Tambihkeun Tombol Pinterest Pinit kana WordPress

Pinterest Logo

Pinterest aya dina popularitas anu cukup luhur… sahingga situs-situs sosial sosial anu séjén mulai kaleungitan. Kuring yakin kaunggulan Pinterest nyaéta médi visual anu ditata pikeun ngabagi inpormasi. Sedengkeun situs sanés gaduh daptar bosen, mozaic anu dihasilkeun ku Pinterest saderhana pikeun ngagulung pikeun mendakan naon anu néwak anjeun bunga.

Kalayan diémutan éta, situs bagi sosial mangrupikeun pembangkit patalimarga anu saé, janten naha henteu langkung gampang ngabagi eusi anjeun? Dinten ayeuna, kami parantos nambihan Pinterest Pinit tombol pikeun téma WordPress kami. Éta saderhana saderhana dilakukeun… bahkan kami ngempelkeun narik tombol gambar leutik salaku URL gambar.

Upami anjeun hoyong Gambar Unggulan kanggo ditingalikeun, ieu kode téma pikeun nambihan tombol Pinit kana téma anjeun dina Loop:

&media=ID), 'thumbnail' ); echo $thumb['0']; ?>&description=" class="pin-it-button" count-layout="horizontal">Pin Éta

Upami anjeun henteu hoyong nangtoskeun gambarna, ieu kodeu alternatip:

&description=" class="pin-it-button" count-layout="horizontal">Pin Éta

Ogé - pastikeun pikeun nambihan skrip Pinterest pikeun anjeun footer.php


Kanggo inpormasi tambihan pikeun ngahasilkeun tombol Pinit atanapi ningali aplikasi sareng fitur sanésna, tingali kana Pinterest barang halaman. Jalma-jalma di Buffer ogé parantos ngajelaskeun Kumaha Nambihan Tombol Pinterest Pin Éta Pikeun Blog Anjeun Sareng Biar Jalma Pin Pin Ku Gambar ngagunakeun vérsi panganyarna tina plugin Digg Digg.

14 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 5

    KTP), 'gambar leutik'); kamandang $ jempol ['0']; ?>
    Kuring ngahaturkeun nuhun pisan kana sakedik permata ieu, Pak.
    Ngidinan kuring pikeun ngalereskeun kode ShareThis pikeun digunakeun dina wordpress (ShareThis saé tapi pastina peryogi seueur tweaking sateuacan éta mangpaat).

    Upami aya kajadian anu sapertos kieu dina kaayaan anu sami sareng kuring:

    <span class = 'st_pinterest_hcount' displayText = 'Pinterest' st_img = 'ID),' gambar leutik '); kamandang $ jempol ['0 ′]; ?> & pedaran = '>

    Tambihkeun bit-bit anu anjeun peryogikeun sapertos st_title st_url st_blahblahblah
    Kuring miharep koméntar ieu moal kabur…
    éditan: teu leres éta bakal parsed, éta geulis daft. Ditambih sababaraha rohangan sareng bit supados ditampilkeun.

  4. 6

    Hei saleresna kuring nembé mendakan, 1 menit engké, yén anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku cara ieu:

    (dina lebet sirah)
    <meta property = "og: image" content = "ID), 'thumbnail'); echo $ thumb ['0'];?>” />

    pinterest teras narik gambar tina malarkey 'opengraph' ieu. Spiffy!

  5. 9
    • 10

      @ twitter-61936398: disqus Anjeun kedah gaduh count-layout = "horizontal" kanggo konterna nembongan ka katuhu. Upami anjeun ngagaduhan anu leres sareng anjeun ngagaduhan tata perenah anu leres, anjeun panginten kedah waé ngantosan pinterest pikeun leres-leres ngitung hitungan. Kuring henteu percanten aranjeunna ningalikeun nalika enol.

      • 11

        Hai Douglas, anjeun leres leres !!! 🙂 Upami anjeun teu gaduh pin sareng konter na di angka nol, éta moal némbongan disisi tombol "Pin éta". Kuring parantos nyetel pin test kanggo mariksakeunana, sareng nalika loketna diénggalan janten "1" nembongan di gigir tombol na. Hatur nuhun kana petunjuk anjeun! 🙂

        Meureun fitur ieu kedah dijelaskeun pas dina tulisan.

  6. 13

    Pangalaman kuring sareng pinterest:

    Kuring parantos nganggo pinterest pikeun ngaoptimalkeun rangking situs abdi sareng hasilna saé, éta parantos ningkat tina halaman 6 dugi ka 4 tempat halaman ka 1 dina 3 minggu.

    Kuring mendakan yén anu ngical namina "pinterest", anu rengking kahiji nalika anjeun milarian "pinterest" di Fiverr, parantos ngahasilkeun hasil anu pangsaéna dina halaman wéb kuring. Anu ngajualna pin situs abdi sareng 75 jalma anu sanés, henteu pasti kumaha anjeunna ngalakukeun ieu, tapi éta parantos ningkatkeun peringkat SERP kuring. Kuring parantos nyobian 5 anu sanés anu nawiskeun gigs pinterest dina Fiverr tapi aranjeunna henteu tiasa ningkatkeun réngking situs abdi. Abdi henteu terang kunaon.

    Saatos nganggo pinterest pikeun SEO pikeun sababaraha waktos, kuring mendakan sababaraha kauntunganana:
    - Google resep sinyal média sosial.
    - Unggal pin dianggap salaku 3 tautan asup.
    - Tautan sareng gambar ti pinterest aya dofollow.
    - Émut ka ping tautan pin kanggo diindéks ku Google.

  7. 14

    Salaku blogger Kuring nganggo pinterest ngaoptimalkeun ranking situs abdi sareng hasilna saé, éta parantos ningkatkeun halaman kuring. Hatur nuhun pikeun pos inpormasi ieu! 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.