WordPress Hosting ngajalankeun Lalaunan? Migrasi ka Manajemén Manajemén

WordPress

Sanaos aya seueur alesan yén pamasangan WordPress anjeun jalan lambat (kalebet plugins sareng téma anu kirang ditulis), kuring yakin alesan tunggal anu paling hébat kunaon jalma ngagaduhan masalah nyaéta perusahaan hostingna. Kabutuhan tambahan pikeun tombol sosial sareng integrasi sanyawa masalah - seueur diantarana ngamuat ogé laun.

Jalma bewara. Perhatosan pemirsa anjeun. Sareng aranjeunna henteu ngarobih. Ngagaduhan halaman anu peryogi langkung ti 2 detik pikeun dimuat tiasa ningkatkeun éksponénsial jumlah pengunjung anu ngantunkeun situs anjeun ... atanapi langkung parah… karanjang balanja anjeun. Kusabab kitu, penting pisan anjeun ngupayakeun ningkatkeun kagancangan anjeun.

Flywheel

Pikeun WordPress, kami parantos hijrah Flywheel sareng parantos ngagaduhan hasil anu luar biasa. Situs kami sacara konsistén naék 99.9% atanapi langkung luhur (sareng nalika henteu, éta biasana urang damel dina éta). Aranjeunna gaduh sadayana infrastruktur sareng alat administrasi anu diperyogikeun pikeun ngatur situs anjeun - atanapi sadaya situs klien anjeun - langkung gampang:

  • 1-Klik Mulangkeun - Cadangan instan sareng balikeun sareng Cadangan Snapshot gampang.
  • Fitur Agénsi - Kamampuh ngatur klien dina akun klien
  • Blueprints - Simpen téma sareng plugins situs salaku konfigurasi khusus anu tiasa anjeun anggo pikeun ngawangun proyék kahareup.
  • cache - Teknologi cache pikeun skala anu gancang sareng kagancangan.
  • CDN Siap - Waktu beban anu gancang pikeun eusi statik.
  • Kloning - Kamampuh pikeun mengklon situs kalayan gampang.
  • Cadangan Sapopoé - Sistem otomatis, kaleuleuwihi pikeun ngadukung aplikasi kritis anjeun.
  • firewall - Sababaraha, firewall kuat antara data anjeun sareng ancaman luar.
  • Nyeken malware - Deteksi proaktif sareng ngaleungitkeun malware bahaya.
  • sokongan - pangrojong téknis anu hebat ti ahli WordPress anu berbasis di AS.
  • SSL bébas - Aktipkeun SSL di sadaya situs anjeun.
  • Pementasan - Kamampuh diklon sareng damel dina daérah pementasan, teras dorong langsung.

Naon anu Diurus WordPress Hosting?

Kami parantos hijrah langkung ti 50 klien Flywheel peuntas kalayan henteu kirang ti 50 pamasangan WordPress, sareng éta sadayana teu aya cacadna. Sareng Flywheel nyaeta disarankeun host ku WordPress!

Oh, sareng naha kuring nyebatkeun yén Flywheel ngagaduhan na plugin migrasi sorangan?

Alesan Key Pikeun Migrasi Ka Flywheel di antarana:

  • Rojongan WordPress - Kuring teu tiasa nyaritakeun anjeun sadaya waktos yén urang nganggo host anu mana aranjeunna langsung nyalahkeun WordPress ku peringatan yén éta henteu didukung (sanaos aranjeunna sering gaduh install 1-klik). Masalah ijin, masalah cadangan, masalah kaamanan, masalah kinerja ... anjeun namina, kami néwak éta sareng unggal host nyalahkeun WordPress.
  • Dukungan Agénsi - mangrupikeun kaunggulan anu ageung yén klien ngagaduhan akun éta tapi kami ditambihan salaku pangguna anu otorisasi, pangguna dukungan anu sah, sareng pangguna FTP anu diidinan. Upami klien ngantunkeun kami, aranjeunna tiasa tetep Flywheel sareng neraskeun kasuksésan na. Henteu aya deui nyandera klien atanapi ngagaduhan masa hijrah anu teu raoseun.
  • Waragad Afiliasi - Unggal-unggal urang ngadaptarkeun klién sareng Flywheel, kami nganggo Flywheel. Kami kabuka sareng jujur ​​sareng klien kami yén kami nyandak sababaraha dolar tina papacangan ... sareng kumargi kami henteu ngeusi batre pikeun migrasi aranjeunna, aranjeunna henteu kapikiran pisan.
  • Kloning - kamampuan pikeun clone seamless situs ngan hebat pisan. Henteu deui urang kedah nampi lingkungan pementasan di tempat sanés teras ngalihkeun ka host, Flywheel parantos aranjeunna kabangun langsung. Kami tiasa ningalikeun klien kana kamajuan, hayu aranjeunna login sareng nyandakna pikeun test drive, sareng ngadorong langsung ku sababaraha klik tombol.
  • cadangan - Cadangan otomatis sareng 1-klik sareng restorasi parantos hébat. Kami gaduh klien anu nyobian integrasi pihak katilu sareng unggal pihak katilu nyarios yén aranjeunna siap hirup, kami bakal langsung hirup sareng éta gagal. Kami tiasa sacara instan mulangkeun situs anu sateuacanna dina sababaraha detik dugi ka aranjeunna kéngingkeun infrastrukturna kanggo paménta.
  • Performance - cache solid batu sareng jaringan pangiriman kontén anu hébat ngajantenkeun sadaya palanggan kami tiasa ngajalankeun performa anu saé. Situs gancang ningkatkeun métrik konversi sareng bahkan peringkat mesin pencari ... mangrupikeun komponén kritis anu urang henteu kedah hariwang.
  • WP Cache - salian ti mesin cache Flywheel, aranjeunna ogé ngadukung pinuh WP Cache jeung WP Rocket plugin. Plugin éta luar biasa - kalayan kamampuan beban teu puguh, minifikasi, agregasi, pangropéa basis data, sareng kamampuan pre-cache. Éta plugin anu pantes dimodalan!
  • Kaamanan WordPress - téhnik hacking mantap tiasa kompromi versi langkung lami tina WordPress atanapi téma anu ditulis parah sareng plugins. Flywheel monitor vérsi anjeun sareng mastikeun yén situs anjeun henteu rentan sabab urang ningali klien masarakat sanés teras-terasan diretas. Sambel kana kai, kami henteu kantos ngalaman masalah. Sareng urang resep éta Flywheel sacara proaktif bakal ningkatkeun versi upami aya résiko kaamanan anu diverifikasi.
  • Pementasan - Flywheel ngagaduhan kamampuan pementasan anu mantep aranjeunna tiasa ngaktipkeun salah sahiji situs anjeun, ngamungkinkeun anjeun mengklasifikasikeun situs anjeun ka area pementasan, ngapdet situs anu dipentaskeun, sareng ngadorong deui pikeun hirup nalika anjeun siap. Éta alat anu luar biasa anu kedah pikeun saha waé anu badé ngadamel pembaruan anu penting pikeun situsna - sapertos ningkatkeun kana téma énggal.

Flywheel Lokal

Pangembangan WordPress Lokal Flywheel

Upami éta henteu cekap, Flywheel ngembangkeun aplikasi panempatanna nyalira anu disebat Lokal. Aplikasi ngamungkinkeun para pangembang pikeun:

  • Ngadamel situs sacara lokal ku sakali klik!
  • Ngédit sareng nunjukkeun palanggan anjeun ngalangkungan URL démo
  • Ngubarkeun ka Flywheel kalayan ngan hiji klik deui (sareng éta ngan ukur tiasa dianggo)

Kami parantos bantosan ti Flywheel insinyur dina sababaraha masalah parantos. Kami ngagaduhan situs anu diretas sareng timna nyandak ahli kaamanan pikeun ngaidentipikasi masalahna (ilaharna plugin) sareng menerkeun éta. Kami ngagaduhan situs anu ngagaduhan masalah kinerja anu timna (sareng antarbeungeut) parantos ngabantosan kami pikeun ngungkulan sareng ngabenerkeun. Kami ngagaduhan situs anu peryogi 10 detik pikeun dimuat dina host sanés anu dimuat dina waktos 2 detik Flywheel.

Sareng éta sanés ngan ukur klaim urang. Kami parantos ngabagi kasuksésan urang sareng agénsi anu sanés, sareng aranjeunna parantos ngalihkeun sadaya kliénna ka Flywheel. Pilihan unik kalayan WordPress ngamungkinkeun klien anjeun mésér rencana teras nambihan tim anjeun salaku pangguna anu diidinan. Ieu ngamungkinkeun anjeun nyungkeun bantosan atas nami aranjeunna sareng ngatur aksés pangguna sareng SFTP - sadayana nalika klien ngagaduhan akun. Nyayogikeun palanggan anjeun kode afiliasi anjeun sareng Flywheel bakal malah mayar anjeun.

Perbaikan kinerja anu dihasilkeun ngabantosan ngirangan tingkat mumbul, manjangan waktos dina halaman, sareng - kusabab ningkatna kagancangan halaman - ngabantosan kami pikeun ngahontal pisibilitas mesin pencari anu luar biasa. Oh… sareng leres, tautan dina tulisan ieu mangrupikeun tautan afiliasi kami.

Panyadia Hosting Diurus WordPress sanés

WordPress Managed Hosting kasohor ku nyoko kana WordPress. Aya sababaraha host anu hébat dina industri anu sami sareng kami parantos nganggona sadayana:

  • WPEngine - ayeuna gaduh Flywheel! WPEngine gaduh sababaraha sumber dibagi tapi gaduh sababaraha fitur unik. Salah sahiji anu dibutuhkeun pikeun klien nyaéta kamampuan pikeun otomatis ngaunduh file log aksés pikeun patuh.
  • Kinsta - parantos ngadamel sababaraha gelombang hébat dina industri pikeun infrastruktur anu luar biasa. Aranjeunna ngajalankeun sababaraha situs anu gancang pisan pikeun sababaraha mérek anu ageung pisan.

20 Komentar

  1. 1

    Kuring parantos pariksa aranjeunna tapi masalah umum kuring sareng sadaya toko WordPress anu di-host ieu nyaéta anjeun kedah nyerah unsur kontrol anu henteu katampi ku kuring. Ngajalankeun ramatloka raksasa merlukeun kuring boga kontrol lengkep dina unggal aspék - kaasup plugins sarta aksés database. Bungkusan hargana ogé henteu masuk akal dina kanyataan - $ 100 / sasih kanggo 250k pageview sareng 100gb? Naon wates sawenang anu kuring pencét dina 2-3 minggu. Abdi ayeuna nganggo Media Temple (sareng mayar seueur) - sareng nganggo unggal alat 'optimasi' (cahcing, CDN, jsb) anu sayogi henteu tiasa ngamuat langkung saé tibatan 9-10 detik. Intina anu kuring cobian nyaéta yén teu aya pélor pérak nalika datang ka WordPress ngajalankeun gancang. Kuring geus diusahakeun kabeh.

    • 2

      Anjeun tiasa ngontrol unggal aspék sareng aranjeunna, Jonathan. Situs kami ngagaduhan ton kustomisasi sareng plugins pikeun ngalaksanakeun sagala anu urang pikahoyong. Kuring yakin hargana lumayan saé pikeun blog perusahaan rata-rata… jalma rata-rata henteu terang kumaha ngonpigurasikeun CDN sareng cache janten ieu pasti aya dina biaya éta. BTW: Kami ogé nganggo Mediatemple… sareng CDN sareng Cloudflare sareng éta ngan saukur henteu ngalaksanakeun sakumaha anu dipikahoyong.

      • 3

        Naha anjeun hosting situs WordPress dina pangladén grid Media Temple atanapi pangladén virtual khusus? Kuring kungsi situs basajan hosted kalawan (mt) pikeun 2 taun dina grid jeung beban kali éta ngan pikareueuseun, ridiculously slow sarta wewengkon admin ngan nyeri grueling dina burit. Naha kuring nyebut sakabeh pangalaman éta kacida pikareueuseun?

        Kuring ngalakukeun sagalana mungkin handapeun panonpoé pikeun ngaoptimalkeun situs abdi iwal meuli wadahna grid jeung nanaon digawé. Dioptimalkeun eta kalawan minify, WP Super Cache, jsb Kuring malah diusahakeun make CloudFlare on wp hosted situs sejen tapi kali beban anu ridiculous. 20 detik pikeun muka halaman imah?

        Kuring mutuskeun pikeun mindahkeun situs abdi ka Hostgator sareng kanaékan kagancangan tripled sapeuting. Kuring masih sono kana panel kontrol (mt) anu luar biasa tapi laju situs kuring langkung saé antarmuka anu saé.

        Ayeuna kuring balanja pikeun host wéb énggal deui tapi waktos ieu kuring kedah masang multisite kalayan kamampuan pikeun host 10 situs mikro di jerona. Kuring geus nempo (mt) dedicated virtual, WP Engine jeung Page.ly. Media Temple sigana deal leuwih hadé tur kuring ieu geus dibeuleum ku aranjeunna dina grid nu, tapi heran lamun virtual dedicated maranéhna bakal masihan kuring speed dorongan Abdi peryogi tur betah pamakéan anu hadir kalawan panels kontrol maranéhna.

        • 4

          MT ngan ukur "deal" upami anjeun hoyong mesin tanpa dukungan khusus pikeun WordPress. Lamun hayang ngalakukeun kaamanan diri, speed diri, scalability diri, a CDN diri (jeung mayar eta).

          Teras aya kasadiaan anu luhur. Duanana kusabab masalah parangkat lunak sareng parangkat keras, pamasangan hiji-server henteu tiasa sayogi pisan sapertos kluster.

          Dina panempoan urang, nyobian ngahemat $ 20 / bln tapi kudu ngalakukeun sagala hal éta sorangan teu pamakéan alus waktu atawa duit. Éta langkung gampang pikeun kami sabab kami ngamortikeun biaya sadaya éta pikeun sadaya palanggan kami; éta ngan teuing janten wijaksana pikeun situs tunggal mun anjeun teu TechCrunch.

          • 5

            Hatur nuhun Jason. Kuring némbak anjeun sababaraha inpormasi dina situs anjeun pikeun kutipan.

    • 6

      Hai Joanathan, kuring ngartos anjeun asalna ti mana, tapi anjeun henteu acan nyobian sadayana upami anjeun henteu acan nyobian kami. 🙂

      Watesan éta mangrupikeun pituduh - kami henteu mareuman situs anjeun atanapi naon waé upami anjeun pencét éta, éta hartosna hargana langkung ageung sareng anjeun bakal langkung seueur. Urang bisa ngobrol ngeunaan eta.

      Kami ngagaduhan seueur jalma anu henteu tiasa ngaoptimalkeun waktos anu tangtu, tapi teras ningali perbaikan sareng kami. Kusabab: http://wpengine.com/our-infrastructure .

      Ogé, kami * ngalakukeun * masihan anjeun kadali kana plugins, kodeu khusus, sareng aksés database, janten entong nganggap yén kami bakal ngonci anjeun kaluar!

      Sabalikna, naha henteu masihan kami kasempetan… pindahkeun salinan blog anjeun, teras kirimkeun email ka kuring (jason at wpengine) sareng hayu urang tingali naon anu tiasa urang laksanakeun.

    • 7

      9-10 detik teu bisa ditarima. Pribadi kuring mendakan ngalih tina Tesis kana kerangka Woo ngajantenkeun situs abdi langkung laun. Kuring ngamuat dina 3 detik sareng ayeuna langkung laun.

      Kuring mendakan VPS jauh langkung saé tibatan dibagikeun hosting sareng ngalih sababaraha situs ka MT anu mangrupikeun gimmick sareng repot dina pendapat kuring ogé mahal teuing.

      Anjeun tiasa kéngingkeun VPS nganggo cPanel saharga usd $35 sabulan sareng langkung mirah kanggo bungkusan taunan. Langkung mirah deui pikeun VPS sareng Plesk

    • 8

      9-10 detik teu bisa ditarima. Pribadi kuring mendakan ngalih tina Tesis kana kerangka Woo ngajantenkeun situs abdi langkung laun. Kuring ngamuat dina 3 detik sareng ayeuna langkung laun.

      Kuring mendakan VPS jauh langkung saé tibatan dibagikeun hosting sareng ngalih sababaraha situs ka MT anu mangrupikeun gimmick sareng repot dina pendapat kuring ogé mahal teuing.

      Anjeun tiasa kéngingkeun VPS nganggo cPanel saharga usd $35 sabulan sareng langkung mirah kanggo bungkusan taunan. Langkung mirah deui pikeun VPS sareng Plesk

      • 9

        Hai Brad… Upami anjeun henteu kapikiran kuring naroskeun .. dimana anjeun kéngingkeun "VPS sareng cPanel pikeun usd $ 35 sabulan"

        Éta di MT? Anjeun nyarios anjeun ngalih sababaraha situs di dinya tapi naon gimmickna? Anjeun senang jeung aranjeunna?

        Abdi rada bingung ku komentar anjeun.

  2. 10

    Anonim, kuring nyangka anjeun bakal mendakan jalma-jalma ieu rada béda. Kahiji, anjeun boga aksés SFTP sangkan anjeun bisa nyieun parobahan nu peryogi di sisi plugin. Kusabab anjeun gaduh aksés file lengkep, anjeun tiasa ngalakukeun naon waé anu anjeun pikahoyong sareng pangkalan data. Kuring ogé, dina MediaTemple sareng kuring ngagunakeun cache sareng CDN… tapi anjeun sareng kuring mangrupikeun breed langka. Upami aya anu henteu ngartos kumaha ngaoptimalkeun kacepetan halaman, WP Engine mangrupikeun solusi anu sampurna sabab hariwang ngeunaan pagelaran janten anjeun henteu kedah. Volume pageviews jeung rubakpita jauh outweighs naon rata blogger perusahaan merlukeun. Upami anjeun nyéwa profésional pikeun ngaoptimalkeun situs anjeun sareng ngonpigurasikeun CDN, éta bakal ngarugikeun langkung seueur.

  3. 11
    • 12
      • 13
        • 14

          Kuring mimiti nganggo Cloudflare - pariksa deui, éta mangrupikeun jasa gratis sareng parantos nyandak beban tina server hosting kami di Mediatemple. Éta sanés anu panggancangna, tapi laju umumna ningkat kusabab éta.

          • 15

            Heboh. Abdi kedah mariksa aranjeunna. Ironisna, fitur karesep kuring tina WPEngine nalika kuring pariksa éta sanés kacepetan atanapi distribusina. Éta pementasan 1-klik. Kumaha amis éta?

          • 16

            Heboh. Abdi kedah mariksa aranjeunna. Ironisna, fitur karesep kuring tina WPEngine nalika kuring pariksa éta sanés kacepetan atanapi distribusina. Éta pementasan 1-klik. Kumaha amis éta?

  4. 17

    Kuring curiga yén nanaon ngalibetkeun Jason Cohen bakal emas padet. Kuring henteu kantos peryogi CodeCollaborator na, janten tim tunggal, LOL. Tapi, kuring parantos nuturkeun anjeunna sareng diajar filsafatna salami dua taun.

    Nalika anjeunna mimiti nyerat ngeunaan WP Engine, kuring katarik. Tangtosna, anjeunna retweet deui ti waktos ka waktos sareng éta kumaha kuring muncul ayeuna.

    Ironisna, kuring sigana henteu acan siap pikeun WP Engine, janten kuring bakal milarian CloudFlare.

    Cheers,

    Mitch

  5. 18

    Kuring curiga yén nanaon ngalibetkeun Jason Cohen bakal emas padet. Kuring henteu kantos peryogi CodeCollaborator na, janten tim tunggal, LOL. Tapi, kuring parantos nuturkeun anjeunna sareng diajar filsafatna salami dua taun.

    Nalika anjeunna mimiti nyerat ngeunaan WP Engine, kuring katarik. Tangtosna, anjeunna retweet deui ti waktos ka waktos sareng éta kumaha kuring muncul ayeuna.

    Ironisna, kuring sigana henteu acan siap pikeun WP Engine, janten kuring bakal milarian CloudFlare.

    Cheers,

    Mitch

  6. 19

    Salaku nuturkeun nepi ka paguneman ieu - Kuring réngsé nepi pindah hosting pikeun Anglotopia.net mun Wpengine na situs abdi ngajalankeun pisan gancang. Kuring ngajaga server MT pikeun sababaraha situs sanés dimana waktos beban henteu janten masalah tapi pikeun ayeuna Anglotopia kedahna.

  7. 20

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.