WordPress: Pasang jetpack sareng Aktipkeun Hovercards

kartu hover1

Anu mimiti heula… naha anjeun gaduh akun Gravatar.com? Buka hiji ayeuna sareng aktipkeun profil publik anjeun. Tambahkeun jaringan sosial anjeun, pedaran, sareng sababaraha gambar. Kunaon

Gravatar sacara umum digunakeun pikeun nembongkeun poto anjeun dimana waé anjeun ngadaptar atanapi ngantunkeun koméntar sareng alamat email anjeun. Tong hariwang - aranjeunna henteu maok atanapi ningalikeun alamat email anjeun, aranjeunna ngadamel konci Hash… sareng konci Hash éta nyaéta nami file pikeun poto anjeun. Éta sistem anu saé aman. Gravatar parantos lami - tapi ayeuna anjeun tiasa nyetél profil sosial lengkep dina Gravatar.com. Sareng, saprak ngaktipkeun profil publik Gravatar, jalma anu seukeut di Automattic (tukang ngadamel WordPress) parantos sibuk.

Anjeun panginten aya perhatosan dina panel administrasi WordPress anjeun yén anjeun ayeuna tiasa ngaktipkeun jetpack dina WordPress. Éta mangrupikeun serangkaian tambahan tambahan pikeun WordPress anu dioptimalkeun pikeun panggunaan anu luhur sareng disayogikeun dina awan. Salah sahiji fitur sapertos nyaéta Hovercard. Upami situs ngamungkinkeun Hovercards (anjeun bahkan henteu kedah janten situs WordPress), anjeun tiasa ngalangkungan gravatar naon waé sareng éta bakal nembongkeun profil anjeun. Éta bakal tiasa dianggo kalayan téma kami:

kartu hover s

Hovercards parantos aya ti saprak Oktober kamari, tapi leres-leres janten populér ayeuna jetpack nyaéta nyandak ditahan. Ngan ukur mindahkeun gambar, sareng anjeun sacara otomatis kéngingkeun profil pangguna! Amis! Upami anjeun henteu gaduh situs WordPress, anjeun masih tiasa nganggo Gravatars (fungsi PHP saderhana) sareng Hovercards (jQuery plus skrip Hovercard).

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hmm, ironisna, Doug, gambar anjeun nunjukkeun watesna sapertos badé pop-up tapi henteu pernah ningalikeun detil sareng ngan ukur nunjukkeun spinner salamina. Nalika kuring klik dinya, Gravatar nyebutkeun pamaké teu kapanggih. Sababaraha blogger sanés dina situs anjeun damel, sanaos, janten kuring nganggap aya anu lepat sareng Gravatar anjeun.

    • 3

      Naha anjeun nelepon kuring sapertos kitu, Tolga? 😉 Kuring terang - Jigana aya hubunganana sareng kuring janten pangurus sabab éta sami sareng pangurus anu sanés. Abdi nuju ngerjakeun éta… anjeun henteu kedah perhatikeun!

    • 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.