WordPress: Kumaha Daptar Kaca Anak (Plugin Pangénggalna Kuring)

Kaca Anak di WordPress

Kami parantos ngawangun hierarki situs pikeun sababaraha palanggan WordPress kami, sareng salah sahiji hal anu urang coba lakukeun nyaéta ngatur inpormasi sacara éfisién. Pikeun ngalakukeun ieu, urang sering hoyong ngadamel halaman master sareng ngalebetkeun menu anu sacara otomatis daptar sadaya halaman di handapeunana. Daptar halaman anak, atanapi subpages. Hanjakalna, teu aya fungsi atanapi fitur alami pikeun ngalakukeun ieu dina WordPress, janten urang ngembangkeun a Shortcode Daptar Subpages Daptar WordPress pikeun nambihan kana file fungsina 'php téma klien.

Pamakéan cukup saderhana:

Teu aya halaman murangkalih
  • sakelas - Upami anjeun hoyong nerapkeun kelas dina daptar anu teu teratur, lebetkeun waé di dieu.
  • lamun kosong - Upami teu aya halaman murangkalih, anjeun tiasa ngalebetkeun téks. Ieu tiasa dianggo upami éta daptar lowongan padamelan ... anjeun tiasa lebet "Teu aya bukaan ayeuna."
  • eusi - Ieu eusi anu ditampilkeun sateuacan daptar anu teu acan diatur.

Salaku tambahan, upami anjeun hoyong a excerpt pondok ngajelaskeun unggal halaman, plugin na ngamungkinkeun kutipan dina halaman sahingga anjeun tiasa ngédit kontén éta dina setélan halaman.

Kuring tungtungna tiasa nyorong kode kana plugin supados langkung gampang dipasang sareng dianggo, sareng Daptar plugin Halaman Shortcode Anak disatujuan ku WordPress ayeuna! Punten unduh sareng pasang éta - upami anjeun resep éta nyayogikeun tinjauan!

Plugin WordPress pikeun Ngadaptarkeun Kaca Anak

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.