WordPress Hosting ngajalankeun Lalaunan? Migrasi ka Manajemén Manajemén

WordPress

Sanaos aya seueur alesan yén pamasangan WordPress anjeun jalan lambat (kalebet plugins sareng téma anu kirang ditulis), kuring yakin alesan tunggal anu paling hébat kunaon jalma ngagaduhan masalah nyaéta perusahaan hostingna. Kabutuhan tambahan pikeun tombol sosial sareng integrasi sanyawa masalah - seueur diantarana ngamuat ogé laun.

Jalma bewara. Perhatosan pemirsa anjeun. Sareng aranjeunna henteu ngarobih. Ngagaduhan halaman anu peryogi langkung ti 2 detik pikeun dimuat tiasa ningkatkeun éksponénsial jumlah pengunjung anu ngantunkeun situs anjeun ... atanapi langkung parah… karanjang balanja anjeun. Kusabab kitu, penting pisan anjeun ngupayakeun ningkatkeun kagancangan anjeun.

Flywheel

Pikeun WordPress, kami parantos hijrah Flywheel sareng parantos ngagaduhan hasil anu luar biasa. Situs kami sacara konsistén naék 99.9% atanapi langkung luhur (sareng nalika henteu, éta biasana urang damel dina éta). Aranjeunna gaduh sadayana infrastruktur sareng alat administrasi anu diperyogikeun pikeun ngatur situs anjeun - atanapi sadaya situs klien anjeun - langkung gampang:

  • 1-Klik Mulangkeun - Cadangan instan sareng balikeun sareng Cadangan Snapshot gampang.
  • Fitur Agénsi - Kamampuh ngatur klien dina akun klien
  • Blueprints - Simpen téma sareng plugins situs salaku konfigurasi khusus anu tiasa anjeun anggo pikeun ngawangun proyék kahareup.
  • cache - Teknologi cache pikeun skala anu gancang sareng kagancangan.
  • CDN Siap - Waktu beban anu gancang pikeun eusi statik.
  • Kloning - Kamampuh pikeun mengklon situs kalayan gampang.
  • Cadangan Sapopoé - Sistem otomatis, kaleuleuwihi pikeun ngadukung aplikasi kritis anjeun.
  • firewall - Sababaraha, firewall kuat antara data anjeun sareng ancaman luar.
  • Nyeken malware - Deteksi proaktif sareng ngaleungitkeun malware bahaya.
  • sokongan - pangrojong téknis anu hebat ti ahli WordPress anu berbasis di AS.
  • SSL bébas - Aktipkeun SSL di sadaya situs anjeun.
  • Pementasan - Kamampuh diklon sareng damel dina daérah pementasan, teras dorong langsung.

Naon anu Diurus WordPress Hosting?

Kami parantos hijrah langkung ti 50 klien Flywheel peuntas kalayan henteu kirang ti 50 pamasangan WordPress, sareng éta sadayana teu aya cacadna. Sareng Flywheel nyaeta disarankeun host ku WordPress!

Oh, sareng naha kuring nyebatkeun yén Flywheel ngagaduhan na plugin migrasi sorangan?

Alesan Key Pikeun Migrasi Ka Flywheel di antarana:

  • Rojongan WordPress - Kuring teu tiasa nyaritakeun anjeun sadaya waktos yén urang nganggo host anu mana aranjeunna langsung nyalahkeun WordPress ku peringatan yén éta henteu didukung (sanaos aranjeunna sering gaduh install 1-klik). Masalah ijin, masalah cadangan, masalah kaamanan, masalah kinerja ... anjeun namina, kami néwak éta sareng unggal host nyalahkeun WordPress.
  • Dukungan Agénsi - mangrupikeun kaunggulan anu ageung yén klien ngagaduhan akun éta tapi kami ditambihan salaku pangguna anu otorisasi, pangguna dukungan anu sah, sareng pangguna FTP anu diidinan. Upami klien ngantunkeun kami, aranjeunna tiasa tetep Flywheel sareng neraskeun kasuksésan na. Henteu aya deui nyandera klien atanapi ngagaduhan masa hijrah anu teu raoseun.
  • Waragad Afiliasi - Unggal-unggal urang ngadaptarkeun klién sareng Flywheel, kami nganggo Flywheel. Kami kabuka sareng jujur ​​sareng klien kami yén kami nyandak sababaraha dolar tina papacangan ... sareng kumargi kami henteu ngeusi batre pikeun migrasi aranjeunna, aranjeunna henteu kapikiran pisan.
  • Kloning - kamampuan pikeun clone seamless situs ngan hebat pisan. Henteu deui urang kedah nampi lingkungan pementasan di tempat sanés teras ngalihkeun ka host, Flywheel parantos aranjeunna kabangun langsung. Kami tiasa ningalikeun klien kana kamajuan, hayu aranjeunna login sareng nyandakna pikeun test drive, sareng ngadorong langsung ku sababaraha klik tombol.
  • cadangan - Cadangan otomatis sareng 1-klik sareng restorasi parantos hébat. Kami gaduh klien anu nyobian integrasi pihak katilu sareng unggal pihak katilu nyarios yén aranjeunna siap hirup, kami bakal langsung hirup sareng éta gagal. Kami tiasa sacara instan mulangkeun situs anu sateuacanna dina sababaraha detik dugi ka aranjeunna kéngingkeun infrastrukturna kanggo paménta.
  • Performance - cache solid batu sareng jaringan pangiriman kontén anu hébat ngajantenkeun sadaya palanggan kami tiasa ngajalankeun performa anu saé. Situs gancang ningkatkeun métrik konversi sareng bahkan peringkat mesin pencari ... mangrupikeun komponén kritis anu urang henteu kedah hariwang.
  • WP Cache - salian ti mesin cache Flywheel, aranjeunna ogé ngadukung pinuh WP Cache jeung WP Rocket plugin. Plugin éta luar biasa - kalayan kamampuan beban teu puguh, minifikasi, agregasi, pangropéa basis data, sareng kamampuan pre-cache. Éta plugin anu pantes dimodalan!
  • Kaamanan WordPress - téhnik hacking mantap tiasa kompromi versi langkung lami tina WordPress atanapi téma anu ditulis parah sareng plugins. Flywheel monitor vérsi anjeun sareng mastikeun yén situs anjeun henteu rentan sabab urang ningali klien masarakat sanés teras-terasan diretas. Sambel kana kai, kami henteu kantos ngalaman masalah. Sareng urang resep éta Flywheel sacara proaktif bakal ningkatkeun versi upami aya résiko kaamanan anu diverifikasi.
  • Pementasan - Flywheel ngagaduhan kamampuan pementasan anu mantep aranjeunna tiasa ngaktipkeun salah sahiji situs anjeun, ngamungkinkeun anjeun mengklasifikasikeun situs anjeun ka area pementasan, ngapdet situs anu dipentaskeun, sareng ngadorong deui pikeun hirup nalika anjeun siap. Éta alat anu luar biasa anu kedah pikeun saha waé anu badé ngadamel pembaruan anu penting pikeun situsna - sapertos ningkatkeun kana téma énggal.

Flywheel Lokal

Pangembangan WordPress Lokal Flywheel

Upami éta henteu cekap, Flywheel ngembangkeun aplikasi panempatanna nyalira anu disebat Lokal. Aplikasi ngamungkinkeun para pangembang pikeun:

  • Ngadamel situs sacara lokal ku sakali klik!
  • Ngédit sareng nunjukkeun palanggan anjeun ngalangkungan URL démo
  • Ngubarkeun ka Flywheel kalayan ngan hiji klik deui (sareng éta ngan ukur tiasa dianggo)

Kami parantos bantosan ti Flywheel insinyur dina sababaraha masalah parantos. Kami ngagaduhan situs anu diretas sareng timna nyandak ahli kaamanan pikeun ngaidentipikasi masalahna (ilaharna plugin) sareng menerkeun éta. Kami ngagaduhan situs anu ngagaduhan masalah kinerja anu timna (sareng antarbeungeut) parantos ngabantosan kami pikeun ngungkulan sareng ngabenerkeun. Kami ngagaduhan situs anu peryogi 10 detik pikeun dimuat dina host sanés anu dimuat dina waktos 2 detik Flywheel.

Sareng éta sanés ngan ukur klaim urang. Kami parantos ngabagi kasuksésan urang sareng agénsi anu sanés, sareng aranjeunna parantos ngalihkeun sadaya kliénna ka Flywheel. Pilihan unik kalayan WordPress ngamungkinkeun klien anjeun mésér rencana teras nambihan tim anjeun salaku pangguna anu diidinan. Ieu ngamungkinkeun anjeun nyungkeun bantosan atas nami aranjeunna sareng ngatur aksés pangguna sareng SFTP - sadayana nalika klien ngagaduhan akun. Nyayogikeun palanggan anjeun kode afiliasi anjeun sareng Flywheel bakal malah mayar anjeun.

Perbaikan kinerja anu dihasilkeun ngabantosan ngirangan tingkat mumbul, manjangan waktos dina halaman, sareng - kusabab ningkatna kagancangan halaman - ngabantosan kami pikeun ngahontal pisibilitas mesin pencari anu luar biasa. Oh… sareng leres, tautan dina tulisan ieu mangrupikeun tautan afiliasi kami.

Panyadia Hosting Diurus WordPress sanés

WordPress Managed Hosting kasohor ku nyoko kana WordPress. Aya sababaraha host anu hébat dina industri anu sami sareng kami parantos nganggona sadayana:

  • WPEngine - ayeuna gaduh Flywheel! WPEngine gaduh sababaraha sumber dibagi tapi gaduh sababaraha fitur unik. Salah sahiji anu dibutuhkeun pikeun klien nyaéta kamampuan pikeun otomatis ngaunduh file log aksés pikeun patuh.
  • Kinsta - parantos ngadamel sababaraha gelombang hébat dina industri pikeun infrastruktur anu luar biasa. Aranjeunna ngajalankeun sababaraha situs anu gancang pisan pikeun sababaraha mérek anu ageung pisan.

20 Komentar

  1. 1

    Kuring parantos mariksa aranjeunna tapi masalah umum kuring sareng sadaya toko WordPress anu host ieu nyaéta anjeun kedah nyerah hiji unsur kontrol anu henteu tiasa ditampi ku kuring. Ngajalankeun halaman wéb buta ngabantosan kuring pikeun ngagaduhan kendali lengkep pikeun unggal aspék - kalebet plugins sareng aksés basis data. Paket harga aranjeunna ogé henteu raoseun kanyataanna - $ 100 / bulan kanggo 250k pageviews sareng 100gb? Naon wates sawenang yén kuring bakal pencét dina 2-3 minggu. Kuring ayeuna nuju nganggo Media Temple (sareng mayar seueur) - sareng nganggo unggal alat 'optimasi' (cahcing, CDN, jst) anu sayogi teu tiasa mah waktos beban langkung saé tibatan 9-10 detik. Intina Kuring nyobian nyaéta yén henteu aya pélor pérak nalika nyandak WordPress pikeun ngajalankeun gancang. Kuring parantos nyobian sadayana.

    • 2

      Anjeun tiasa ngendalikeun unggal aspek sareng aranjeunna, Jonathan. Situs kami gaduh ton kustomisasi sareng plugins pikeun nyandak éta sadayana urang hoyong. Kuring yakin harga na lumayan saé pikeun blog perusahaan rata-rata… rata-rata jalma henteu terang kumaha ngonpigurasikeun CDN sareng cache janten ieu pasti aya dina biaya éta. BTW: Kami nganggo Mediatemple ogé… ku CDN sareng Cloudflare sareng éta ngan saukur henteu ngajalankeun sakumaha anu dipikahoyong.

      • 3

        Naha anjeun hosting situs WordPress dina jaringan grid Media Temple atanapi sérver maya khusus? Kuring gaduh situs saderhana anu disayogikeun sareng (mt) salami 2 taun dina kisi sareng waktos beban ngan ukur pikareueuseun, pikaseurieun lambat sareng daérah admin ngan ukur nyeri pisan dina burit. Naha kuring nyebatkeun sakabeh pangalaman éta leres-leres pikareueuseun?

        Kuring ngalakukeun sadayana anu mungkin handapeun matahari pikeun ngaoptimalkeun situs abdi kecuali mésér wadah kisi sareng teu aya anu dianggo. Dioptimalkeun ku minify, WP Super Cache, sareng sajabana. Kuring bahkan nyobian nganggo CloudFlare dina situs wp anu sanésna tapi waktos beban anu pikaseurieun. 20 detik pikeun muka halaman imah?

        Kuring mutuskeun mindahkeun situs abdi ka Hostgator sareng kanaékan gancangna tilu kali sapeuting. Kuring masih sono kana panel kontrol (mt) anu luar biasa tapi kagancangan situs abdi mangrupikeun panganteur anu katingali.

        Ayeuna kuring balanja pikeun wéb wéb anu anyar deui tapi waktos ieu kuring kedah masang multisite kalayan kamampuan pikeun nyayogikeun 10 situs mikro di jerona. Kuring parantos ningali (mt) virtual dedicated, WP Engine sareng Page.ly. Kuil Media sigana mangrupikeun pasatujuan anu langkung saé sareng kuring parantos diduruk ku aranjeunna dina kotak, tapi kuring heran lamun virtual anu didédikasikeun bakal masihan kuring dorongan gancang anu kuring peryogikeun sareng gampang dianggo anu nganggo panel kontrolna.

        • 4

          MT ngan ukur "deal" upami anjeun hoyong mesin tanpa dukungan khusus pikeun WordPress. Upami anjeun hoyong pikeun ngamankeun diri, ngagancangkeun diri, nyukuran diri, CDN nyalira (sareng mayar éta).

          Terus aya kasadiaan tinggi. Duanana kusabab masalah parangkat lunak sareng perangkat keras, pamasangan hiji-sérver moal tiasa sayogi-sakumaha aya kluster.

          Dina pandangan kami, nyobian ngahémat $ 20 / bulan tapi kedah ngalakukeun sagala rupa éta nyalira sanés panggunaan waktos atanapi artos anu saé. Éta langkung gampang pikeun kami sabab kami amortize biaya sadaya anu aya dina sadaya palanggan kami; éta ngan seueur teuing anu masuk akal pikeun hiji situs pikeun dilakukeun upami anjeun henteu TechCrunch.

          • 5
    • 6

      Hai Joanathan, kuring ngartos ti mana anjeun datang, tapi anjeun henteu acan nyobian sadayana upami anjeun henteu acan nyobian. 🙂

      Watesan éta mangrupikeun pitunjuk - kami henteu mareuman situs anjeun atanapi naon waé upami anjeun pencét éta, éta artina hargana langkung mahal deui sareng anjeun bakal mayar anjeun ogé. Urang tiasa nyarios ngeunaan éta.

      Kami parantos seueur jalma anu henteu tiasa ngaoptimalkeun ngalangkungan titik anu tangtu, tapi teras ningali paningkatan sareng kami. Kusabab: http://wpengine.com/our-infrastructure .

      Ogé, kami * ngalakukeun * masihan anjeun kendali kana plugins, kode khusus, sareng aksés basis data, janten tong nganggap yén urang bakal ngonci anjeun!

      Sabalikna, naha henteu masihan kami kasempetan… mindahkeun salinan blog anjeun, teras kirimkeun kuring email (Jason di wpengine) sareng hayu urang tingali naon anu tiasa urang laksanakeun.

    • 7

      9-10 detik teu ditarima. Sacara pribadi kuring mendakan ngalih tina Tésis kana kerangka Woo ngajantenkeun situs abdi langkung lambat. Kuring ngamuat jam 3 detik sareng ayeuna jalanna langkung laun.

      Kuring mendakan VPS jauh langkung saé dibandingkeun hosting sareng ngalih sababaraha situs kana MT anu mangrupakeun gimik sareng repot dina pendapat abdi ogé jauh teuing mahal.

      Anjeun tiasa kéngingkeun VPS nganggo cPanel pikeun $ 35 sasasih sareng langkung mirah kanggo bungkus taunan. Langkung mirah deui kanggo VPS nganggo Plesk

    • 8

      9-10 detik teu ditarima. Sacara pribadi kuring mendakan ngalih tina Tésis kana kerangka Woo ngajantenkeun situs abdi langkung lambat. Kuring ngamuat jam 3 detik sareng ayeuna jalanna langkung laun.

      Kuring mendakan VPS jauh langkung saé dibandingkeun hosting sareng ngalih sababaraha situs kana MT anu mangrupakeun gimik sareng repot dina pendapat abdi ogé jauh teuing mahal.

      Anjeun tiasa kéngingkeun VPS nganggo cPanel pikeun $ 35 sasasih sareng langkung mirah kanggo bungkus taunan. Langkung mirah deui kanggo VPS nganggo Plesk

      • 9

        Hai Brad ... Upami anjeun henteu masalah kuring naros .. dimana anjeun kéngingkeun "VPS sareng cPanel pikeun $ 35 sasasih"

        Éta di MT? Anjeun nyarios yén anjeun ngalih sababaraha situs di ditu tapi naon gimik na? Naha anjeun bagja sareng aranjeunna?

        Kuring rada lieur kana koméntar anjeun.

  2. 10

    Anonim, sigana anjeun bakal mendakan jalma-jalma ieu rada béda. Mimiti, anjeun gaduh aksés SFTP sahingga anjeun tiasa ngarobih perelu di sisi plugin. Kusabab anjeun gaduh aksés file lengkep, anjeun tiasa ngalakukeun naon waé anu anjeun pikahoyong nganggo database. Kuring ogé, nuju kana MediaTemple sareng kuring nuju ngagunakeun cache sareng CDN ... tapi anjeun sareng kuring mangrupikeun urang langka. Upami aya anu henteu ngartos kumaha ngaoptimalkeun pikeun kagancangan halaman, WP Engine mangrupikeun jalan kaluar anu sampurna kumargi aranjeunna hariwang ngeunaan kinerja janten anjeun henteu kedah. Volume pandangan halaman sareng bandwidth jauh langkung ageung tibatan anu dibutuhkeun ku rata-rata blogger perusahaan. Upami anjeun nyewa propésional ngaoptimalkeun situs anjeun sareng ngonpigurasikeun CDN, biayana langkung seueur, langkung seueur.

  3. 11
    • 12
      • 13

        Leres? Teu sangka anjeun parantos hijrah. Upami henteu, anjeun nuju ngalakukeun anu saé kalayan gancang sakumaha ayeuna.

        • 14

          Kuring ngamimitian nganggo Cloudflare - parios, éta jasa gratis sareng parantos nyandak beban tina sérver hosting kami di Mediatemple. Éta sanés panggancangna, tapi kagancangan sacara umum ningkat kusabab éta.

          • 15

            Heboh pisan. Abdi kedah parios aranjeunna. Ironisna, fitur anu dipikaresep ku WPEngine nalika diparios éta sanés kagancangan atanapi distribusi. Éta pementasan 1-klik. Kumaha amis na?

          • 16

            Heboh pisan. Abdi kedah parios aranjeunna. Ironisna, fitur anu dipikaresep ku WPEngine nalika diparios éta sanés kagancangan atanapi distribusi. Éta pementasan 1-klik. Kumaha amis na?

  4. 17

    Kuring curiga yén naon waé anu ngalibatkeun Jason Cohen bakal emas padet. Abdi henteu kantos peryogi CodeCollaborator na, janten tim hiji jalma, LOL. Tapi, kuring parantos nuturkeun anjeunna sareng diajar filsafat na langkung ti dua taun.

    Nalika anjeunna mimiti nyerat ngeunaan WP Engine, kuring panasaran. Tangtosna, anjeunna ngencarkeun ulang tina waktos ka waktos sareng éta kumaha kuring nembongan ayeuna.

    Ironisna, kuring sigana henteu siap pikeun WP Engine, janten, janten kuring bakal ningali kana CloudFlare.

    Cheers,

    Mitch

  5. 18

    Kuring curiga yén naon waé anu ngalibatkeun Jason Cohen bakal emas padet. Abdi henteu kantos peryogi CodeCollaborator na, janten tim hiji jalma, LOL. Tapi, kuring parantos nuturkeun anjeunna sareng diajar filsafat na langkung ti dua taun.

    Nalika anjeunna mimiti nyerat ngeunaan WP Engine, kuring panasaran. Tangtosna, anjeunna ngencarkeun ulang tina waktos ka waktos sareng éta kumaha kuring nembongan ayeuna.

    Ironisna, kuring sigana henteu siap pikeun WP Engine, janten, janten kuring bakal ningali kana CloudFlare.

    Cheers,

    Mitch

  6. 19

    Salaku tindak lanjut kana paguneman ieu - kuring tungtungna ngaganti hosting pikeun Anglotopia.net ka Wpengine sareng situs abdi jalan langkung gancang. Kuring ngajaga server MT pikeun sababaraha situs sanés anu waktos beban sanés masalah tapi pikeun ayeuna Anglotopia dimana kedahna.

  7. 20

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.