WordPress sareng Gravitasi pikeun Nangkep Anjog

Bentuk gravitasi

ngamangpaatkeun WordPress sabab sistem manajemén kontén anjeun lumayan seueur dina jaman ayeuna. Seueur situs ieu saé tapi henteu ngagaduhan strategi pikeun néwak kalungguhan pamasaran inbound. Perusahaan nyebarkeun whitepaper, studi kasus, sareng ngagunakeun kasus sacara rinci kalayan henteu kantos néwak inpormasi kontak ti jalma-jalma anu unduh éta.

Ngembangkeun situs wéb kalayan unduhan anu tiasa dicandak ngalangkungan bentuk pendaptaran mangrupikeun strategi pamasaran inbound anu saé. Ku néwak inpormasi kontak atanapi bahkan mungkin milih pikeun komunikasi email anu lumangsung - anjeun ngantepkeun pangguna terang yén aranjeunna tiasa dikontak bales kanggo inpormasi kontak na.

Upami anjeun henteu nganggo WordPress, hoyong nganggo formulir ngalangkungan sababaraha platform atanapi lokasi, atanapi gaduh kabutuhan anu langkung maju, rekomendasi kuring salawasna Formstack. Éta saderhana dianggo, nyetél, sareng masang paduli situs anjeun. Upami anjeun nganggo WordPress, Bentuk gravitasi parantos ngadamel plugin anu populér pisan anu tiasa dianggo pikeun néwak data.

Formulir Gravitasi mangrupikeun plugin sered sareng serelek bentuk anu luar biasa anu khusus dikembangkeun pikeun WordPress. Éta saé dimekarkeun, gaduh seueur tambihan sareng integrasi, sareng - pangsaéna - éta ngaheéat unggal kaluman dina WordPress. Seueur alat formulir anu sanés di luar sana ngan nyorong data kana alamat email atanapi situs éksternal. Upami aya masalah sareng ngalirkeun data éta, anjeun moal ngagaduhan cadangan nanaon.

gravitasi wordpress ngabentuk logika kondisional

Fitur Bentuk Gravitasi Kalebet

  • Gampang Dipaké, Wangun anu Kuat - Gancang ngawangun sareng ngararancang bentuk WordPress anjeun nganggo éditor visual visual. Pilih lapangan anjeun, atur pilihan anjeun, sareng gampang lebetkeun bentuk dina situs anu didukung ku WordPress nganggo alat-alat internal.
  • 30+ Siap Ngagunakeun Widang Bentuk - Formulir Gravitasi nyayogikeun seueur jinis input bidang bentuk kana ujung jari anjeun sareng percanten ka kami, ujung jari anjeun bakal hatur nuhun. Pilih sareng pilih bidang mana anu anjeun badé anggo nganggo éditor anu gampang dianggo.
  • Logika Kondisi - Logic Kondisional ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun formulir anjeun pikeun nunjukkeun atanapi nyumputkeun bidang, bagian, halaman, atanapi bahkan tombol kirimkeun dumasar kana pilihan pangguna. Ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang ngendalikeun inpormasi anu dipénta pikeun pangguna dina situs Powered WordPress anjeun sareng ngaropea formulir khusus pikeun kabutuhan aranjeunna.
  • email Bewara - Nyobian tetep di luhur sadaya kalungguhan anu dihasilkeun tina situs anjeun? Formulir Gravitasi gaduh email-réspondén otomatis pikeun ngajaga anjeun terang unggal waktos dikintunkeun.
  • Unggah File - Kedah ngagaduhan pangguna anjeun ngalebetkeun dokumén? Poto? Éta gampang. Ukur tambahkeun kolom unggah file kana formulir anjeun sareng simpen file kana sérver anjeun.
  • Simpen sareng Teraskeun - Janten anjeun parantos nyusun formulir anu rumit sareng butuh waktos sakedik kanggo réngsé. Kalayan Formulir Gravitasi, anjeun tiasa ngijinkeun pangguna pikeun nyimpen formulir anu sawaréh réngsé sareng balik engké pikeun ngarengsekeunana.
  • Itungan - Formulir Gravitasi sanés plugin bentuk sadidinten anjeun ... éta ogé matématika ogé. Laksanakeun itungan maju dumasar kana nilai lapangan anu dikintunkeun sareng pikaheraneun babaturan anjeun.
  • Integrations - MailChimp, PayPal, Stripe, Highrise, Freshbooks, Dropbox, Zapier sareng seueur deui! Ngahijikeun bentuk anjeun sareng rupa-rupa layanan sareng aplikasi.

Bentuk gravitasi nyaéta kabutuhan pikeun unggal situs WordPress. Kami duanana apiliasi sareng gaduh lisénsi pangembangan sadidinten!

Unduh Formulir Gravitasi

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Saé pisan, saderhana sareng éta ngabantosan pemula GravityForms ieu pikeun ngahasilkeun bentuk munggaran kuring sareng jalan. http://bit.ly/4ANvzN
    Hatur nuhun pisan!

    Naha anjeun resep ka intensedebate? Sigana mah nambihan tingkat "kabingungan" (nyaéta tombol langkung) pikeun sababaraha pamiarsa ... sareng sesah pikeun kéngingkeun koméntar anu leres!

  3. 3

    Bentuk Gravitasi sareng WordPress mangrupikeun kombinasi anu saé. Naha anjeun ngagaduhan saran pikeun nyumputkeun URL anu sabenerna kana file unduhan sareng nampilkeun URL unduhan anu sanés anu ngan ukur tiasa dianggo sakali? Tiasa hal sapertos bit.ly dianggo pikeun ngadamel tautan unduhan sakali? Kuring mikirkeun kagunaan pikeun ngaunduh lagu anu dibeli atanapi file sanés anu anjeun hoyong protéksi sakedik?

    • 4

      Hai Jason,

      Kuring saleresna henteu nyumputkeun URL anu saéstuna - Kuring nempatkeun tautan dina email réspon janten meryogikeun aranjeunna ngagaduhan alamat email anu sah. Kuring yakin, ku sababaraha kode minor, anjeun tiasa nyayogikeun aranjeunna tautan nganggo hash anu mangrupikeun alamat email anu énkripsi - maka upami aranjeunna diklik, anjeun tiasa ningali naha éta parantos diunduh sakali deui sareng ngeureunkeun anu sanés tina unduh éta.
      Doug

      • 5

        Pantau yén éta diunduh sareng nyoplokkeun atanapi ngarobih tautan moal épéktip. Tiasa ngagunakeun jinis URL pondok tina alat pikeun gancang ngahasilkeun sareng obfuscated link sareng bagi sareng pangguna anu tiasa dianggo sababaraha kali anu tos ditangtoskeun bakal janten tambihan anu saé pisan.

  4. 7
  5. 8

    Naha teu aya anu nganggo bentuk gravitasi + integrasi chimp mail sareng kotak popup / popover sapertos netes pikeun néwak alamat email pikeun buletin? Kuring perhatoskeun yén situs ieu saleresna nganggo netes sareng milarian cara pikeun gaduh penampilan anu netes tanpa biaya.

    • 9

      Kami nganggo Bentuk Gravitasi sareng parantos ngalaksanakeun Mailchimp tapi henteu acan ningali naon anu anjeun pilari. Kuring satuju - bakal hébat ngan saukur boga alat saderhana éta! OptinMonster henteu goréng teuing sareng tiasa ngonpigurasi pisan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.