Daptar Pangropéa WordPress: Daptar Pamungkas Tips, Alat, sareng Praktik Pangsaéna

Daptar Pangropéa WordPress

Ngan dinten ieu kuring nuju pendak sareng dua urang klien ngeunaan pamasangan WordPress na. Abdi geulis ngajual-agnostik ngeunaan sistem manajemen kontén. Popularitas umum WordPress sacara leres-leres ngabantosan kumargi seueur pihak katilu bakal ngahijikeun sareng éta, sareng téma sareng ékosistem plugin saé anjeun tiasa kéngingkeun. Kuring parantos ngembangkeun sababaraha plugins WordPress, Kuring sorangan, pikeun ngabantosan klien kami sareng ngadukung ékosistem.

Kitu cenah, éta sanés tanpa masalah na, sanaos. Kusabab éta populér sapertos kitu sistem manajemén eusi, WordPress mangrupikeun target utami pikeun hacker sareng spammers dimana-mana. Sareng, kusabab gampang digunakeunana, lumayan gampang ngawangun pamasangan kembung anu nyababkeun situs digiling lirén. Kalayan kinerja anu kritis ayeuna-ayeuna pikeun kagunaan sareng optimasi milarian, ieu henteu saé pikeun seueur situs.

Kitu cenah, saé pisan aya jalma sapertos BigrockCoupon anu parantos ngembangkeun infografik komprehensif pikeun ngabantosan pangguna WordPress. Infographic maranéhanana, Daptar Pangropéa Situs Wéb WordPress, ngagaduhan langkung ti 50 tip penting sareng prakték pikeun pamilik halaman wéb pikeun ngajadwalkeun kana alur kerja pikeun nyegah masalah.

Ieu Daptar Pangropéa WordPress Kuring

Infographic ngagaduhan sababaraha langkung seueur barang, tapi upami anjeun nutupan ieu anjeun jauh ka payuneun pesaing anjeun! Kuring ogé ngajaga daptar plugins WordPress pangsaéna yén kami parantos diuji sareng dilaksanakeun ... pastikeun pikeun nyirian éta!

  1. Cadangan Basis Data WordPress anjeun - Sateuacan anjeun ngalakukeun nanaon ku WordPress, pastikeun anjeun gaduh cadangan hébat anu dijaga offsite. Ieu naha urang nganggo WordPress Managed Hosting sareng Flywheel. Aranjeunna parantos otomatis sareng cadangan manual kalayan malikkeun hiji-klik. Kami henteu pernah kedah ngonpigurasikeun atanapi ngaktipkeun naon-naon ... aranjeunna salawasna aya!
  2. Masihan WordPress a Checkup - Ngajalankeun situs anjeun ngalangkungan WP Pariksa sareng anjeun bakal mendakan seueur hal pikeun dibersihkeun sareng situs anjeun. Henteu unggal masalah badé mangaruhan anjeun - tapi unggal optimasi sakedik diitung!
  3. Inok Kacepetan Situs Wéb - Ngamangpaatkeun Halaman Wawasan Google Google pikeun nganalisis halaman pikeun masalah gancang.
  4. Pariksa Link Patah - Saatos nganggo sababaraha pakakas online, kuring henteu kantos mendakan anu langkung saé tibatan Ngajerit Bangkong SEO Lancah pikeun situs ngorondang pikeun tautan anu rusak. Infographic nyarankeun pikeun nambihan plugin pikeun ngalakukeun ieu, tapi éta tiasa ngarusak kinerja anjeun sareng ngajantenkeun anjeun gaduh masalah sareng host anjeun.
  5. 301 Alihan kanggo Tautan Rusak - Luar palanggan kami nampi WPEngine, anu ngagaduhan administrasi pengalihan nyalira, sadaya klien kami ngajalankeun éta Plugin pangalihan.
  6. Ningkatkeun WordPress, Téma, sareng Plugins kana Versi panganyarna - Ieu ngan penting ayeuna-ayeuna kusabab masalah kaamanan. Upami anjeun salah sahiji jalma anu hariwang ningkatkeun plugin tiasa ngarusak situs anjeun, anjeun panginten hoyong milarian plugin anu anyar. Sadaya pangembang gaduh kasempetan pikeun nguji téma sareng plugin na dina rilis WordPress anu bakal datang.
  7. Hapus Komén Spam - Abdi nyarankeun pisan jetpack sareng ngalanggan Akismet pikeun ngabantosan ieu.
  8. Hapus Téma anu Henteu Dianggo, Gambar, sareng Aktip, Plugin Henteu Dianggo - Plugin anu diaktipkeun nambihan langkung seueur kode kana situs anjeun nalika nyebarkeun. Overhead éta leres-leres tiasa ngalambatkeun situs anjeun ngarah pendekatan anu pangsaéna nyaéta pikeun ngalakukeun tanpa.
  9. Jelas Vérsi sareng Sampah - Langkung alit database anjeun, langkung gancang pamundut pikeun narik eusi. Pastikeun pikeun ngabersihan halaman sareng pasang versi ogé halaman sareng pos anu dihapus sacara rutin.
  10. Pangimeutan Kaamanan Halaman Wéb - Flywheel Kami sanés pameget plugins kaamanan, kuring nyarankeun badé sareng host anu hadé. Timna tetep dina kaamanan tanpa overhead kinerja plugin.
  11. Ngaoptimalkeun Tabél Basis Data - Upami anjeun parantos masang sababaraha téma sareng plugins, kaseueuran aranjeunna ngantepkeun data dina database anjeun. Ieu tiasa nambihan masalah kinerja sareng ningkatkeun waktos beban kumargi data anu henteu dianggo tiasa kénéh ditaros sareng dimuat naha éta katingali atanapi henteu. Plugin anu didaptarkeun parantos lami, kuring nyarankeun Pangmudah Basis Data.
  12. Optimasi Gambar - Gambar anu henteu dikomprés tiasa parah mangaruhan kinerja situs anjeun. Kami cinta Kraken sareng plugin WordPress na pikeun komprésikeun gambar urang.
  13. Pariksa Email Milih sareng Kontak Fungsionalitas Bentuk - Bentuk gravitasi Kami pernah ngagaduhan keluhan ti calon klien yén situs na anu anyar diluncurkeun ngagaduhan bentuk tapi aranjeunna henteu nampi petunjuk naon. Nalika urang parios situs éta, kami mendakan yén formulir éta mangrupikeun bentuk dummy sareng saha waé anu tiasa ngahubungi perusahaan anu dikintunkeun tapi data na henteu pernah angkat dimana-mana. Nyeri! Kami nganggo nganggo SAKTI klien!
  14. Tinjauan Google Analytics - Éta héran pikeun palanggan kami kumaha sababaraha halaman na anu saestuna diindéks ku mesin pencari atanapi bahkan dibaca ku pengunjung. Kami hususna ngahargaan Aliran Pamaké, laporan anu nunjukkeun kumaha jalma nganapigasi kana situs anjeun.
  15. Pariksa Google Search Console - Analytics ngan ukur nunjukkeun anjeun anu leres-leres dugi ka situs anjeun. Kumaha upami jalma anu ningali situs anjeun dina hasil search engine? Nya, Wébmaster mangrupikeun alat pikeun ningali kumaha Google ningali situs anjeun pikeun kaséhatan, stabilitas, sareng dina hasil teangan. Tingali kana data kasalahan sareng cobi lereskeun nalika pop-up.
  16. Apdet Eusi Anjeun - Dina panulisan tulisan ieu, kuring nganyarkeun sahenteuna satengah belasan tulisan anu kuring rujuk pikeun mastikeun yén éta tetep anyar. Anjeun bakal reuwas kana masalah dina situs anjeun anu timbul - sapertos tautan ka situs éksternal anu teu aya deui, gambar anu panginten ngagaduhan masalah, sareng kontén anu kadaluwarsa. Jaga kontén anjeun tetep seger janten dibagi, diindéks, sareng nilai pikeun pemirsa.
  17. Judul Judul & Meta Pedaran tag - Cara anu saé pikeun ngaoptimalkeun situs anjeun pikeun mesin pencari nyaéta masang sareng ngatur plugins na. Judul bakal ngabantosan halaman anjeun diindeks leres pikeun eusi anu ngungkabkeun sareng pedaran meta na bakal ngabujuk pangguna mesin pencari pikeun ngeklik hasil daptar anjeun.

Ieu infographic lengkep sareng langkung ti 50 tip sareng prakték ti BigrockCoupon!Daptar Pangropéa WordPress

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.