Widget Sidebar WordPress sareng Shortcode pikeun Maénkeun Podcast

Podcast Feed Widget sareng Penerbit Shortcode

Upami anjeun kantos ngagunakeun standar na RSS widget pikeun WordPress sareng lebet a Podcast RSS feed, anjeun bakal perhatoskeun éta ngan ukur nembongkeun judul sareng katerangan. Éta sabab standar iTunes pikeun eupan podcast nambihan tag tambahan pikeun gambar anu aya hubunganana sareng podcast ogé lokasi file podcast éta sorangan.

Sanaos WordPress gaduh pamuter audio nyalira, duanana henteu damel babarengan… dugi ka ayeuna! Kuring rada frustasi yén kuring henteu ngagaduhan jalma maénkeun podcast pangénggalna ti sidebar kuring janten kuring ngawangun sareng ngirimkeun Plugin WordPress pikeun ngalakukeun ieu. Jalma-jalma di WordPress nyatujuan plugin na, éta diterbitkeun dina Repository, sareng ayeuna dijalankeun dina langkung ti 200 situs WordPress.

Unduh Widget Puter Puter Podcast WordPress sareng Plugin Shortcode

Tangtosna, anjeun ogé ngan tiasa milari plugin na ngalangkungan halaman Plugins anjeun sareng masangkeunana ti ditu.

Widget Podcast Feed Sidebar

Éta plugin saderhana maot anu ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun Judul pikeun bagian sidebar, lebetkeun Feed Podcast anjeun, atur wates dina sabaraha podcast anu anjeun hoyong tampilkeun, ogé atur ukuran gambar tina podcast (ukuran 0 bakal nyumputkeun gambar na). Pamuter audio standar WordPress dilarapkeun nganggo fungsi API na, wp_audio_shortcode.

Salaku tambahan, widget bakal nyebarkeun ikon eupan. Anjeun tiasa ogé sacara opsional nambihan ikon iTunes, Google Play, sareng Soundcloud pikeun pengunjung pikeun diklik. Anjeun tiasa ningali éta dina aksi dina sidebar kami!

Widget Eupan Podcast

Kodeu Short feed Podcast

Lumayan sababaraha pangguna ngahubungi sareng naroskeun naha kuring ogé tiasa nambihan kode pondok supados aranjeunna tiasa nyisipkeun Podcast Feed sareng WordPress Audio Player langsung dina halaman atanapi postingan, janten kuring parantos ngapdetkeun plugin na!

Pamakéan Shortcode:

[podcastfeed feedurl = "" dami = "" imgsize = "" imgclass = "" itunes = "" google = "" soundcloud = "" ikon = ""] Ieu podcast panganyarna kami. [/ podcastfeed]

elemen:

  • feedurl - Alamat eupan podcast anjeun.
  • kuantitas - Jumlah podcast anu hoyong dipidangkeun.
  • imgsize - Ukuran gambar anu anjeun pikahoyong, 0 pikeun henteu gambar.
  • imgclass - Kelas pikeun gambar, standar nyaéta ngajajar
  • iTunes - Alamat iTunes anjeun pikeun ditampilkeun dina ikon.
  • google - Alamat Google Play anjeun anu anjeun badé nunjukkeun dina ikon-na.
  • soundcloud - Alamat SoundCloud anjeun anu anjeun hoyong ningalikeun dina ikon.
  • ikon - Naha anjeun hoyong ningalikeun ikon, standar leres.

Punten pasihan plugin pikeun uji coba sareng ulasan anu saé upami anjeun resep!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.