Kumaha Nambihan Kaanggotaan Dibayar kana Situs WordPress Anjeun

plugin anggota daptar daptar

Salah sahiji patarosan anu kuring teraskeun nyaéta naha naha kuring sadar ngeunaan integrasi kaanggotaan anu saé pikeun WordPress. Hajat mangrupikeun paket komprehensif anu ngarobah situs WordPress anjeun kana situs kaanggotaan anu fungsina lengkep. Langkung 40,000 situs WordPress parantos ngajalankeun parangkat lunak ieu, janten kabuktosan, aman sareng didukung!

Hajat Fitur Situs Kaanggotaan Kalebet

  • Tingkat Kaanggotaan Unlimited - Nyiptakeun perak, emas, platinum, atanapi tingkat naon waé anu anjeun pikahoyong! Ngeusi batre langkung seueur pikeun tingkat aksés anu langkung luhur - sadayana dina blog anu sami.
  • WordPress Terpadu - Naha anjeun ngawangun situs énggal atanapi ngahijikeun sareng situs WordPress anu aya, masang WishList peryogi ngabébaskeun file, ngaunggah, sareng ngaktipkeun plugin!
  • Pilihan Kaanggotaan fléksibel - Nyiptakeun tingkat kaanggotaan Gratis, Percobaan, atanapi Mayar - atanapi kombinasi ti tilu.
  • Manajemén Anggota Gampang - Tingali anggota anjeun, status pendaptaran, tingkat kaanggotaan, sareng seueur deui. Gampang ningkatkeun anggota, pindahkeun ka tingkat anu béda, reureuhkeun kaanggotaanna, atanapi hapus sadayana.
  • Pangiriman Kandungan Runut - Lulusan anggota anjeun ti hiji tingkat dugi ka tingkat salajengna. Salaku conto, saatos 30 dinten, anjeun sacara otomatis tiasa ningkatkeun anggota tina Percobaan Gratis ka perak tingkat.
  • Kadali Eusi Anu Ditingali - Ngan klik tombol "Sumputkeun" pikeun ngalindungan kontén ekslusif pikeun anggota tingkat khusus. Nyiptakeun kaanggotaan "modular" sareng nyumputkeun eusi tina tingkatan anu sanés.
  • Pamaduan Gorobag Balanja - Seam integral sareng sistem keranjang balanja anu paling populér, kalebet ClickBank, sareng seueur deui.
  • Aksés Multi-Level - Pasihan anggota anjeun aksés kana sababaraha tingkatan dina kaanggotaan anjeun. Salaku conto, nyiptakeun lokasi unduhan pusat kalayan aksés anu disayogikeun ka anggota sadaya tingkatan.

Anggo tautan afiliasi kami sareng

Mimitian Percobaan Gratis Ayeuna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.