Kumaha Ngaleungitkeun Masalah Pesky -2 éta sareng Slug WordPress

logo wordpress

Kuring miharep kuring henteu ngan ukur hiji anu ngaganggu ieu, tapi kuring benci pisan nalika kuring nambihan katégori dina blog WordPress sareng URL na janten sapertos / kategori-2 /.

Naha WordPress Nambahkeun -2?

Tag, kategori, halaman sareng postingan anjeun sadayana ngagaduhan keong éta ditetepkeun dina tabel hiji dimana anjeun teu tiasa gaduh duplikat antara tilu daérah éta. Anu biasana kajadian nyaéta anjeun gaduh halaman, postingan atanapi tag anu ngagaduhan slug sahingga anjeun henteu tiasa nganggona salaku slug kategori. Daripada ngawartosan éta, WordPress nganomeran slug ku -2. Upami anjeun ngalakukeun éta deui, éta bakal nambihan -3, sareng sajabina. Slug kedah unik sapanjang sistem manajemen eusi.

Kieu screenshot tina masalah sareng salah sahiji klien kami.

kategori-slug

Kumaha kuring Ngalereskeun -2?

Mimiti, anjeun kedah milarian halaman, postingan, sareng tag kanggo nami slug anu anjeun hoyong gaduh. Sakali anjeun mendakan, anjeun kedah ngédit halaman éta, pasang sareng / atanapi tag pikeun ngahasilkeun slug anu sanés. Langkung sering tibatan henteu, urang tingali éta salaku tag sareng nyabut tag tina masing-masing tulisan. Pikeun ngalakukeun ieu:

  1. Ketik anu ngaran slug anu urang pilari dina kolom pamilarian dina halaman tag.
  2. Daptar postingan anu dianggo tag éta ayeuna didaptarkeun.
  3. Jumlah tulisan anu dianggo tag dituduhkeun di belah katuhu tag.
  4. Pencét kana jumlah éta sareng anjeun bakal kéngingkeun daptar masing-masing tulisan anu tagna dianggo dina.
  5. Klik Gancang dina unggal postingan, angkat tag, sareng simpen posna.
  6. Balik deui ka halaman tag, milari tag éta, sareng anjeun kedah tingali yén tag éta kadaptar dina 0 tulisan.
  7. Upami éta 0, hapus tag na.
  8. Ayeuna yén tag dihapus, anjeun tiasa ngamutahirkeun kategori slug teras ngaleupaskeun -2.

tag-keong

Anjeun henteu acan beres!

Kusabab halaman kategori situs anjeun panginten parantos diindéks dina hasil pamilarian, anjeun bakal hoyong pangalihan URL lami nganggo -2 kana URL énggal tanpa éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.