Naha sareng Kumaha Nyiapkeun Akun Gravatar

logo gravatar 1024x1024

Hiji mutlak pikeun ningkatkeun otoritas sareng ningkatkeun peringkat mesin pencari nyaéta kéngingkeun sesebatan dina situs anu aya hubunganana sareng situs anjeun, mérek, produk, jasa atanapi jalma. Profesional hubungan masarakat nempatkeun paguneman ieu unggal dinten. Aranjeunna sadar yén kéngingkeun palanggan aranjeunna sababaraha perhatian online ngadorong yén pangakuan mérek. Kalayan parobahan algoritma, éta ogé strategi utami pikeun ningkatkeun anjeun réngking konci dina mesin pencari.

Kadang-kadang, kami henteu gaduh kasempetan pikeun wawancara atanapi nyerat ngeunaan produk tapi nada na saé pisan urang ngundang propésional PR supados klienna nyerat pos tamu. Artikel ilaharna mangrupikeun bagian anu paling gampang tina Dursasana ieu, perusahaan langkung ti daék nyayogikeun hiji tulisan. Kami netepkeun sababaraha sarat pikeun aranjeunna:

  • Coba tetep eusi antara 500 sareng 1,000 kecap.
  • Nangtukeun masalah anu dipimilik ku para pemasar sareng nyobian nyayogikeun sababaraha statistik kalayan sumber anu ngadukung éta premis.
  • Nyayogikeun prakték pangsaéna dina ngarengsekeun masalah.
  • Upami anjeun ngagaduhan solusi téknologi, nyayogikeun detil ngeunaan kumaha éta ngabantosan.
  • Kalebet screenshot, diagram, diagram atanapi - utamina - video tina solusi na.
  • Kami henteu meryogikeun tenggat waktos, tapi tetepkeun kami inpormasi ngeunaan kamajuan.
  • Ngadaptarkeun panulis sareng Gravatar sareng nyayogikeun kami alamat email panulis anu biasa didaptarkeun.
  • Panulis bakal dilebetkeun kana buletin kami sareng tiasa dikontak langsung kanggo tindak lanjut. Upami postingan populér, urang bahkan tiasa ngadamel podcast ngeunaan topikna.

Ngadaptarkeun panulis nganggo Gravatar penting pisan maranehna tiasa ngendalikeun gambar anu ditampilkeun dina profil pangarangna. Tanpa éta, urang bakal teras-terasan dipénta ngamutahirkeun poto panulis sareng kami henteu hoyong ngatur éta. Gravatar mangrupikeun jasa saderhana sareng pikeun kapentingan pangarang anu tiasa dianggo supados aranjeunna tiasa ngagaduhan gambar anu dikenal di saluruh wéb - henteu ngan ukur dina situs kami.

Naon ari Gravatar?

Ti halaman wéb Gravatar:

"Avatar" mangrupikeun gambar anu ngagambarkeun anjeun online - gambar sakedik anu nembongan di gigireun nami anjeun nalika anjeun berinteraksi sareng halaman wéb. Gravatar mangrupikeun Global Avatar Dipikawanoh. Anjeun unggah sareng nyiptakeun profil anjeun ngan sakali, teras nalika anjeun ilubiung dina situs anu diaktipkeun Gravatar, gambar Gravatar anjeun bakal otomatis nuturkeun anjeun di ditu. Gravatar nyaéta layanan gratis pikeun pamilik situs, pamekar, sareng pangguna. Éta sacara otomatis kalebet dina unggal akun WordPress.com sareng dijalankeun sareng didukung ku Automattic.

Gravatar

Naha Urang Anggo Gravatar?

Jalma-jalma sering ngarobah poto profilna dina situs média sosialna. Éta tiasa ngarobih gaya rambut, atanapi bahkan ngagaduhan poto anyar anu énggal. Upami anjeun parantos nyerat tulisan pikeun publikasi, kumaha aranjeunna ngapdétkeun poto anjeun ka paling anyar sareng pangageungna? Walerna nyaéta Gravatar.

Dina WordPress, poto panulis diala ngalangkungan string énkripsi dina email pangarang. Alamat email pangarang henteu pernah ditampilkeun sacara umum. Sareng akun Gravatar bakal ngamungkinkeun anjeun ngatur sababaraha alamat email dina akun, sareng sababaraha gambar.

5 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kuring henteu nganggo Gravatar tapi kuring nganggo MyAvatar anu mangrupikeun plugin pikeun WordPress.

    Hal ieu ngamungkinkeun hal anu sarua kajadian tapi ngan eta avatar ditémbongkeun bakal idéntik jeung nu di MyBlogLog.

    Ieu ngagampangkeun seueur hal sabab sabagéan ageung pamiarsa moal nyandak léngkah tambahan pikeun unggah avatar ngan ukur pikeun bloghopping. 🙂

  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Kuring geus sabenerna dijieun kelas Gravatar lamun klik link dina ngaran kuring. Sacara bébas gandeng sarta gawéna kawas ngimpi - eta oge boga cache kalawan tanggal béakna pikeun avatar - pikeun ngahemat waktos loading. Éta ngan ukur tiasa ngamuat avatar sacara lokal.

    Adam @ TalkPHP.com

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.