WordPress: Pasang WordPress Ngaluarkeun otomatis

Lumayan sababaraha blog anu kuring baca saatos pamutahiran WordPress dileupaskeun. Sabalikna rada ngaganggu tapi kuring resep kanyataan yén seueur jalma anu paduli sareng hoyong gancang-gancang kaluar kecapna. Upami anjeun salah sahiji blogger anu resep ngadukungana, tong ngaganggu nyerat tulisan - kersa WordPress sacara otomatis masangkeunana kana blog anjeun nganggo tulisan ngalangkungan email!

Di dieu nu kumaha:

  1. Siapkeun alamat email anu hésé pisan pikeun akun anjeun anu moal aya anu nyangka nebak.
  2. Siapkeun Pos Liwat Email dina WordPress sareng alamat email sareng inpormasi POP anu sanés:

    Masangkeun Liwat Email

  3. Ayeuna daptar pikeun Ngaleupaskeun Notifikasi nganggo Alamat Email éta di WordPress:

    Béjaan Ngaleupaskeun WordPress

Voila! Ayeuna WordPress bakal ngintunkeun Pépéling Rilis langsung kana tulisan dina situs anjeun!

UPDATE: Anjeun panginten hoyong nambihan sababaraha kode kanggo ngagentoskeun rujukan naon waé ka alamat email atanapi tautan langganan anjeun. Kuring henteu acan nampi saleresna tina salah sahiji email ieu ... tapi kuring bakal terang kumaha cara ngalakukeun éta nalika kuring nampi anu munggaran.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.