WordPress: 3 Alesan pikeun Masang jetpack Ayeuna!

jetpack wordpress

Tadi wengi kuring resep janten tamu dina #atomicchat Twitter obrolan dijalankeun ku jalma luar biasa di Ngahontal atom. Kami nyawalakeun plugins anu saé pikeun WordPress sareng hiji plugin anu kuring kedah angkat sababaraha kali nyaéta jetpack.

Jetpack nguatkeun situs WordPress anu anjeun host ‑ kalayan kakuatan awan anu luar biasa tina WordPress.com.

Anjeun tiasa nganjang ka jetpack pikeun situs WordPress pikeun detil tambahan, tapi 3 fitur utama anu menonjol pikeun kuring:

Téma Mobile

Upami anjeun henteu tiasa maca situs anjeun ogé dina alat sélulér, seueur pangunjung anjeun anu sigana jaminan anjeun. Warta anu saéna nyaéta anjeun henteu kedah nyéépkeun seueur artos dina téma responsif énggal atanapi add-on seluler, WordPress parantos anjeun ditutupan ku téma mobile anu énténg sareng entéh anu tiasa dianggo luar biasa.

Upami kuring aya keluhan, pastina téma na henteu leres-leres disimpen dina diréktori téma - janten upami anjeun modifikasi, ngapdet plugin na bakal musnah. Salaku tambahan, platform aplikasi sélulér sapertos iTunes nawiskeun data meta anu némbongan tombol pamasangan pikeun aplikasi situs. Ieu bakal janten fitur anu saé pikeun plugin ieu.

tuntung deuleu

On Martech Zone, urang ngagaduhan panggilan dinamis pikeun tindakan dumasar kana katégori. Upami anjeun maca tulisan média sosial, sidebar nembongkeun mérésan média sosial pikeun sponsor ti sponsor. Éta digarap lumayan saé tapi diwajibkeun kami program plugin urang sorangan pikeun ngajalankeun éta. Henteu deui! jetpack hadir kalawan tuntung deuleu pilihan anu ngamungkinkeun anjeun nyetél aturan anu rumit dina iraha nembongkeun widget khusus.

Publikasikeun

Promosi sosial pikeun kontén anjeun sanés mangrupikeun pilihan deui, éta penting dina strategi umum. WordPress parantos méréskeun tantangan ieu ku nambihan kamampuan pikeun nyebarkeun tulisan anjeun dina jaringan sosial anjeun. Kuring ngarepkeun aranjeunna nambihan Google+ sareng kamungkinan bakal ngarobah blog urang sorangan kana plugin ieu pas ditambihan. Kami ayeuna nganggo WordPress pikeun panyangga plugin sareng panyangga pikeun ngabagi tulisan kami.

Sugan pangpentingna sareng jetpack nyaéta yén éta asalna tina WordPress sareng diwangun ku pangembang WordPress. Dibikeun kualitas seueur plugins dina pasaran, pikaresepeun pikeun ngagaduhan sumber anu dipercaya ieu! Masang jetpack ayeuna sareng mangpaatkeun fitur ieu sareng seueur deui!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.