Plugin WordPress: Daptar Blogging

Balik kana BlogIndiana 2010, kami ngaluncurkeun lemes pikeun plugin WordPress pikeun ngabantosan ningkatkeun produktivitas karyawan. Disebut Daptar Blogging, sareng éta dumasar kana kakawasaan anu saderhana saderhana tapi pikaresepeun tina daptar tilik.

Daptar Blogging ngan ukur siga naon sorana: éta nyiptakeun sakumpulan kotak centang pikeun anjeun anggo nalika nyerat tulisan blog. Pasti, anjeun tiasa ngahontal hal anu sami sareng dokumén Word atanapi tulisan anu dicatet, tapi ku dilebetkeun kana plugin WordPress éta langkung dipikaresep janten standarisasi sareng leres-leres dianggo. Kieu sapertosna:

screenshot 1

Éta pisan! Kacuali, tangtosna, anjeun tiasa ngaropea barang-barang pikeun ngandung naon anu anjeun pikahoyong. Sareng daptar cek éta katingali dina tempat anu pang gunana tiasa dibayangkeun, dina halaman Edit Post éta sorangan. Janten bari anjeun tulisan pos a, anjeun tiasa leres parios barang dina daptar.

Ngaropea daptar ogé gampang. Anjeun teu kedah terang HTML naon waé. (Sanaos anjeun tiasa anggo upami anjeun hoyong.) Ieu halaman admin:

screenshot 2

Rarancang plugin na henteu dihaja janten nanaon salain ti pad awal. Teu aya data anu disimpen, anu persis anjeun pikahoyong. Barina ogé, pamariksaan visual kedah dilakukeun pikeun mastikeun yén anjeun ngalakukeun sadayana anu didaptarkeun. Ieu panginten kalebet léngkah-léngkah sapertos "ngajalankeun spellcheck" atanapi "lebetkeun poto stock" atanapi meureun "uji coba tautan kaluar." Sadaya ieu mangrupikeun barang anu anjeun kenal sakuduna ngalakukeun unggal-unggal anjeun blog, tapi ku plugin ieu anjeun tiasa ngingetan pikeun ngalakukeunana unggal waktos. Pangalusna sadaya, unggal panulis anjeun bakal ningali daptar anu sami, ngarah kana tulisan anu langkung saé, kualitas luhur.

Éta gratis sareng bagian tina Repository plugin WordPress resmi. Milarian "Blogging Checklist" dina pamasangan WordPress anjeun nyalira, atanapi didatangan Kaca resmi.

Bingah daptar cek!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.