Kasalametan WordPress sarta Kaamanan

Depositphotos 11343736 s

Situs kami di-host dina Flywheel sareng kami ogé apiliasi sabab kami yakin éta platform hosting WordPress pangsaéna di planét. Kusabab popularitas WordPress, janten target hacker anu populér. Éta henteu hartosna éta henteu tiasa janten platform anu aman, sanaos hartosna pikeun kapentingan pangsaéna unggal pangguna pikeun mastikeun yén aranjeunna ngajaga platform, plugins sareng ngajagi situs na aman. Urang ngantepkeun Flywheel lakukeun seueur ieu pikeun urang!

WordPress mangrupikeun salah sahiji sistem manajemen kontén paling populér (CMS) anu dianggo sareng sakitar 17% situs wéb anu aya di internét ayeuna-ayeuna didukung ku CMS ieu. Ku ngagunakeun WordPress anu ningkat, kaamanan sareng kaamanan na ogé parantos janten salah sahiji masalah utama anu kedah diungkulan. Dina taun 2011 langkung ti 144,000 situs pers kata anu diretas sareng jumlah ieu ngahontal 170,000 dina taun 2012.

WPTemplate parantos ngempelkeun komprehensif infographic tina WordPress sareng prakték pangsaéna dina cara ngajaga éta aman sareng aman.

wordpress-kaamanan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.