WordPress: Ngaropea CSS upami Post Diterbitkeun Dinten Ayeuna

logo wordpress

Abdi parantos hoyong nambihan grafik almenak sakedik kana postingan abdi kanggo waktos ayeuna. Kuring nulis dua kelas pikeun titimangsa div sareng nyetél gambar latar tukang anu béda dumasar kana naha tulisan éta ditulis dinten ayeuna. Hatur nuhun ka Michael H dina Forum Pangrojong WordPress, Kuring tungtungna ngagaduhan pernyataan kuring leres! Kieu anu kuring lakukeun. Kuring gaduh gambar latar latar pikeun tanggal kelas div:


Pikeun div dinten ieu, kuring nyetél gambar latar anu béda anu dilarapkeun ka kelas div anu namina the_date_today:


Ayeuna kuring ngagaduhan set éta, kuring kedah nyerat sababaraha kode anu nambihan "_today" upami tulisanna ditulis dinten ayeuna:

post_date_gmt); if($post_date==gmdate('Ymd')) { echo '_today'; } ?>">

Kieu carana ieu jalanna:

  1. Kuring nyetél variabel anu disebat $ post_date sami sareng tanggal posting diformat sakumaha Ymd.
  2. Kuring nyerat pernyataan upami upami variabel éta sami sareng tanggal dinten ieu (diformat sakumaha Ymd ogé), kuring nambihan "_today"

Voila! Ayeuna kuring gaduh grafik almenak anu nunjukkeun naha atanapi henteu tulisan éta ditulis dinten ayeuna! Kuring ngan kedah ngarobih zona waktos sareng kuring badé dijantenkeun!

5 Komentar

  1. 1

    Hei Doug. Éta leres-leres licin!

    Catetan samping, kuring nyarankeun anjeun mindahkeun kotak centang 'langganan' di luhur tombol tambahkeun koméntar… ka kuring éta langkung ramah pangguna.

    Pakasaban hébat dina grafik kalénder sareng CSS anyar anjeun.

    • 2

      Nuhun Sean.

      Posisi kotak centang parantos dihaja. Nempatkeunana di luar lapangan sanésna bakal nyiptakeun pamisahan antara sanésna sareng kebon anu jarakna béda. Ku nempatkeun éta caket tombol, éta nempatkeun pilihan caket tindakan, ieu panginten tiasa nyababkeun langkung seueur jalma sono nalika ngalengkepan pamikiranana dina koméntar sareng ngalih ngalebetkeun.

      Hiji hal anu leungit nyaéta tab berhenti anu pas. Abdi badé ngabenerkeun éta.

  2. 3
    • 4

      Kalimat terakhir tina pos nyatakeun masalah - kuring kedah nyaluyukeun pikeun GMT. Kuring ogé kedah nyaluyukeun pikeun Caching janten kuring nyobian maéhan 2 manuk ku 1 batu.

  3. 5

    Ok, kuring henteu sadar éta anu anjeun maksudkeun pikeun ngaluyukeun pikeun GMT.

    Kuring yakin anjeun aya di luhur kode mr monyét 🙂 tapi meureun anjeun tiasa ngalakukeun sababaraha pernyataan 'upami' ningali waktos sérver anjeun?

    upami tanggal server / waktos X dibandingkeun sareng tanggal posting / waktos nunjukkeun X gambar atanapi anu sapertos kitu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.