WordPress sareng MySQL: Naon Count Kecap anjeun?

Depositphotos 16207113 s

Aya sababaraha paguneman dina blog ngeunaan ukuran rata-rata tulisan WordPress. Sababaraha lampu parantos ditetepkeun yén Search Engine ngan ukur ngan ukur pangaruh tina anu mimitina x jumlah karakter, dimana x ayeuna teu dikenal. Hasilna, naon waé saatos éta ngan saukur miceunan kecap.

kecap

gambar tina kecap!

Kuring rada gagabah ku tulisan blog kuring jadi kuring bakal ngalakukeun analisis tambahan sareng tingali naha popularitas tulisan tina hasil teangan aya hubunganana sareng count kecap. Kuring moal élmuwan teuing, tapi kuring hoyong ningali-tingali langkung jero.

Kumaha kuring tiasa milarian WordPress pikeun Word Count?

MySQL henteu ngagaduhan fungsi cacah kecap bawaan pikeun MySQL, tapi sapertos unggal patarosan anu teu acan diwaler, sababaraha jalma pinter dina blogosfir parantos ngajawab kumaha ngagunakeun MySQL pikeun kéngingkeun Word Count.

Ieu pamundut count kecap pangarang dirobih pikeun database WordPress:

PILIH`ID`, `post_date`,` post_type`,
SUM (LENGTH (`post_content`) - LENGTH (GANTI (` post_content`, '', ')) + 1) AS' Wordcount '
DARI `wp_posts`
KELOMPOK KU`ID`
Boga 'post_type` =' post 'AND `post_status` =' publish '
Pesenan ku `post_date` DESC
Batesan 0, 100

Kuring ayeuna henteu ngalanggan 'ukuran tulisan sampurna' kumargi naon anu leres-leres nyayogikeun beurat mesin pencari sanés ngan saukur kecap count, tapi jumlah tautan kana kontén éta. Upami anjeun ngagaduhan 2,000 kecap tulisan anu narik seueur perhatosan link, maka ukuran anu pas tina tulisan anjeun nyaéta 2,000 kecap.

7 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Kuring nulis nepi ka kuring meunang titik kuring di sakuliah. Kuring pikir éta bodo yén jalma anu ngagaleuh eusi anu dibungkus ku cacah kecap.

    • 4

      Casey - Kuring sagemblengna satuju sareng anjeun. Jigana aya kasempetan pikeun ngagunakeun gambar jeung titik bullet pikeun narik folks maca ngaliwatan eusi, tapi kuring nulis nepi ka Jigana titik dijieun… jeung kuring nyoba ngalakukeun teu leuwih atawa teu kurang.

    • 5

      Casey - Kuring sagemblengna satuju sareng anjeun. Jigana aya kasempetan pikeun ngagunakeun gambar jeung titik bullet pikeun narik folks maca ngaliwatan eusi, tapi kuring nulis nepi ka Jigana titik dijieun… jeung kuring nyoba ngalakukeun teu leuwih atawa teu kurang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.