WordPress pikeun Usaha Leutik

wordpress

Sedengkeun aya hiji ton jalma dina industri anu ngadorong WordPress, éta tiasa ngaheureuykeun pikeun usaha alit tanpa téknologi pikeun nyandak conto WordPress na. Ieu mangrupikeun infographic anu hébat anu ngalangkungan jalma atanapi tim ngalangkungan naon anu aranjeunna kedah ngartos sareng atur nalika ngarencanakeun sareng ngalaksanakeun situs WordPress na. Kuring ogé resep infographic ieu kusabab éta ngabutuhkeun pangguna pikeun klik-liwat ka microsite interaktif pikeun ningali jawaban na.

Numutkeun kuring, ngan aya hiji rekomendasi anu leungit tina saran - sareng éta pikeun dibarengan ku jasa hosting WordPress perdana sapertos Flywheel. Ku margi sareng host anu saé, usaha alit tiasa ngetrok sakitar satengah masalah ieu tina daptar mariksa, kalebet cadangan, kaamanan, perawatan, kinerja, sareng dukungan!

wordpress pikeun usaha leutik

3 Komentar

  1. 1

    YA ALLAH! Cinta anu "Dina Pendapat Kuring" pernyataan paling sadaya! Saha dina pikiran anu leres anu bahkan bakal nganggap ieu nalika urang ayeuna ngagaduhan solusi SaaS anu hébat sareng murah? Di dieu di Tyner Pond Farm (bisnis jelas jelas.) Kami nganggo duanana Compendium sareng Hubspot. Gampang, kaukur sareng murah. Henteu dimana-mana dina infographic ieu kuring ningali nanaon tentang analitik atanapi ngukur ROI.

    • 2

      Jalma pasti nganggap enteng sumberdaya anu diperyogikeun pikeun ngawangun palaksanaan propésional WordPress. Aranjeunna pikir éta "gratis" teras aranjeunna lalaunan mendakan sadaya masalah sareng kustomisasi, plugins, arsitektur, backup sareng kaamanan. Kami resep WordPress tapi kami ngagaduhan pangembang WordPress lengkep sareng desainer pikeun staf ... henteu seueur teuing usaha anu ngagaduhan sumber daya éta!

  2. 3

    Héi anu di dinya,

    Nuhun ngajar kuring ngeunaan kumaha ngajalankeun usaha leutik. WordPress leres-leres dipercaya sareng ngagaduhan infographic ngartos. Éta mangrupikeun hal anu bakal nguntungkeun seueur bisnis, sabab éta tiasa dijantenkeun faktor tambahan pikeun jalma anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.