Nyebarkeun eupan éksternal dina situs WordPress anjeun

Depositphotos 38199905 s

Sababaraha urang henteu sadar éta, tapi WordPress parantos ngahijikeun kamampuan pikeun nyebarkeun eupan sanés ku sababaraha fitur kotak. Kuring kantos nyerat jaman baheula ngeunaan cara nyebarkeun eupan blog pikeun masihan naekeun kana kapadetan kecap konci situs pikeun ningkat optimasi mesin pencari - tapi ieu cara ngalakukeun éta leres dina WordPress.

WordPress parantos ngalebetkeun Magpie sareng RSS Caching dina na fungsi aya, fetch_feed:

  • fetch_feed - kéngingkeun RSS feed tina URL kalayan cache otomatis (kalebet dina rss_function.php)

Upami anjeun hoyong, contona, tambahkeun 5 tulisan pangénggalna ka situs anjeun (sapertos anu kami lakukeun DK New Media):

get_item_quantity (5); $ barang = array_slice ($ rss-> get_items, 0, $ maxitems); endif; ?>  Teu barang '; sanés payun ($ barang salaku $ barang):?> get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->get_date('j FY | g:i a') ); get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->get_date ('j FY | g: i a')); get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->?>'> get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->?> '> get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->get_title() ); get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->get_title ()); get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->?> get_permalink() ); ?>' 
title="<? php printf (__ ("Posted %s', 'my-text-domain' ), $item->?>

Édit témplat WordPress anjeun (Desain> Téma Editor) sareng nempatkeun kode dimana anjeun hoyong eupan nyebarkeun. Aya ogé ton widget sidebar di luar sana anu bakal nyebarkeun eupan pikeun anjeun ogé.

4 Komentar

  1. 1

    Anjeun tiasa nyebarkeun deui kontén anjeun nyalira, sanés ngan ukur batur. Kuring parantos ngalakukeun ieu bari di SMJdesign kumargi sadayana éta mangrupikeun blog anu mangrupikeun gabungan tina opat blog kuring. Abdi langkung resep nganggo Plugin FeedList tinimbang diwangun dina fungsi RSS.

    Anjeun tiasa nganggo ieu pikeun sideblog Twitter atanapi naon waé anu ngagaduhan RSS feed!

    • 2

      Saé ningali anjeun di bunderan, Stephen! Panasaran kana kaunggulan plugin tibatan fitur anu diwangun? Éta ngan saukur panganteur na? Kuring resep kanyataan yén cache diwangun kana fungsi internal - pikeun dinten / situs anu jumlahna tinggi, anu tiasa dianggo sacara praktis!

      Cheers!
      Doug

  2. 3

    Cemerlang - ieu pisan anu kuring peryogikeun! Kuring parantos damel dina situs WP MU sareng kuring ngan saukur hoyong blog utama pikeun ngan ukur nembongkeun halaman kalayan grafik anu saé pikeun masing-masing blog. Ayeuna, kuring tiasa nambihan sababaraha tulisan dina unggal grafis tibatan aranjeunna nongkrong di sidebar nganggo widget RSS.

    • 4

      Heboh, William!

      Bagéan anu lucu nyaéta kuring satengah jalan ka jalan ngalaksanakeun MagPie nalika kuring mutuskeun pikeun parios situs WP kaluar pikeun ningali kumaha anu sanés ngalaksanakeunana. Jalma-jalma di WP leres-leres damel padamelan anu hadé, henteu?

      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.