WordPress Mobile sareng WPtouch Pro

bnc wptouch pro

mtb wptouch proSababaraha jalma parantos mairan kumaha saé blogna dina alat sélulér. Kami nuju nampi sakitar 5% pengunjung kami ngalangkungan alat sélulér… 2% dina iPhone hungkul.

Penting pikeun nyayogikeun pangalaman pangguna anu béda-béda ku alat… naha éta ngamangpaatkeun Onswipe pikeun pangalaman iPad unik - atanapi nganggo wptouch pro pikeun pangalaman WordPress sélulér dina iPhone, Droid atanapi alat sanés. Catetan: WPtouch Pro ogé ngadukung iPad… éta henteu unik sakumaha Onswipe.

Sakumaha pentingna antar muka seluler anu anjeun pikahoyong? Numutkeun ka urang Analytics, Kunjungan mobile sareng tablet langkung 22.1% sasih langkung ti sasasih! Kunjungan iPhone naék 32.2% bulan langkung sa bulan.

Ieu saluyu sareng adopsi sélulér sareng stats panggunaan internét sélulér. Pamaca email sélulér ogé naék ... sapertos balanja… ku langkung ti 50% pangguna sélulér balanja online.

mobile stats webtrends s

Seueur perusahaan panginten ngaregepkeun pikeun ngaoptimalkeun konténna pikeun panggunaan sélulér… tapi henteu kedahna. Kaseueuran sistem manajemen kontén modéren ngagaduhan kamampuan pikeun nerapkeun téma atanapi lambaran gaya khusus-mobile. wptouch pro ngan ukur hargana $ 39 per situs! Naha anjeun badé ningkatkeun jumlah pengunjung anjeun ku 22% pikeun $ 39? Kuring henteu yakin seueur teuing perusahaan anu henteu bakal.

Upami sistem kontén atanapi e-commerce anjeun henteu ngagaduhan téma hapé, aya ogé seueur perpustakaan di luar sana anu tiasa dianggo ngaoptimalkeun… perusahaan kami nerapkeun perpustakaan iPhone JavaScript, disebat iUI, pikeun salah sahiji klien kami gratis tina muatan!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.