WordPress: Plugin Integrasi SMS

logo wordpress

Anjeun panginten aya perhatosan yén kuring sepi minggu kamari. Sanés tina kakirangan damel, kuring parantos gaduh minggu sibuk!

Salah sahiji proyek anu kuring damel dina minggu ieu nyaéta WordPress Plugin anu ngamungkinkeun langsung SMS integrasi jeung Mobile Panyambung. Pluginna cukup mantap, kalayan antarmuka antar administrasi sareng antar muka pangarang. Antarmuka admin ngamungkinkeun anjeun ngatur fitur integrasi. Antarbeungeut pangarang ngamungkinkeun anjeun pikeun nambihan palanggan sareng ngirim pesen ka palanggan klub téks anjeun.

Antarmuka Administratif Ponsel Connective:

Fitur:

  • Aksés tingkat Administrator hungkul
  • Auténtikasi API
  • Ngalanggan koméntar (pikeun anu gaduh blog). Otomatis nyaring Spam Akismet ditunjuk!
  • Tanda tulisan blog (pikeun ngabéjaan palanggan anjeun nalika postingan diterbitkeun, cocog sareng WordPress 2.6.1+)
  • Formulir pikeun sacara manual nambihan palanggan.
  • Kéngingkeun itungan palanggan.

admin mobile panyambungna

Interface Pangarang Mobile Panyambung:

Fitur:

  • Tingkat pangarang atanapi aksés langkung luhur
  • Kirim pesen téks siaran ka palanggan anjeun
  • Pondokkeun URL (ngagunakeun nyaéta.gd) anu anjeun badé lebetkeun kana pesen téks anjeun
  • Sacara manual nambihan palanggan.
  • Kéngingkeun itungan palanggan.

pilihan mobile konéktif

Mobile Panyambung gaduh rada mantap API sareng kuring parantos damel sareng Adam di ditu pikeun nyiapkeun plugin sareng ngembangkeun integrasi anu saé. WordPress parantos ageung sakedik dina sataun katukang sareng dianggo pikeun sababaraha kagunaan, kalebet ecommerce, béwara dukungan klién, manajemén acara, jst. Nambihan kamampuan ngalanggan ku SMS mangrupikeun fitur anu saé pisan.

Urang bade nyobian dina blog kuring! Upami anjeun resep kana plugin sareng jasa na, anjeun tiasa nyambung sareng Adam ngalangkungan halaman wéb na. Pastikeun nyebatkeun tulisan blog kuring, kami nuju ngagarap diskon pikeun pamiarsa kuring. Kami ogé hoyong nambihan sababaraha deui blogger uji coba (jasa dugi ka Amérika Serikat ayeuna) anu bakal masihan latihan jasa.

Jasa ieu sasuai sapinuhna sareng sadaya operator, meryogikeun dua kali pilihan opt-in sareng opt-out. Anjeun tiasa milih-milih ku SMS MartechLOG ka 71813. Anjeun tiasa milih kaluar ku SMS STOP MartechLOG ka 71813.

CATETAN: Kami henteu tanggel waler pikeun muatan anu ditanggung ku operator anjeun pikeun pesen téks atanapi biaya data anu aya hubunganana sareng aranjeunna! Ieu leres-leres béta ayeuna (anjeun kedah ngalanggan nalika waspada pikeun sadaya koméntar SPAM!).

5 Komentar

  1. 1

    Ieu katingali saé pikeun usaha leutik lokal. Pilari maju ka ngadangu kumaha eta narima di warung kopi. Asalna panginten éta hadé pikeun gaduh admin ngatur koméntar bari mobile tapi ideu anjeun langkung tebih.

  2. 2
    • 3

      Hi Spencer,

      Plugin merlukeun hiji akun kalawan Mobile Panyambung. Anjeun tiasa ngahubungan aranjeunna upami anjeun hoyong ngalakukeun sababaraha tés sareng kami, kami parantos nambihan pilihan 'per pos' kana plugin ayeuna ogé! Vérsi 3.2 ayeuna kaluar.

      Doug

  3. 4

    Éta mungkin complytly ngarobah pendaptaran WP / prosés malikkeun sandi tina email / sandi ka telepon / OTP-sandi (dikirim ku sms)?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.